Yavas yavas ogrenicem buranin kurallariniMenüleri buraya yazmıyoruz canım 4.takım menü ve spor listelerine yazıyor
Menün güzel gidiyor ama akşam saati çok geçe kalmamış mı?saat farkımız varmıydı nerede yaşıyorsun?
Bacim yürüyüşe gittim geldim kiz acim dedi biseyler hazırladım..Balkonda soda cay vs keyfi yaptik...yanında bisey yemedim haaysunayy nerdesin?
Rica ederim evet yavaş yavaş öğrenirsinYavas yavas ogrenicem buranin kurallarinitamam yarininkini oraya yazayim o zaman. Tesekkur ederim bilgilendirme icin
Evet aramizda 7 saat var. bizde su an 3:30.
Oy seni yerimmm. Bende kesi istiyom. Ama daha cok kopek istiyom. Ama o sorumluluga daha hazir degilim. Evime gecim insallah hem kedi hem kopekBacim yürüyüşe gittim geldim kiz acim dedi biseyler hazırladım..Balkonda soda cay vs keyfi yaptik...yanında bisey yemedim ha
Bide bayramda sehirdisina gidecegiz de evde kedimiz var yabayramda bakacak yuva bulmaya çalıştım onu arq bunu ara sonunda bi arkadaş tamam dedi..Ayyy çocuğum gibi endise ettim yer bulamam diye uzun yola götürmek istemiyorum evde yalnız da kalamaz üzülür rahatladim
He la. Kiz 1. Lerin sayfasinda senden bahsettim gormedinmi
Nirdesin sen? AmerikamiYavas yavas ogrenicem buranin kurallarinitamam yarininkini oraya yazayim o zaman. Tesekkur ederim bilgilendirme icin
Evet aramizda 7 saat var. bizde su an 3:30.
Oyle tatlı ki yaaaOy seni yerimmm. Bende kesi istiyom. Ama daha cok kopek istiyom. Ama o sorumluluga daha hazir degilim. Evime gecim insallah hem kedi hem kopek
Allahim sunun guzelligine baksanaaaOyle tatlı ki yaaayerim tam bi garfield yeyip içip uyuyor bide sev beni diye arada ayagimizi altına atiyor kendini ama bu ara derdimiz büyük ergenliğe giriyor ne kısırlaştırmaya gönlüm razı geliyor ne ciftlestirmeye evde şarkı söyleyip duruyor
Ben köpek bakamazdım onun bakimi zor bu garibim kendi halinde
Eki Görüntüle 2879320
Gördüm kalp attiydim bebegem
Ergen bebemi uyuttum keyif yapacağım
Ay ben yeterince koştum sokakta bi yandan da pokemon avladımBen hala nazlaniyorum, kalkayim da surunerek 3 5 adim atayim bari.
Yaris miKizlarrrr kimler benimle yarismak istiyor bu haftaaaaa?
Beraber ula el elee. Kol kolaaYaris miYarışında sen 4 5 kilo veriyon nasıl yetisecez ki
24 e kadar içebiliyorsun. devam et.Sabah maydonoz kürü
12:00 2 adet züber lokma
Sade kahve
14:00 Yeşil çay süt
16.00 Yeşil çay süt
18:00 Yeşil çay süt
20:00 Yeşil çay süt
2 lt su
50 dk crossfit 400 p
8.100 adım 243*2 486 p
Toplam 886 p
Arrietty_ sedulu CEYDOS
Eki Görüntüle 2879321
Ne diyordu ki..neymiş ki ben geldiysem aklina manyak doludur orasiBeraber ula el elee. Kol kolaa
Anaaam ben bi sayfa gordum direk sen geldin aklima
Ne diyordu ki..neymiş ki ben geldiysem aklina manyak doludur orasi
içmesem peki içim almıyo artık24 e kadar içebiliyorsun. devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?