Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizim iyi sukur. Nefretine nefret eklemis sadece
Ahh yavrum yaa çok zor bir süreç ama üstesinden gelirsiniz eminim
Üzüldüm ya
Babasina olan hissinden dolayi degil, adamin babalik yapmayi becerememesine.
Neyseki senin gibi guclu bir annesi var
Aynen katılıyorum
Ben ona uzuldugumde o bana teselli veriyor: Anne ben baba nasildir bilmiyorumki eksikligini bileyim.
Birbirinize teselli vermekten başka seçenek yok şuan belki ama çok güçlüsünüz ve anne kız olarak bu günleri sağsalşm atlatacaksınız kuşum. Olan o Ş.... Olacak buna emin ol

Yaaaa bende bir ağırlık bir vucut ağrısı var anlamadım ne sabah 6 da kalkabildim nede şimdi çıkasım var misafir gidince üzerime ağırlık çöktü resmen şimdi iyice dinlensemde sabah kesin kalkış mı yapsam 6 da napam ben yaa

Dinlen bugun
Misafiri yolcu edince rahatlamissindir. Ondandir bu halin

Selam kızlar bugün yoğun bir gündü giremedim hiç hastane işleri büyük oğlanın.Bu ara ne çok gider gelir oldum hastaneye
Geçmiş okuyup çıkmadan selam veremez oldum yaşlandım mı ne
Ne guzel bir masa oyle...yemek takımılarimiz ayniymis accik bisey de mi yenedin yani.
Sana cevap vermeyi unutmuşum alıntılarda kalmışsın accık bişeyde yemedim kız ama keşke yeseydim yine artı çıkmaktan kaçamadım
Eltigiller vardı artık kardeşgillerde olduk
Ablamın gireceğinden hiç haberim yoktu ama bana da süprüz oldu

Hoşgeldiniz, bizim kumral krakerin kardeşiniz sanırım
geçmiş yapamıyorum ama son yorumlardan anladığım buydu
Umarım hedefinize hızlı ve bol motive şekilde ulaşırsınız
Ablam oluyor canım
Umarım ikimizde güzel kilolar veririz
Tarti degisikligi, yol siskinligi olabilir

Kizlar Isteyim pek bakanadin
Aytaccigim, hakkinda hayirlisi olsun. Cok uzuldum ama umarim bundan sonra mutlu ve huzurlu olursun

KumraL_KrakeR in kardesi hosgeldin
@ysmnczm
İyi ki sen çağırmışsın ablamı kaptanım kurda kuşa yem olmadan
Geldim geldim cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…