Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İki dilim kadar...

Bitti mi senin uyelik?

Ben bu haftalarda 3 gun salonda calismayi hedefliyorum. 1 gun yuzme. Kalan gunler sakin, 10 bin adim atarim ancak.

Tatilde de sprint kosusu seklinde hiit yapayim en azindan haftada 2 dedim, herkesler uyurken guzel olur.
Ohoo cokdan
1 ay i gecti. Bugun is yerinde salona inecektim, kiz kardesim gelince yatti o is.
Ben disarida kosuyu cok seviyorum ama hemen agrim oluyor. Alt bacak kisminda. Onun bir ismi var ama turkcesini bilmiyorum
Senin plan guzel.
Benim aklimda okadar sey var ki. Ne yapacagimi sasiriyorum galiba

Ben de disarida sporu severim ama buranın havasi bir gun izin verse bir gun vermiyor. Kac kez kosuya basladim da yagmurlardan disiplin oturtamadan vazgectim.
O yüzden salon bana disiplin sagliyor guzel oluyor.
Korona sonrasi evden calisiyorum ya bir de, sabah salona gidip, hemen donup is basi yapabiliyorum, o da cok isime yaradi. Korona bana yaradi resmen

Hosgeldin kirbaclim
Kırbaçlı keyif yapamadan sızdı herhal
Kolay değil akşama kadar pokemon kovalamak
bişi diyim mi
açık havada spor iki kat yağ yaktırıyormuş
hele soğuk olursa 3 kat artıyormuş

Evde calisma sansim olsa keske
Normal fitness salonuna yazilmam galiba ben. Crossfit gibi zevkli degil. Ama crossfit de ise salon bulmak zor. Spor salonu degiliz, we are family kafasindalar
Eski salonu seviyordum ama butun hocalar birakti orayi.
Belki mayis da gittigim yer olur ama Oda degisik birsey. Open gym yok. Haftada 2-3 defa dunya para

Kırbaçlı keyif yapamadan sızdı herhal
Kolay değil akşama kadar pokemon kovalamak

bişi diyim mi
açık havada spor iki kat yağ yaktırıyormuş
hele soğuk olursa 3 kat artıyormuş

Ya ben eminim daha iyidir, fark eder muhakkak.
Ama dedigim gibi ben cok disiplinli degilim. Yagmur yagsin, ay kim giyinecek simdi, soguk olsun aman cok soguk derken, zaten bir iki gun ekince de insanin disiplini bozuluyor.
Simdi cimri bir insan olarak verdigim paraya kiyamam

Aaa gidip gor bence.
Benim gittiğim yerde 6 hafatada bir program değiştiriyorum,

Ayrica bazen ortaya crossfit seti kuruyorlar, program yapiyorlar.

Veyahut grup dersleri falan oluyor, stepe gidiyordum vir ara 90lar modunda

Yine döndüm dolastim agirliga dondum ama, en fazla etki aldigim bu oldu benim.

Aslinda yeni spor salonu acildi. Galiba yilbasi oncesiydi. Heryer kapanmadan. Crossfit bolumu de vardi. Derslere hic bakmadim
Bakayim bir. Eve yakin olmasida guzel
Esim bikti kesin biseyde diyemiyor
2019 da 2 ay crossfit de agirlik yaparak baya toparlanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…