Kiyafeti ben son haftaya birakacamcidden fark yaratacaksın bu yıl. çok gecikme valla zor oluyor sonra. daha giysi işlerini halletmedim. asıl işim onlar ben kendimle oyalanıyorum.
Bende 11 deyim. Geliyom kelebemmmYürüyorum 11bin adım oldu. Katılmak isteyen buyursun
Senin kilonda olsaydim tek alisverisim bikini olurdu. Renk renkiveeettttttt
ama daha alışveriş yapmadım
rahatlığa bak
yok be canımSenin kilonda olsaydim tek alisverisim bikini olurdu. Renk renkbikiniden baska bisey giymezdim
Hepberaber ulasalimhoş geldin :)
istediğin kiloya kolayca ulaş inşallah :))
Geldim geldimgeldi benim kuşum.
HosgeldinMerhabalar herkese,
Sanirim once bu formu doldurmam lazim:) insallah ben de grup motivasyonuyla hedefime ulasabilirim.
Kullanıcı Adı : lida
İsim (İsteğe Bağlı ): simdilik isim vermeyim
Mesleginizgretmen
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:12 ve 9 yaslarinda iki cocugum var
Yaşadığınız şehir:boston/amerika
Boyunuz :156
Kilonuz:65.5
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : hep balik etliydim ama esas vurusu pandemi yapti
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kilo sagliksiz oldugu icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet ama sadece bi ay kadar. Sahsi bi problem yasadim devam edemedim diyete
Sen de kafa kızsın bi kırıklık seziyom ama cok gelmedigin icin tam da anlamadim accik daha cok gelseneBen de inanırım kurşun döktürek elemtere fişşşş kem gözlere şişşş
Bende varimYürüyorum 11bin adım oldu. Katılmak isteyen buyursun
Yok yok daha takmadım da kendime taksam iyi olacak
Evet haklısın şu aralar yoğunum o yüzden sabah tartilamadim ama menu paylaşımını her gun yapıyorum bu kadar zaman ayirabiliyorum bende maalesef linkini attığın gruplara bakayim o zaman canım teşekkürler@klbk33 @AKovser @rockandroll @asena87magickk @pisi pisi kopatim bugün pazartesi ve kontrol kilolarınız gelmedi. takımda olmanız demek her türlü kurala uymanız anlamına geliyor. menüler geç yazılıyor yada hiç yazılmıyor. bir gün var bir gün yoksunuz. bu şekilde kilo verme motivasyonunuz olmuyor. takım kurallarına uyacağız derseniz yola beraber devam edelim. ama bu şekilde devam edecekse aşağıda linkler paylaştım sizin sisteminize daha güzel uyacaktır.
60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!
KK' nın Sevgili Üyeleri, Kilonuz 60-69 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz.. Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve...www.kadinlarkulubu.com 50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!
KK' nın Sevgili Üyeleri, Kilonuz 50-59 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz.. Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve...www.kadinlarkulubu.com
Bugun aktifim orasi kesin:) kahvaltimi da dikkatli yaptim. Gerisi de gelecek insallah
atağını merak etmedim desem ama çatladm nasıl yapacaksın?Kiyafeti ben son haftaya birakacambu hafta degilde gelecek hafta bi ataga baslicam ki 100 un altina duseyim
kız benim gibi yap kendine al beğenmediklerini kızına kakala ben öyle yapıyorum. küçük ayakkabıları görünce geçen gün oh be en iyileri hep kendine alıyorsun dedi. haklı çocuk.yok be canım
hiç yazlığım kalmadı,
pandemi oldu gezip alamadım
1 yıldır falanda zayıflamadan alışveriş yapmayacağım kafasındayım
sağlam para harcamam lazım
tabi kızımdan bana sıra gelirse
evet canım menülerinde hiç sıkıntı yok senin ama kilo bildirimleride takımımız için önemli kendini adamaya hazır olduğun zaman geri bekleriz.Evet haklısın şu aralar yoğunum o yüzden sabah tartilamadim ama menu paylaşımını her gun yapıyorum bu kadar zaman ayirabiliyorum bende maalesef linkini attığın gruplara bakayim o zaman canım teşekkürler
Asi Matmazel asim ule kv gorumce eltine okadar iyi bakiyon tatili uzatmislar sana yanlis ogretmisler bebem. Tam tersini yapacan
Kaptanım şu saatinin markasını söyle bizde alalım valla 10.000 adım yapacak diye imanımız gevriyorBende varim
Tek yuruyusum sabah ise Git, is sonrasi Eve gel oldu. 1 saate yurume bandina cikacagim
15bin deyim
Nasil oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?