Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Senin kilonda olsaydim tek alisverisim bikini olurdu. Renk renk bikiniden baska bisey giymezdim
yok be canım
hiç yazlığım kalmadı,
pandemi oldu gezip alamadım
1 yıldır falanda zayıflamadan alışveriş yapmayacağım kafasındayım
sağlam para harcamam lazım
tabi kızımdan bana sıra gelirse

Hosgeldin

aysunayy cicegim nerdeee? Acep bu hafta kime/neye takiksin
Yok yok daha takmadım da kendime taksam iyi olacak sabah 10 da kuaforleri sınav yapmaya gittik ne anlarim ya boyadi kuruttu iste tamam

sonra ordan okula gittik arabayla gitmem yuruyecegim dedim piştim şiştim sıcaktan...

sonra tedavi olduğum hastane covid testi istemisti onun icin devlet hastanesine gittim geldim...
En son da kizimi okulumuz oldugu icin mecbur dışarıya arkadasin annesinin evine bırakmıştım tum isler bitince onu almaya gittim ama bi serasi var oraya dalmisim geldim bi de guzel yedim onlari bu saat oldu huhhh be...

Evet haklısın şu aralar yoğunum o yüzden sabah tartilamadim ama menu paylaşımını her gun yapıyorum bu kadar zaman ayirabiliyorum bende maalesef linkini attığın gruplara bakayim o zaman canım teşekkürler

Kiyafeti ben son haftaya birakacam bu hafta degilde gelecek hafta bi ataga baslicam ki 100 un altina duseyim
atağını merak etmedim desem ama çatladm nasıl yapacaksın?
kız benim gibi yap kendine al beğenmediklerini kızına kakala ben öyle yapıyorum. küçük ayakkabıları görünce geçen gün oh be en iyileri hep kendine alıyorsun dedi. haklı çocuk.
evet canım menülerinde hiç sıkıntı yok senin ama kilo bildirimleride takımımız için önemli kendini adamaya hazır olduğun zaman geri bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…