Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oooo hemseriysek tamamdir ya.

Eskiden daha uzun sureli geliyordum, hemen plan yapalim derdim, simdi bayram haftasi gelince bir sey diyemiyorum, yoksa senle bir turk kahvesi icerdik bitterli bitterli
Sağlık olsun, o da olur inşallah. Şimdiden iyi tatiller ve ailelerle de sağlıkla kavuşun inşallah...

Orada emlakçılar sahiden çalışıyor sanırım.
Sağlık olsun.
Kolay gelsin.
Gidip haber verecegim. Tahtalari kabarma ihtimali var. Evler eski ama balkonlari 5 sene önce yenilediler. Nasil akmis aklim almiyor. Cocuklarin odasinda birsey yok. Direk kadinin odasina akmis. Cok üzüldüm ya. Canim skldi. Neyseki kibar biri

Umarım hasarsız atlatılır

Cemenmi Ah ulan cok severim ama cok kokuyo bee bi dagin tepesinde tek basina tatil yapacam birgun. 3 ogun cemen yicem

Hosgeldin buyuk kraker
Ahahah hoşbulduk
Ablaa nerdesin kız sızdın mı naptın
Menülerini yazmadan uyuma sakın ne tembihledim seni bakim
ysmnczm
Çocuklarla başbaşayım diyim sen anla
Kahvaltılık gevrek varya hani k fleks
Ya hastanedeydim canım menü hazırlayamadım bugün kabakla idare ediver
Aynı kabağı paylaşmışız

Ay yok kaptanim. Ben bi yerlerimi yirtarim bununla

140+
Ooo maallab sana. Benım bırlıkte calıstgım doktor 140 la opere oldu. 54 kılo sımdı
Hedefın kac. Baya az kılon cunku
Eskıden belımden ayagıma ındırır cıkarırdım bunu gecen aldım yapamıyomm

Kimse uyumadan yazayim gunun simdiye kadar olan kismini.

Sabah: yesillik, kk beyaz peynir, 3 zeytin, cay(seker katiyorum) ama bi bardak

Ogle: sebze yemegi 4-5 kasik(ama icinde kinoa ve mozarella falan da var kalorili yani), 3 kasik yogurt ve 3-4 dilim karpuz

Aksam: daha aksam olmadi ama davetliyizbi arkadasa. Dikkat edecegim yediklerime. Su an buranin gaziyla iyi gidiyorum gibi:)
Bir de yarim saat leslie yaptim. Daha fazla imkansiz. Disarisi bugun fena sicak ve saatlerdir bi oraya bi buraya cocuklarin islerine kosturdum disarda. Daha kimildayamiycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…