Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay ya coştu. tamam hadi yürüyek yürümeyecem dedim ama yanlız kalma 10000 adımdan ne aşağı ne yukarı atmam ama ona göre.
bende crossfit yaparım yaparım
sabahın köründe sizde pireler uçarken
sonrada 10.000 e tamamlarım
iki haftadır günde tek öğün+ bu kadar detoks+ düzenli spora rağmen yinede kg eksilmezse bacak yağlarımı kesicem artık

Menülerimde suyu eksik gördüğüm ve hiç görmediğim arkadaşlarım için
Kronik dehidratasyon metabolizma hızını yavaşlatmaktadır, beynimize yanlış açlık sinyalleri gönderir, zihinsel ve fiziksel performansımızda düşüş gözlenir. Ortalama olarak yetişkin bir bireyin vücut ağırlığının % 55- 75’i (38- 46 L) sudur. Bu yüzdeler kişiye, vücut bileşimine, yaşa, cinsiyete ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilmektedir. Suyun; vücut ısısının dengelenmesi, besinlerin sindirimi ve emilimi sırasında hücrelere taşınması, toksinlerin vücuttan arındırılması gibi birçok görevi vardır. Bu nedenlerle günde 8-12 bardak kadar su tüketilmesi önem taşımaktadır. Su tüketmekten hoşlanmayanlar için önerim; suyun içine salatalık elma ve havucu dilimleyerek aromalandırmaları olacaktır.

Kizzzz o surat nee? Estf ya. Ben uzulmedimki. Zaten bebe istemiyodum baskaaa. Benden rahatimi var kiz simdi. Regl zirt pirt yok
ay ne bilim
patavatsızlık ettim üzdümmü diye düşündüm bir an
banada doktor erken menopoz dedi
üzülmemi bekledi hatta geciktirebiliriz dedi
tam tersi hissettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…