Şimdi bu soruyu sen sorduğun için sana Sebze yicem tabii kiyemezsem döversin
2 yaş büyüğümAbla miydi kiz
Alayim planini
Bende yarin basliyorum yazmaya yedigimi ictigimi
Abla miydi kiz
Alayim planini
Bende yarin basliyorum yazmaya yedigimi ictigimi
Hadi başla burada niye oyalanıyorsun halaOkurum bak tum menulerini, yemezsen sikayet ederim
Donunce yazBen de tr ye gidince baslayim yazmaya
Ne zaman yolculuk canımBen de tr ye gidince baslayim yazmaya
Gel ablacım gel burası bizim sayfa
Donunce yaz
Nereye gideceksiniz?
Bursalı mısın?Yedigin ictigin senin olsun diyosun
Kisacik marmaris tatili, kalani ailelerle bursada olacak.
Ben otel insani degilim tahmin edebilirsinizküçük butik otel buldum, ben esim cocuklar belki 3 5 baska aile daha olur oyle sessiz sakin bir tatil olaxak kismetse.
bende nasıl keyifli çeviriyor.Su cilgina cok guldum
Rachel JB Jones on Instagram: "When Weighted Hula Hoops start trending on social media... Everyone, meet Rachel in a video 🤣🤣🤣🤣🤣 • Wearing @ryderwear 🤍 My code HULAQUEEN for 10% off (ad) Sola High Waisted Shorts - Black Sola Sports Bra - Black • #
2,151 likes, 113 comments - rachel.jb.jones on May 28, 2021: "When Weighted Hula Hoops start trending on social media... Everyone, meet Rachel in a video 🤣🤣🤣🤣🤣 • Wearing @ryderwear 🤍 My code HULAQUEEN for 10% off (ad) Sola High Waisted Shorts - Black Sola Sports Bra - Black • #funny #iceage...www.instagram.com
bende edirneye gidince toplayacağım. stadyum sahasında yabanisi fışkırıyordu torba torba toplar yerim artık.Hadi başla burada niye oyalanıyorsun hala
Semizotu istedim babamdan bahçeden toplayıp getirecek bol bol yicem
Vay hemserim benim.
Vay hemserim benim.
Amanin o neydi kızSu cilgina cok guldum
Rachel JB Jones on Instagram: "When Weighted Hula Hoops start trending on social media... Everyone, meet Rachel in a video 🤣🤣🤣🤣🤣 • Wearing @ryderwear 🤍 My code HULAQUEEN for 10% off (ad) Sola High Waisted Shorts - Black Sola Sports Bra - Black • #
2,151 likes, 113 comments - rachel.jb.jones on May 28, 2021: "When Weighted Hula Hoops start trending on social media... Everyone, meet Rachel in a video 🤣🤣🤣🤣🤣 • Wearing @ryderwear 🤍 My code HULAQUEEN for 10% off (ad) Sola High Waisted Shorts - Black Sola Sports Bra - Black • #funny #iceage...www.instagram.com
Orada emlakçılar sahiden çalışıyor sanırım.15de kaldim. Telefon sarjda. Balkondaki su komsunun odasina akmiis
Cok uzuldum
Yarin emlakciya gitmem lazim
Kahvaltılık gevrek varya hani k fleksGevrek ne kiz?
Ciks begenmedim.
Salatasi az, bir domatese bir kabaga mi kandiracaksin beni, sabahki lorun yanina maydonoz lazim,
Salatalik lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?