- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Merhaba
10:30 peynirli dereotlu omlet, yarım domates, yarım salatalık, 1 wasa üzerine yer fıstığı ezmesi ve tatlandırmak amaçlı azcık bal, 2 fincan şekersiz çay
15:30 1 kase yoğurtlu soğuk çorba
17:30 1 dilim karpuz
Su 2 lt
6000 adım 180 puan
@sedulu
Eki Görüntüle 2879814
Her zamanki gibi gayet saglikli abla ❤KAHVALTI:
300 Gr ev yoğurdu+30 Gr tahıl topping, haşlanmış yumurta, 15 Gr çiğ çerez, 15 Gr siyah kuru üzüm, salatalik, yeşil ve kapya biber
Sade Türk kahvesi ve bitter çikolata
40 Gr keçiboynuzu unu+su
ÖĞLEN:
200 ml kefir, 5 minik kayısı, 3 adet ceviz içi
Yeşil çay
AKSAM:
150 Gr et sote, 200 Gr fit kabak kızartması, 150 Gr sarımsaklı yogurt
3 lt su
Yok kiz 10 bin cok basit. Aktifsen hele. Cok kolay. 20 de iyi. AlisirsinBen 18 filan yapinca diyorum amanin tum gun yurudum diye
Himm hizli bir hesap 1000 adimi yaklasik 9dakikada atsam, birinci olmak icin 60bin adimi 540 dakijada yaniii 9 saat hiiiic durmadan oturnadan yurumem lazim
Hani kim nerde..Benim sesim cikiyor.mu hicSimdi de herkes challenge istiyor baksana,
Bagimli olmusuz
Sorun olmaz canimYine aksam yemegini yemeden yaziyorum ki sonra gec kalmayim. Ama yine de yiyeceklerim belli oldugu icin sorun olmaz umarim.
kahvalti: sekerli yarim bardak cay, bir dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir
ogle: bir buyuk bardak ayran, bi iki lokma karpuz, ve cekirdek (1 avuc)
ara: az sekerli sutlu kahve
Aksam: yesil mercimek yemegi ve biraz chicken nugget (yemezsem icimde kalir. Az tadina bakcam sadece)
20 dk boosted leslie - 80p
Yurumek mumkun degil sicakta (40derece) - ama aksamustu cikacagiz o zaman onu da eklerim buraya
Error verdi beynimBen 18 filan yapinca diyorum amanin tum gun yurudum diye
Himm hizli bir hesap 1000 adimi yaklasik 9dakikada atsam, birinci olmak icin 60bin adimi 540 dakijada yaniii 9 saat hiiiic durmadan oturnadan yurumem lazim
Gercek adimi takacakk. Suzan guzel degilAdin ne canim? Nickibdeku adini mi gercek adini mu?
Yine aksam yemegini yemeden yaziyorum ki sonra gec kalmayim. Ama yine de yiyeceklerim belli oldugu icin sorun olmaz umarim.
kahvalti: sekerli yarim bardak cay, bir dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir
ogle: bir buyuk bardak ayran, bi iki lokma karpuz, ve cekirdek (1 avuc)
ara: az sekerli sutlu kahve
Aksam: yesil mercimek yemegi ve biraz chicken nugget (yemezsem icimde kalir. Az tadina bakcam sadece)
20 dk boosted leslie - 80p
Yurumek mumkun degil sicakta (40derece) - ama aksamustu cikacagiz o zaman onu da eklerim buraya
Evet ben cok istiyom. Anlamsiz geliyor boyle kuru kuru. Yaris istiyomm challenge istiyommmmSimdi de herkes challenge istiyor baksana,
Bagimli olmusuz
Aksam 23.59 a kadar yürüdük canimBen 18 filan yapinca diyorum amanin tum gun yurudum diye
Dogru 10u tamamlamak kolay ama 20yi gectigim coook nadirfir yani.Yok kiz 10 bin cok basit. Aktifsen hele. Cok kolay. 20 de iyi. Alisirsin
80bin adım mıı wooooow
elimden mesajımı aldınGaragozlum okadar yapmamis krakerimmi yapacak
Bizi gormeliydinAksam 23.59 a kadar yürüdük canim
Gerçek adını söylede kurtulalım hepimizGercek adimi takacakk. Suzan guzel degil
Aksam 23.59 a kadar yürüdük canim
geçen hafta burada olsaydın kaç saat yürüdük görürdün geç kaldınBen 18 filan yapinca diyorum amanin tum gun yurudum diye
Heyt yavrum burdan belli be kadar aktifsin. Demicem len cunku demistim ozaman ben aysunaGerçek adını söylede kurtulalım hepimiz
Kız ne bilsin senin adını bende bilmiyorum
Benim eskiden gittigim diyetisyen de demisti kokla, koklamak istahi bastirir diye. Hatta demisti ki cok tatmak istersen isir cigne cope at
Hee cuma yarisinda 1. Olduk. Bende bireysel 1. Oldumo da iyiymis. Ama guzel eksilerde gelmistir. Simdi yarin zumba dakikalarimiz mi yarisacak? Zumba veya baska dans mi yoksa sadece zumba mu? Bir de gecen hafta birini olan kac saat dans etti 10,12
Ağlarım ühüüelimden mesajımı aldınmadem yapabiliyordu neden zamanında yapmadı diyecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?