Asinin ilk dozunda igneyi hissetmedim bile. Ikincide normal asi acisi. Ama eger Pfizer oluyorsaniz ikincide asidan sonrasi gun bende guzel vurduah ya işte ben en çok bundan korkuyorum iğne korkum zaten var. birde aşı ıyyyy. geçmiş olsun yavrum atlattın ilk dozu en azından.
Saatimi takmadım Isteyim diye. Yasak oldugu icin. Bel cantama atiyorum ama saymiyor. Telefonun adimlarina bakiyorum calisinca. Ama zaten ise gitmem 4bin adim civari. Donus de derken 8 bin. Iste de hic oturmuyorum normalde. Ama bugun sakindi. Oturma sansim cok olduKaptanım şu saatinin markasını söyle bizde alalım valla 10.000 adım yapacak diye imanımız gevriyor
Tamam canım çok teşekkürleratağını merak etmedim desem ama çatladm nasıl yapacaksın?
kız benim gibi yap kendine al beğenmediklerini kızına kakala ben öyle yapıyorum. küçük ayakkabıları görünce geçen gün oh be en iyileri hep kendine alıyorsun dedi. haklı çocuk.
evet canım menülerinde hiç sıkıntı yok senin ama kilo bildirimleride takımımız için önemli kendini adamaya hazır olduğun zaman geri bekleriz.
Yaparsın beybiii herkesin dibi düşecek seni görünceOhhh gel keyfim gel. Tatil yaklasiyoo. Bende baslicam hazirliklaraherkes sok olacak beni gorunce. Zayiflamis halimi daha kimse gormedi
Ayy huawei almadığıma okadar pişmanım ki bi huawei delisi olmama rağmenSaatimi takmadım Isteyim diye. Yasak oldugu icin. Bel cantama atiyorum ama saymiyor. Telefonun adimlarina bakiyorum calisinca. Ama zaten ise gitmem 4bin adim civari. Donus de derken 8 bin. Iste de hic oturmuyorum normalde. Ama bugun sakindi. Oturma sansim cok oldu
Huawei ikiside
Çok bilinmeyenli denklem bu ev ve temizlik işleriBen anlamadim ya
Sabah erken uyandim. Evi tertemiz ettim
Isten geldim 30dk da ev dandinine oldu anlamadim
Yani aslinda normal degil mi asagi yukari okadar olmasiSabahtan şöyle bir yolda hızlı tempo 1.5 saat yürüdüm adım sayım neredeyse 11.000 adım olmuştu ancaama olsundu buralarda olduğum sürece hergün dewamkee
Isterük kontrol tartisiEve geldiğimden beri işler bir bitmedi yahu. Spor yaparken su içinde kalıyorum öyle bir sıcak.
40 dk pamela
20 dk ağırlık antremanı yaptım üstüne. Atayım mı kontrol tartısı ben yoksa direk Cuma mı döneyim kaptanlarım?
Valla gicik oldunÇok bilinmeyenli denklem bu ev ve temizlik işleri
Yani aslinda normal degil mi asagi yukari okadar olmasi
Hizina bagli benceValla bazen bakıyorum başkalarına daha çok adım oluyor bende bilemedim ya da çifter çifter saysın istiyorum heralde
Hep dış güçlerin işleri bunlarValla gicik oldun
Kiz kardesim geldi direk. Diyor alti ustu firina hazir pizza attim, sende Balkona havuz kurdun. Ama heryer heryerde suan
Bende merakla bekliyorum kaptanımHizina bagli bence
Yarin test edeyim acik havadamerak ettim
Isterük kontrol tartisi
Agirlik neyle yapiyorsun? Ne kadar ve neler yapiyorsun :)?
Aslında bu hafta için izin istiyordum ama olmuyormuş hem regl hem tatil sıkıntı olmasın olurda ödemden fazla çıkarım tartıya yansır takımı etkiler diye ama olmadı cuma tartısından sonra izne ayrılırım artık kaptanımAsi Matmazel ne yaptin sen izin isini? Ben mi kacirdim yazdinda?
Bu cuma bildirim yapip mi ayriliyorsun izne?
15 bin mi waw. Ben daha 13 bindeyim. Yerimde adımlayayım yemek pişene kadar en iyisi. Ne kadar yürürsem artık.Bende varim
Tek yuruyusum sabah ise Git, is sonrasi Eve gel oldu. 1 saate yurume bandina cikacagim
15bin deyim
Nasil oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?