Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen yine içini ferah tut ablacım iyileşme süresi değişiyor tabi ama sabır ve moral en büyük ilaç

Harika
Sen yokken cok sey degisti. Kilo bildirimi obur konuya cuma halledersin
Sadece bu 4 hareketimi ekledin?
Kesin yaparsin deadlift de daha cok.
Halter ile calismayi ozledim

Doktro kontrolün ne zaman Abla?
Tam ne olmustu? Ve egzersiz verdim doktor yattigin yerden yapman icin

Evet oylesi mumkun. Cuma tartisi sonra.
Regl e karsi pek birsey yapilmaz ama tatilde azcik daha sIk disini cuma ayrilirsin izne

Harika
Sen yokken cok sey degisti. Kilo bildirimi obur konuya cuma halledersin
Sadece bu 4 hareketimi ekledin?
Kesin yaparsin deadlift de daha cok.
Halter ile calismayi ozledim
Aaa doğru görmüştüm ben onu. Oraya atayım hemen. EVet şimdilik bu hareketleri ekledim. Halter hiç kaldırmadım, evde de yok zaten.

Sen yine içini ferah tut ablacım iyileşme süresi değişiyor tabi ama sabır ve moral en büyük ilaç
Genelde moralim yüksekti ama, bugün herhalde daraldim. Beslenmeme dikkat ediyorum, toz kolojen kullanıyorum inşallah faydası olur.
O gezi grubunun büyük bir kısmı ortopedik rahatsızlık geçirmiş. 10 saatlik bir yolculuktan sonra, ilk günün programı çok ama cok yanlıştı. Ama oldu artık...

Son düzenleme:
Doktro kontrolün ne zaman Abla?
Tam ne olmustu? Ve egzersiz verdim doktor yattigin yerden yapman icin
Ne kontrole çağırdı, ne egzersiz verdi. Gerek görürsen gel dedi. Tam olarak baldır Lifinde kopma var. 2. derece. Artık düz basiyorum ama biraz fazla otursam veya ayakta kalsam şişme oluyor. Süreç nasıl ilerliyordu hatırlamıyorum. Sıcakta da o bandaji takmak çok zor. Bacağım mantar olacak diye korkuyorum. Geçecek ama biraz zor olacak...

@Lady Tenar slidersleri aldim
Kardio ile isindikdan sonra senin yolladigin videoyu yapacagim
Aha yeni bisey? O ne? Yenirmi?
Baya aktifsin kuzucummm
Suan calisiyorum ustune. Belli oldugunda sana haber ederim cicegim
Doğru diyon ablacım biz reelde de beraber oturuyoruz o kadar iyi bakıyorum ki yıllardır beraberiz bırakıp gidemiyorlar beni beni beni Asi yi
Allah herkese senin gibi gelin nasip etsin
Bende oldum ama hic bir rahatsizligim olmadi.
Harikasin sen be
Hersey guzel olacak insallah. Az daha sabir

@emell_ 3 kiloluk odemi gorduk. Senin iki kiloluk odemin hayirli olsun
Ahahahh kıza 3 kıloluk odem dıye dıye kaçırdınız panpayı
Ohhh gel keyfim gel. Tatil yaklasiyoo. Bende baslicam hazirliklara herkes sok olacak beni gorunce. Zayiflamis halimi daha kimse gormedi
Sen kac kıloyla basladın
Aynı durumdayımm saglam alısverıs lazımm gercı bana hala oluyor eskılerım ama zaten eskıden de yoktu bıseyim pandemı seysınden

Degisik. Yani birsey vermemesi
Bir gitsen mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…