- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Sen yine içini ferah tut ablacım iyileşme süresi değişiyor tabi ama sabır ve moral en büyük ilaçBu bacak ne zaman geçer ki?
Eskiden cooook eskiden, antremanda aynı yerden sakatlanmıştim, 1.5 ayda ufak ufak spora dönmüştüm. Ama tabi ki gençlik vardı.
Dr 1.5 ayda yürüyüş yapabilirsin dedi ama, hiç sanmıyorum. Arada hava alsın diye banti çıkarıyorum, bacak jöle gibi. Nasıl toparlanacak bilmem...
Bugün biraz canım sıkıldı.
HarikaEki Görüntüle 2879195
Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik Şu an 55.7 kilom. Hedef korumak.
Valla 10 kiloluk dumble
4*10 squat
4*10 deadlift
3*10 lunge
30 kere bridge/frog bridge
Dumble en yüksek 10 kilo oluyor. Deadliftte daha ağır kaldırabilirim gibi gibi ama belli de olmaz denemedim hiç.
ben 13 olmuşumBende 11 deyim. Geliyom kelebemmm
Doktro kontrolün ne zaman Abla?Bu bacak ne zaman geçer ki?
Eskiden cooook eskiden, antremanda aynı yerden sakatlanmıştim, 1.5 ayda ufak ufak spora dönmüştüm. Ama tabi ki gençlik vardı.
Dr 1.5 ayda yürüyüş yapabilirsin dedi ama, hiç sanmıyorum. Arada hava alsın diye banti çıkarıyorum, bacak jöle gibi. Nasıl toparlanacak bilmem...
Evet oylesi mumkun. Cuma tartisi sonra.Aslında bu hafta için izin istiyordum ama olmuyormuş hem regl hem tatil sıkıntı olmasın olurda ödemden fazla çıkarım tartıya yansır takımı etkiler diye ama olmadı cuma tartısından sonra izne ayrılırım artık kaptanım
Aaa doğru görmüştüm ben onu. Oraya atayım hemen. EVet şimdilik bu hareketleri ekledim. Halter hiç kaldırmadım, evde de yok zaten.Harika
Sen yokken cok sey degisti. Kilo bildirimi obur konuyacuma halledersin
Sadece bu 4 hareketimi ekledin?
Kesin yaparsin deadlift de daha cok.
Halter ile calismayi ozledim
Genelde moralim yüksekti ama, bugün herhalde daraldim. Beslenmeme dikkat ediyorum, toz kolojen kullanıyorum inşallah faydası olur.Sen yine içini ferah tut ablacım iyileşme süresi değişiyor tabi ama sabır ve moral en büyük ilaç
Ne kontrole çağırdı, ne egzersiz verdi. Gerek görürsen gel dedi. Tam olarak baldır Lifinde kopma var. 2. derece. Artık düz basiyorum ama biraz fazla otursam veya ayakta kalsam şişme oluyor. Süreç nasıl ilerliyordu hatırlamıyorum. Sıcakta da o bandaji takmak çok zor. Bacağım mantar olacak diye korkuyorum. Geçecek ama biraz zor olacak...Doktro kontrolün ne zaman Abla?
Tam ne olmustu? Ve egzersiz verdim doktor yattigin yerden yapman icin
Aha yeni bisey? O ne? Yenirmi?
Baya aktifsin kuzucummmYok yok daha takmadım da kendime taksam iyi olacaksabah 10 da kuaforleri sınav yapmaya gittik ne anlarim ya boyadi kuruttu iste tamam
sonra ordan okula gittik arabayla gitmem yuruyecegim dedim piştim şiştim sıcaktan...
sonra tedavi olduğum hastane covid testi istemisti onun icin devlet hastanesine gittim geldim...
En son da kizimi okulumuz oldugu icin mecbur dışarıya arkadasin annesinin evine bırakmıştım tum isler bitince onu almaya gittim ama bi serasi var oraya dalmisimgeldim bi de guzel yedim onlari bu saat oldu huhhh be...
Suan calisiyorum ustune. Belli oldugunda sana haber ederim cicegimatağını merak etmedim desem ama çatladm nasıl yapacaksın?
kız benim gibi yap kendine al beğenmediklerini kızına kakala ben öyle yapıyorum. küçük ayakkabıları görünce geçen gün oh be en iyileri hep kendine alıyorsun dedi. haklı çocuk.
evet canım menülerinde hiç sıkıntı yok senin ama kilo bildirimleride takımımız için önemli kendini adamaya hazır olduğun zaman geri bekleriz.
