Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyiymiş bu denenebilir diyetlerden atak kısmını daha çok sevmiştim gerçi. sırf protein olunca yi oluyor.
Ben tir soforu olmak istiyorummmm beyaz atletimi giyem bi elimde sigara. Muzik son ses. Yallahhhh

Çok gaza geldim yarın yapacağım yemedikler ne varsa sağlıklı bakalım aç saat dayanicaklar
Benim kiz meme bagimlisiydi öyle ki 3 yasina kadar eli agzi gözü memedeydi hep.. Ben okuldan gelince anne diye değil memeeee diye ağlardı beni kapıda görünce.. gece sabaha kadar memeyle uyur gunduz de ne versen ver yemezdi...ek gıdayı reddetti ama 2.yasina kadar bekledim iste sonra o ara memeden de ayni anda kestim cocuugum ne eziyet cekmis be

Yavv yine mi geçmiş yine mi ben varken kimse konuşmaz ben yokum çenenize vurmuş yine beeeeeeğğğğğ. Valla yatıyom ben geçmişi yarın yaparım artık Alys bebişim güzel günlerde giy ne güzel olmuş cicilerin öyle

Arrietty_ sedulu kaptanlarıım merdiven hesaplamalarında in çık ayrı mı hesaplanıyor acep? Şimdi ben 150 basamak çıkıyorum bunun inişini de ayrı m hesaplıyorum yoksa inişi varsa çıkışıda var çıkışı varsa inişide var anasını satayım mı dicez

Iyi geceler bitanemmm Asi Matmazel asimmmm iyi geceler cicegim
Hee heee ben sana ve aedenli ye çok pis ama nasıl pis ama nasıl piss kızgınım biliyor musunuz? benim gönlümü böyle iki üç güzel sözle alamazsınız diyiverem de ona göre yarın geldiğimde büyük bir seromoni mi yaparsınız, serant mı yaparsınız öpücüklere boğup çiçeklere mi sararsınız orasını ben bilmem hayal gücünüze bırakıyorum

Hayırdır İNŞALLAH? Nediiii kızdın

O kadar da olsun artik ama iyi yapmışsın helal olsun bende yapa bilsen iyi olucak.
Ama büyük genel olarak yemek yemeyi sevmiyor onda ise yararmı emin değilim.
Umarım yarar.

Kan degerleri nasıl canim hic baktiniz mi ,? Benim büyükte oyle asiri istahsizdi bebekliginden beri simdide inatindan yemiyor o ayrıda demiri cok düşük cikiyor hala dahada düşüktü ,ilac kullandihimiz zmanlar iyi yiyordu belki oyle biseydir

iyiymiş bu denenebilir diyetlerden atak kısmını daha çok sevmiştim gerçi. sırf protein olunca yi oluyor.

Eki Görüntüle 2878435
Sirf protein sonuc cok iyi de. Surdurulebilir degil. Bu 7 adimli diyet cok rahat geliyor bana. tabii izinli gunleri karistirmayin diyor dukan emmi. Ben biraz oynayinca hemen gevseyiveriyorum. O yuzden artik drgistirmeyecegim gunleri

Bu ne? Ben yoksam demekki hic gecmis yapmaniza gerek yok he?? Beni sevmiyonuz biliyorum ama sizi uzecem DÖNDÜMMM kriz gecti sukur. Allaha havale ediyorum.
naparsiniz ne edersiniz ne var ne yok?
Hoş geldin ballımmm
Hosgeldin canim sevindim iyi olmaniza

Ben de yoktum bugun güya kizimi alip eve gelecektim arkadaşa 6 da gittim 10 a doğru geldim geveze aedenli bacim da yok..
ay yatış morundaydım yavrum
Hsb kuzummmm Dinlenelim ya. Yorulduk yenilmemize cok uzuldummm. Senin icin yurudum yeminlee. Saglik olsun artikk. Garagozlum yasiyormu veliahtim nerde
Burdayım çiçaaamm sen şimdi plemmmsesler gibi uyuyosundur
Melekler öpsün yanacıklarından
+1737272828828 ben de kesin plemsestim hiç iş sevmiyom
Hahaha ben de muavin olmak istiyordum ahxhshjdj

Gayet güzel menü olmuş canım, tbe yanında bişey yemedin mi kız kuru kuru
Spor yarın mı başlayacaksın bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…