Gelirim konum at nömaranı verSen de kafa kızsın bi kırıklık seziyom ama cok gelmedigin icin tam da anlamadim accik daha cok gelsene
Ahh yavrum yaa çok zor bir süreç ama üstesinden gelirsiniz eminimKizim iyi sukur. Nefretine nefret eklemis sadece
Aynen katılıyorumÜzüldüm ya
Babasina olan hissinden dolayi degil, adamin babalik yapmayi becerememesine.
Neyseki senin gibi guclu bir annesi var
Birbirinize teselli vermekten başka seçenek yok şuan belki ama çok güçlüsünüz ve anne kız olarak bu günleri sağsalşm atlatacaksınız kuşum. Olan o Ş.... Olacak buna emin olBen ona uzuldugumde o bana teselli veriyor: Anne ben baba nasildir bilmiyorumki eksikligini bileyim.
157 158 civarıSnın boyun kac merak edıyorum.
Bi 30bin atarsın artıkBende varim
Tek yuruyusum sabah ise Git, is sonrasi Eve gel oldu. 1 saate yurume bandina cikacagim
15bin deyim
Nasil oldu bilmiyorum
15de kaldim. Telefon sarjda. Balkondaki su komsunun odasina akmiisBi 30bin atarsın artık
2 kilo odemendirYaaaa bende bir ağırlık bir vucut ağrısı var anlamadım ne sabah 6 da kalkabildim nede şimdi çıkasım var misafir gidince üzerime ağırlık çöktü resmen şimdi iyice dinlensemde sabah kesin kalkış mı yapsam 6 da napam ben yaa
Hahahaaa doğru diyosun ağır geldi herhal2 kilo odemendir
Umarim istedigin kiloya ulasirsinIyi aksamlar kizlar,
Sizinle takimdas olmak bir keyifti. Gonul isterdi ki ayak uydurabilseydim. 6. Takimla yoluma devam edecegim.
Herkese basarilar.
Dinlen bugunYaaaa bende bir ağırlık bir vucut ağrısı var anlamadım ne sabah 6 da kalkabildim nede şimdi çıkasım var misafir gidince üzerime ağırlık çöktü resmen şimdi iyice dinlensemde sabah kesin kalkış mı yapsam 6 da napam ben yaa
Hayırlısı olsun, hedefine sağlıkla ulasman dileğiyle...Iyi aksamlar kizlar,
Sizinle takimdas olmak bir keyifti. Gonul isterdi ki ayak uydurabilseydim. 6. Takimla yoluma devam edecegim.
Herkese basarilar.
Sana cevap vermeyi unutmuşum alıntılarda kalmışsınNe guzel bir masa oyle...yemek takımılarimiz ayniymisaccik bisey de mi yenedin yani.
Eltigiller vardı artık kardeşgillerde oldukhoşgeldin canım. ne güzel oldu böyle abla kardeş kilo vereceksiniz. benim ablam yok görümcem var ablam olsa bu kadar sevmezdim o ayrı ama onunda diyetle işi yok hemen geriliyor aç kalınca. keşke burada olsa beraber zayıflasak.
Ablam oluyor canımHoşgeldiniz, bizim kumral krakerin kardeşiniz sanırım
geçmiş yapamıyorum ama son yorumlardan anladığım buydu
Umarım hedefinize hızlı ve bol motive şekilde ulaşırsınız
İyi ki sen çağırmışsın ablamı kaptanım kurda kuşa yem olmadanTarti degisikligi, yol siskinligi olabilir
Kizlar Isteyim pek bakanadin
Aytaccigim, hakkinda hayirlisi olsun. Cok uzuldum ama umarim bundan sonra mutlu ve huzurlu olursun
KumraL_KrakeR in kardesi hosgeldin
@ysmnczm
Geldim geldim canotakım yine sessiz ölü toprağı mı serpildi ne? vallahi nazara geldik. dün manikür pediküre başladım hala bitiremedim. 4 parmağım duruyor saatte 1 parmak bitiriyor gibiyim. galiba biraz abartıyorum bari gidip onunla uğraşayım.
Ay şaka maka cumaya gidecek o artı kaptanım merak etme@Arrietty_
Şimdi bu soruyu sen sorduğun için sana Sebze yicem tabii kiNapcan gitsin diye bakam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?