Allah herkese senin gibi gelin nasip etsinDoğru diyon ablacım biz reelde de beraber oturuyoruz o kadar iyi bakıyorum ki yıllardır beraberiz bırakıp gidemiyorlar beni beni beni Asi yi
Bende oldum ama hic bir rahatsizligim olmadi.Asinin ilk dozunda igneyi hissetmedim bile. Ikincide normal asi acisi. Ama eger Pfizer oluyorsaniz ikincide asidan sonrasi gun bende guzel vurdubir gun yataktan kalkamadim. Genel olarak baya bi arkadasi vurdu. Erkeklerde daha hafif oldu ama yan etkisi.
Harikasin sen beEki Görüntüle 2879195
Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik Şu an 55.7 kilom. Hedef korumak.
Valla 10 kiloluk dumble
4*10 squat
4*10 deadlift
3*10 lunge
30 kere bridge/frog bridge
Dumble en yüksek 10 kilo oluyor. Deadliftte daha ağır kaldırabilirim gibi gibi ama belli de olmaz denemedim hiç.
Hersey guzel olacak insallah. Az daha sabirBu bacak ne zaman geçer ki?
Ahahahh kıza 3 kıloluk odem dıye dıye kaçırdınız panpayı
Sen kac kıloyla basladınOhhh gel keyfim gel. Tatil yaklasiyoo. Bende baslicam hazirliklaraherkes sok olacak beni gorunce. Zayiflamis halimi daha kimse gormedi
Aynı durumdayımm saglam alısverıs lazımm gercı bana hala oluyor eskılerım ama zaten eskıden de yoktu bıseyim pandemı seysındenyok be canım
hiç yazlığım kalmadı,
pandemi oldu gezip alamadım
1 yıldır falanda zayıflamadan alışveriş yapmayacağım kafasındayım
sağlam para harcamam lazım
tabi kızımdan bana sıra gelirse
Snın boyun kac merak edıyorum.Cuma 52.2
Pazartesi 52.2
Fark 0
Hedef 51.7
Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik
Öğleden sonra birden iş yoğunlaştı yazamadım kusura bakmayın.
2 hafta once de bı 57 lerı görüp gerı çıkmıştım bu sefer sabıtlenmeyı ıstıyorum ınsallah.Ceylan, guzel eski ile geldin bugun
Demekki her Pazartesi arti cikmiyormussun
Ay yok kaptanim. Ben bi yerlerimi yirtarim bununla
140+Ahahahh kıza 3 kıloluk odem dıye dıye kaçırdınız panpayı
Sen kac kıloyla basladın
Aynı durumdayımm saglam alısverıs lazımm gercı bana hala oluyor eskılerım ama zaten eskıden de yoktu bıseyim pandemı seysınden
Degisik. Yani birsey vermemesiNe kontrole çağırdı, ne egzersiz verdi. Gerek görürsen gel dedi. Tam olarak baldır Lifinde kopma var. 2. derece. Artık düz basiyorum ama biraz fazla otursam veya ayakta kalsam şişme oluyor. Süreç nasıl ilerliyordu hatırlamıyorum. Sıcakta da o bandaji takmak çok zor. Bacağım mantar olacak diye korkuyorum. Geçecek ama biraz zor olacak...
Aman dur. Basimiza bela almayalimAy yok kaptanim. Ben bi yerlerimi yirtarim bununla
140+
Başka bir doktor buldum, izindeymis. Döndüğünde gideceğim...Degisik. Yani birsey vermemesi
Bir gitsen mi acaba
Kizim iyi sukur. Nefretine nefret eklemis sadeceAman dur. Basimiza bela almayalim
Kizin nasil oldu?
Üzüldüm yaKizim iyi sukur. Nefretine nefret eklemis sadece
Ben ona uzuldugumde o bana teselli veriyor: Anne ben baba nasildir bilmiyorumki eksikligini bileyim.Üzüldüm ya
Babasina olan hissinden dolayi degil, adamin babalik yapmayi becerememesine.
Neyseki senin gibi guclu bir annesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?