Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüleri buraya yazmıyoruz canım 4.takım menü ve spor listelerine yazıyor
Menün güzel gidiyor ama akşam saati çok geçe kalmamış mı?saat farkımız varmıydı nerede yaşıyorsun?
Yavas yavas ogrenicem buranin kurallarini tamam yarininkini oraya yazayim o zaman. Tesekkur ederim bilgilendirme icin

Evet aramizda 7 saat var. bizde su an 3:30.

Bacim yürüyüşe gittim geldim kiz acim dedi biseyler hazırladım..Balkonda soda cay vs keyfi yaptik...yanında bisey yemedim ha

Bide bayramda sehirdisina gidecegiz de evde kedimiz var ya bayramda bakacak yuva bulmaya çalıştım onu arq bunu ara sonunda bi arkadaş tamam dedi..Ayyy çocuğum gibi endise ettim yer bulamam diye uzun yola götürmek istemiyorum evde yalnız da kalamaz üzülür rahatladim

Yavas yavas ogrenicem buranin kurallarini tamam yarininkini oraya yazayim o zaman. Tesekkur ederim bilgilendirme icin

Evet aramizda 7 saat var. bizde su an 3:30.
Rica ederim evet yavaş yavaş öğrenirsin
Oo baya saat farkı varmış biz yatacaz birazdan kız

Oy seni yerimmm. Bende kesi istiyom. Ama daha cok kopek istiyom. Ama o sorumluluga daha hazir degilim. Evime gecim insallah hem kedi hem kopek

Oy seni yerimmm. Bende kesi istiyom. Ama daha cok kopek istiyom. Ama o sorumluluga daha hazir degilim. Evime gecim insallah hem kedi hem kopek
Oyle tatlı ki yaaa yerim tam bi garfield yeyip içip uyuyor bide sev beni diye arada ayagimizi altına atiyor kendini ama bu ara derdimiz büyük ergenliğe giriyor ne kısırlaştırmaya gönlüm razı geliyor ne ciftlestirmeye evde şarkı söyleyip duruyor

Ben köpek bakamazdım onun bakimi zor bu garibim kendi halinde

Allahim sunun guzelligine baksanaaa

Ben siparisle amigurumi yapiyordum normalde 1 haftada en fazla 2 haftada veririm yaptığım şeyi..kiz 2 ay olmuş ya mesaj attı bana yapiyormusun diye en son sipariş veren kisi..yokkk diyemedim Bugun yapacaktım hala elime almadim artik size göndereceğim el ele bitirek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…