salatalık yeşillik ilave edebilirsin.İ çıkardım menüden iyiki söyledin ..taze kabuklu vs bulmak lazim ,ilaçsız olması lazım oda imkanı yok zaten ..domates yok aynı devam sadece 1 adet ceviz ve bitki çayları ekledim dahada dokunmayim iyi gidiyor
Iste buAyy emzirme konusu. Biz de yeni bıraktık emmeyi 3 ay oluyordur anca. Ben ne hamilelikte ne de emzirme döneminde yediklerimi asla arttırmadım. Ve bol bol da emzirdim. Bol yemek süt yapmıyor. Dengeli beslenmek yeterli oluyor.
yaz tabi son mezun menülerini görelim.EVetArrietty_ cuma dönüş yapacağım. Yazayım mı menü ve sporlarımı şimdiden?
geçmiş gitmiş olsun canım bilmiyordum kusura bakmaOhooo myom vardi 3+ kilo. Alindi rahim zaten o un seklini almisti. Kurtaramadilar.
ama zaten baska cocuk istemiyodum. Iyi oldu yani
Yuppiiiiay ya coştu. tamam hadi yürüyek yürümeyecem dedim ama yanlız kalma 10000 adımdan ne aşağı ne yukarı atmam ama ona göre.
Kizzzz o surat nee? Estf ya. Ben uzulmedimki. Zaten bebe istemiyodum baskaaa. Benden rahatimi var kiz simdi. Regl zirt pirt yokgeçmiş gitmiş olsun canım bilmiyordum kusura bakma
bende crossfit yaparım yaparımay ya coştu. tamam hadi yürüyek yürümeyecem dedim ama yanlız kalma 10000 adımdan ne aşağı ne yukarı atmam ama ona göre.
Bayrama kadar zayıflamak nasip olsun cümlemize amin
Bi hafta geriden geliyon bacim o gecen haftaydıo değilde yarın yürüyekmi
Acaba bu zayiflayanlarin sendromumu?
yırtıcam bağrımı kelebek
ama yine söylicem
sen zaten zayıfsın
ay ne bilimKizzzz o surat nee? Estf ya. Ben uzulmedimki. Zaten bebe istemiyodum baskaaa. Benden rahatimi var kiz simdi. Regl zirt pirt yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?