Sağlık olsun, o da olur inşallah. Şimdiden iyi tatiller ve ailelerle de sağlıkla kavuşun inşallah...Oooo hemseriysek tamamdir ya.
Eskiden daha uzun sureli geliyordum, hemen plan yapalim derdim, simdi bayram haftasi gelince bir sey diyemiyorum, yoksa senle bir turk kahvesi icerdik bitterli bitterli
Cok eglenceliAmanin o neydi kız
Bi Ben beceremiyorum hiç şu şeyi çevirmeyi
Gidip haber verecegim. Tahtalari kabarma ihtimali var. Evler eski ama balkonlari 5 sene önce yenilediler. Nasil akmis aklim almiyor. Cocuklarin odasinda birsey yok. Direk kadinin odasina akmis. Cok üzüldüm ya. Canim skldi. Neyseki kibar biriOrada emlakçılar sahiden çalışıyor sanırım.
Sağlık olsun.
Kolay gelsin.
Umarım hasarsız atlatılırGidip haber verecegim. Tahtalari kabarma ihtimali var. Evler eski ama balkonlari 5 sene önce yenilediler. Nasil akmis aklim almiyor. Cocuklarin odasinda birsey yok. Direk kadinin odasina akmis. Cok üzüldüm ya. Canim skldi. Neyseki kibar biri
Ahahah hoşbuldukCemenmiAh ulan cok severim ama cok kokuyo bee bi dagin tepesinde tek basina tatil yapacam birgun. 3 ogun cemen yicem
Hosgeldin buyuk kraker
Çocuklarla başbaşayım diyim sen anlaAblaa nerdesin kız sızdın mı naptın
Menülerini yazmadan uyuma sakın ne tembihledim seni bakim
ysmnczm
Aynı kabağı paylaşmışızKahvaltılık gevrek varya hani k fleks
Ya hastanedeydim canım menü hazırlayamadım bugün kabakla idare ediver
Çocukların oyuncak diye aldıklarını çevirmeyi denedim yapamadım ağırlıklı olanları mı varmışCok eglenceli
Ben agirlikli degilse ceviremiyorum.
Eskittim hulahop u. Copte artik
Kalkip yapasi geliyor insanin
Bizde bi tane daha var
Beraber olduğumuz için olabilir mi acabaAhahah hoşbulduk
Çocuklarla başbaşayım diyim sen anla
Aynı kabağı paylaşmışız
Benimde kizim varBizde bi tane daha varşu an o da diyette ama çok tembel gruba gelse kaptanı delirtir o yüzden çokta şapmıyorum
senin gayretli bacın burada bebem. ne yapacan başkasını
Daha ne olsun yaBenimde kizim var
Ooo maallab sana. Benım bırlıkte calıstgım doktor 140 la opere oldu. 54 kılo sımdıAy yok kaptanim. Ben bi yerlerimi yirtarim bununla
140+
Hedefın kac. Baya az kılon cunku157 158 civarı
Eskıden belımden ayagıma ındırır cıkarırdım bunu gecen aldım yapamıyommSu cilgina cok guldum
Rachel JB Jones on Instagram: "When Weighted Hula Hoops start trending on social media... Everyone, meet Rachel in a video 🤣🤣🤣🤣🤣 • Wearing @ryderwear 🤍 My code HULAQUEEN for 10% off (ad) Sola High Waisted Shorts - Black Sola Sports Bra - Black • #
2,151 likes, 113 comments - rachel.jb.jones on May 28, 2021: "When Weighted Hula Hoops start trending on social media... Everyone, meet Rachel in a video 🤣🤣🤣🤣🤣 • Wearing @ryderwear 🤍 My code HULAQUEEN for 10% off (ad) Sola High Waisted Shorts - Black Sola Sports Bra - Black • #funny #iceage...www.instagram.com
50nin altı olmak istiyorumHedefın kac. Baya az kılon cunku
Aman durBizde bi tane daha varşu an o da diyette ama çok tembel gruba gelse kaptanı delirtir o yüzden çokta şapmıyorum
Bende onlari yapamiyorum isteÇocukların oyuncak diye aldıklarını çevirmeyi denedim yapamadım ağırlıklı olanları mı varmış
Az kalmıs o zaman50nin altı olmak istiyorum
Aha benim kafadan50nin altı olmak istiyorum
Sayaçlı olanlarıda var demııAman dur
Bende onlari yapamiyorum iste
Agirlikli olmali
Aha benim kafadan
50 diyorum ama 48 ile cok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?