Ayy ne guzel detoxlar var azcik bakayim benLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
O ne kizzBen siparisle amigurumi yapiyordum normalde 1 haftada en fazla 2 haftada veririm yaptığım şeyi..kiz 2 ay olmuş ya mesaj attı bana yapiyormusun diye en son sipariş veren kisi..yokkk diyemedimBugun yapacaktım hala elime almadim artik size göndereceğim el ele bitirek
Haahah iyi uğraştırıyor o daBen siparisle amigurumi yapiyordum normalde 1 haftada en fazla 2 haftada veririm yaptığım şeyi..kiz 2 ay olmuş ya mesaj attı bana yapiyormusun diye en son sipariş veren kisi..yokkk diyemedimBugun yapacaktım hala elime almadim artik size göndereceğim el ele bitirek
okey tamam diyorsaniçmesem peki içim almıyo artık
Sorma yaa bi arada buna taktiydim..yeni seye takınca eskisini unutuyorum iki şeye takamıyorum kapasitem yetmiyo..bak diyete size taktim simdi de onu yapamiyorumHaahah iyi uğraştırıyor o da
Evet. Boston.dan. Hep saat farki yuzunden muhabbetlere dahil olamiyordum gecen yil. Bu denememde aksam yemegi eksik de olsa yazayim dedim. Siz uyumadan. Ama diger kisimlara yetismeye calisicam. Siz tam dinlenirken bizde gunun telasli kismi oluyor yine kaciriyorum.
Ben çok relax insanım ya umrum olmuyor işime gelmeyen şeylerSorma yaa bi arada buna taktiydim..yeni seye takınca eskisini unutuyorum iki şeye takamıyorum kapasitem yetmiyo..bak diyete size taktim simdi de onu yapamiyorum
Anamm hem vucudu calistiriyon hem beyniEvet. Boston.dan. Hep saat farki yuzunden muhabbetlere dahil olamiyordum gecen yil. Bu denememde aksam yemegi eksik de olsa yazayim dedim. Siz uyumadan. Ama diger kisimlara yetismeye calisicam. Siz tam dinlenirken bizde gunun telasli kismi oluyor yine kaciriyorum.
Su an yatmayi ne kadar istiyorum aaaahh ah. Simdiden cok yoruldum. Sanirim sicak da carpti. Size iyi uykularRica ederim evet yavaş yavaş öğrenirsin
Oo baya saat farkı varmış biz yatacaz birazdan kız
SanadaSu an yatmayi ne kadar istiyorum aaaahh ah. Simdiden cok yoruldum. Sanirim sicak da carpti. Size iyi uykular
Ne güzel yaa hayranim sen gibi rahat kişilere keşke ben de oyle olabilsem..yok olmaz bendenBen çok relax insanım ya umrum olmuyor işime gelmeyen şeyler
1.5 ekmek değildir o
Bugün adım challenge günümüzGünün menüsü
Sabah:
Tavada 1yumurta
Domates
Lor peyniri
Çay
1dilim siyez ekmeği
Öğle:
1 filtre kahve
Yarım kase kfleks gevrek
Akşam:
1 kase yoğurtlu kabak(baharatlı)+1kase pulbiberli yoğurt
Su 3litre
Adım 8500
8500 *0.03=255p
Jj 25p
Toplam 280p
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Adım için 3foto ekliyorum sabah 10bucuga kadar telden(1) sonra saati takmaya geçtim (2) saatide telfon ile eşleştirme yapamayınca fabrika ayarlarına döndüm3. Görsel yeni çektim toplamda 8500 bugünlük böyle olsun
ya biz bu kadarcık yemeye niye kilo veremiyoruz
Yorulmus kuzummBenim kiz ne fena yaa hadi kizim kitap okuma saati dedim tamam anne azcik sırtım ağrıdı soyle döneyim mi dedi tamam 2 dk dön dedim uyumuş normalde uyu desen uyumaz1.sinif annesi olmak zormus üç kağıtçı yaa
Dondurulmus satiliyor. Guzel oluyoAy brokoli yazınca özlediğimi fark ettim kis gelse de alsam bol bol
Tabi tabi kesinYorulmus kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?