- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Doğru haftanın toplamında Aysun birinci olduGecen hafta adim yarisi vardi. Anamiz agladi. Garagozlum 56bin yapti yavrumm
Ammmaaaaa1. Olamadi
Cunku ondan piskopati varaysunayy
Ben de 50 bin yaptim56 bin mi???
Uyumadan durmadan mi yurufunyz naptiniz
İlk 10 daydım ama naberrrEvet attikk. Sen nirdeydin. Bi 80 yapsaydin kazanirdik
HeAman allahim 56binle birinci olamadi miiii
Gercekten cok mesakkatliymis canim. Insallah bu seferde hersey olur,tutarBebegem ilk gittiginde doktor muayene ediyor..
sonra yumurta geliştirici igne veriyor 10-12 gun kadar kullanıyorsun yumurtalar gelişiyor ben bu aşamadayim 8.gundeyim 2-3 gunde bir kontrole çağırıyor.. yumurtalar olgunlasinca genel anestezi altinda topluyor onlari ve labratuvarda dolleme gerceklestiriliyor...5.gune kadar izleniyor laboratuvarda eger o güne cikabilirlerse anne rahmine yerleştiriliyor..cok meşakkatli yaw
He burcuna gelince kizim da tam bu ayda tedavi olmuştum ve hamile kalmıştım...Nisanda doğdu koc oldu..Simdi ne olur bilmem..gelişecek mi döllenecek mi tutacak mi doğacak mi daha cok aşaması var...
Gecen hafta adim yarisi vardi. Anamiz agladi. Garagozlum 56bin yapti yavrumm
Ammmaaaaa1. Olamadi
Cunku ondan piskopati varaysunayy
Ben de 50 bin yaptimbi ara manyaktik ta simdi akilliyiz
AminnnnGercekten cok mesakkatliymis canim. Insallah bu seferde hersey olur,tutaramanin bir de ikizin oluyor mu
Hayırlı zamanda döllensin de gelsin inşallah o zamanBebegem ilk gittiginde doktor muayene ediyor..
sonra yumurta geliştirici igne veriyor 10-12 gun kadar kullanıyorsun yumurtalar gelişiyor ben bu aşamadayim 8.gundeyim 2-3 gunde bir kontrole çağırıyor.. yumurtalar olgunlasinca genel anestezi altinda topluyor onlari ve labratuvarda dolleme gerceklestiriliyor...5.gune kadar izleniyor laboratuvarda eger o güne cikabilirlerse anne rahmine yerleştiriliyor..cok meşakkatli yaw
He burcuna gelince kizim da tam bu ayda tedavi olmuştum ve hamile kalmıştım...Nisanda doğdu koc oldu..Simdi ne olur bilmem..gelişecek mi döllenecek mi tutacak mi doğacak mi daha cok aşaması var...
Aminnnnbenim adimi koyacakmis kizi olursa
Ayy yarim akıllıyım ben zatenGercekten cok mesakkatliymis canim. Insallah bu seferde hersey olur,tutaramanin bir de ikizin oluyor mu
Senin adin bamya kizimSuzan mi koyacakmis, ciks begenmedim.
Alys koyacam dedi bana
Memeli miAminnnnbenim adimi koyacakmis kizi olursa
He memeliyimSenin adin da memeli,
Oldu mu
Sağolasın canımDaha ne kadar zayıflıcan kız
Xiaomi 5 kullanıyorum gayet memnunum
Şarjı çok iyi gidiyor ,su geçirmiyor,aramaları görebiliyorsun meşgule atabiliyorsun ama cevaplayamıyorsun.Fiyatı da bence makul
Ben 18 filan yapinca diyorum amanin tum gun yurudum diyeBen de 50 bin yaptimbi ara manyaktik ta simdi akilliyiz
Adin ne canim? Nickibdeku adini mi gercek adini mu?Aminnnnbenim adimi koyacakmis kizi olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?