iyiymiş bu denenebilir diyetlerden atak kısmını daha çok sevmiştim gerçi. sırf protein olunca yi oluyor.pazartesi saf protein sinirsiz
sali saf protein + izinli sebzeler sinirsiz
carsamba yukaridakilerin hepsi + 2 porsiyon izinli meyve
persembe yukaridakilerin hepsi + 2 ince dlm tb ekmek
cuma yukaridakilerin hepsi + izinli peynir (%60 yagdan az ve 40 gr civari)
cumartesi yukaridakilerin hepsi + sinirli nisastali gida (patates bulgur pirinc baklagil gibi genellikle toplam 100 gr civari)
pazar odul ogunu + yukaridakiler
:)
arti her gun 1.5 kasik yulaf kepegi, 1 tk zeytin yagi, seker yasak. (odul ogunu haric)
en az 20 dk yuruyus
Ben tir soforu olmak istiyorummmmbeyaz atletimi giyem bi elimde sigara. Muzik son ses. Yallahhhh
Çok gaza geldim yarın yapacağım yemedikler ne varsa sağlıklı bakalım aç saat dayanicaklar
Benim kiz meme bagimlisiydi öyle ki 3 yasina kadar eli agzi gözü memedeydi hep.. Ben okuldan gelince anne diye değil memeeee diye ağlardı beni kapıda görünce..Çok gaza geldim yarın yapacağım yemedikler ne varsa sağlıklı bakalım aç saat dayanicaklar
Benim pilim bitti gene beybiler, ben yatar, derin derin uyur.
Yarin sporuma geri donuyorum, bu hafta 3 gun salona gidicem, diger gunler yine rest modunda olucam bakalim.
Tatilime kalmis son 3 haftam, cok da salmayayim dimi ama
Byes
Iyi geceler canlaryavrular ben kaçtım iyi geceler
Benim pilim bitti gene beybiler, ben yatar, derin derin uyur.
Yarin sporuma geri donuyorum, bu hafta 3 gun salona gidicem, diger gunler yine rest modunda olucam bakalim.
Tatilime kalmis son 3 haftam, cok da salmayayim dimi ama
Byes
Iyi geceleryavrular ben kaçtım iyi geceler
Iyi geceler bitanemmmBen de yatıyorum iyi geceler canlar..sona kalınca tum temizlik bana kaliyotemizleyen ışığı neyim kapatsin
Hee heee ben sana ve
Oooo süper olur hagel valla. oradan da tatile gideriz beraber. süper olur.
Hayırdır İNŞALLAH? Nediiii kızdınHee heee ben sana veaedenli ye çok pis ama nasıl pis ama nasıl piss kızgınım biliyor musunuz? benim gönlümü böyle iki üç güzel sözle alamazsınız diyiverem de ona göre yarın geldiğimde büyük bir seromoni mi yaparsınız, serant mı yaparsınız öpücüklere boğup çiçeklere mi sararsınız orasını ben bilmem hayal gücünüze bırakıyorum
O kadar da olsun artik ama iyi yapmışsın helal olsun bende yapa bilsen iyi olucak.
Ama büyük genel olarak yemek yemeyi sevmiyor onda ise yararmı emin değilim.
Umarım yarar.
Sirf protein sonuc cok iyi de. Surdurulebilir degil. Bu 7 adimli diyet cok rahat geliyor bana. tabii izinli gunleri karistirmayin diyor dukan emmi. Ben biraz oynayinca hemen gevseyiveriyorum. O yuzden artik drgistirmeyecegim gunleriiyiymiş bu denenebilir diyetlerden atak kısmını daha çok sevmiştim gerçi. sırf protein olunca yi oluyor.
Eki Görüntüle 2878435
Hoş geldin ballımmmBu ne? Ben yoksam demekki hic gecmis yapmaniza gerek yok he?? Beni sevmiyonuz biliyorum ama sizi uzecemDÖNDÜMMM kriz gecti sukur. Allaha havale ediyorum.
naparsiniz ne edersiniz ne var ne yok?
ay yatış morundaydım yavrumHosgeldin canimsevindim iyi olmaniza
Ben de yoktum bugun güya kizimi alip eve gelecektim arkadaşa 6 da gittim 10 a doğru geldimgeveze aedenli bacim da yok..
Burdayım çiçaaamm sen şimdi plemmmsesler gibi uyuyosundurHsb kuzummmmDinlenelim ya. Yorulduk yenilmemize cok uzuldummm. Senin icin yurudum yeminlee. Saglik olsun artikk. Garagozlum yasiyormu veliahtim nerde
+1737272828828 ben de kesin plemsestim hiç iş sevmiyombenim çocuklarımda yemek ayırmaz suzi tam da annenin yöntemi yüzünden . büyük kızıma 3 gün aynı yemeği 3 öğün önüne koyduğumu bilirim. ben hizmetçimiyim ya onlara canları ne isterse pişireceğim. bu arada ben tüm işlerden nefret ediyorum. önceki yaşamımda ya erkektim yada prenses. yan gelip yatan türden.
Hahaha ben de muavin olmak istiyordum ahxhshjdjAynen kuzum. Malesef bizim millette bu var. Evi ve mutfagi cocuklar yonetiyor. Oysa cocuk bunu anne babadan gormeye ihtiyaci var. Annem oyle yetistirdi bizi. Ve biz herseyi yiyorduk. Bizler cocuklarimizi oyle yetistirdik aynen hic sikinti olmadi.
kizzz bende diyorum ben son anda kiz dogdummisafir gelir. Kadinlar sohbeti beni bogar. Ama erkeklerin sohbetinde cosuyorum hayalimdeki meslek zaten tir soforu olmak. Tirlara asigimm
Oyhhh bu nasıl sofra lenEve yeni geldim saatimi yine takmayı unutmuşumadım sayım 0
bugün misafircilik oynadım yine ama cıs yemedimEki Görüntüle 2878451
Gayet güzel menü olmuş canım, tbe yanında bişey yemedin mi kız kuru kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?