Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ah ya işte ben en çok bundan korkuyorum iğne korkum zaten var. birde aşı ıyyyy. geçmiş olsun yavrum atlattın ilk dozu en azından.
Asinin ilk dozunda igneyi hissetmedim bile. Ikincide normal asi acisi. Ama eger Pfizer oluyorsaniz ikincide asidan sonrasi gun bende guzel vurdu bir gun yataktan kalkamadim. Genel olarak baya bi arkadasi vurdu. Erkeklerde daha hafif oldu ama yan etkisi.

Kaptanım şu saatinin markasını söyle bizde alalım valla 10.000 adım yapacak diye imanımız gevriyor
Saatimi takmadım Isteyim diye. Yasak oldugu icin. Bel cantama atiyorum ama saymiyor. Telefonun adimlarina bakiyorum calisinca. Ama zaten ise gitmem 4bin adim civari. Donus de derken 8 bin. Iste de hic oturmuyorum normalde. Ama bugun sakindi. Oturma sansim cok oldu
Huawei ikiside

Tamam canım çok teşekkürler

Ayy huawei almadığıma okadar pişmanım ki bi huawei delisi olmama rağmen şaheneymiş kaptanım

Eve geldiğimden beri işler bir bitmedi yahu. Spor yaparken su içinde kalıyorum öyle bir sıcak.
40 dk pamela
20 dk ağırlık antremanı yaptım üstüne. Atayım mı kontrol tartısı ben yoksa direk Cuma mı döneyim kaptanlarım?

Isterük kontrol tartisi
Agirlik neyle yapiyorsun? Ne kadar ve neler yapiyorsun :)?

Isterük kontrol tartisi
Agirlik neyle yapiyorsun? Ne kadar ve neler yapiyorsun :)?

Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS Şu an 55.7 kilom. Hedef korumak.

Valla 10 kiloluk dumble
4*10 squat
4*10 deadlift
3*10 lunge
30 kere bridge/frog bridge
Dumble en yüksek 10 kilo oluyor. Deadliftte daha ağır kaldırabilirim gibi gibi ama belli de olmaz denemedim hiç.

Bu bacak ne zaman geçer ki?
Eskiden cooook eskiden, antremanda aynı yerden sakatlanmıştim, 1.5 ayda ufak ufak spora dönmüştüm. Ama tabi ki gençlik vardı.
Dr 1.5 ayda yürüyüş yapabilirsin dedi ama, hiç sanmıyorum. Arada hava alsın diye banti çıkarıyorum, bacak jöle gibi. Nasıl toparlanacak bilmem...
Bugün biraz canım sıkıldı.

Asi Matmazel ne yaptin sen izin isini? Ben mi kacirdim yazdinda?
Bu cuma bildirim yapip mi ayriliyorsun izne?
Aslında bu hafta için izin istiyordum ama olmuyormuş hem regl hem tatil sıkıntı olmasın olurda ödemden fazla çıkarım tartıya yansır takımı etkiler diye ama olmadı cuma tartısından sonra izne ayrılırım artık kaptanım

Bende varim
Tek yuruyusum sabah ise Git, is sonrasi Eve gel oldu. 1 saate yurume bandina cikacagim
15bin deyim
Nasil oldu bilmiyorum
15 bin mi waw. Ben daha 13 bindeyim. Yerimde adımlayayım yemek pişene kadar en iyisi. Ne kadar yürürsem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…