Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben 70 kiloyum kendimi zayıf gormeye basladim 50 kilodakiler şişman görüyo ben de anlamadım ki bi sendrom var ama hankimizde
durumu şöyle anlatayım ben sana. çok uzun süre diyet yapan yada sık diyet yapan (örnek ben) ne kadar zayıflasalar da tatmin olmuyorlar. beyin ikna olmuyor zayıf olduğuna. belki 36 beden giyiyorsun ama zihninde hep o ilk başladığı kiloda kalıyor. ben 48 bedenden 38 bedene düştüm hala alışveriş yapmaya gittiğimde 48 beden reyonunda geziyordum.küçük bedenleri bana olmaz yada uymaz diyerek es geçiyordum. biliyorsun ama ikna olmuyorsun. manyak bir psikoloji yani.

H3RA_ diyetisyeni bıraktın mı sen? Aslında spor Hocası ve diyetisyen uyarır seni bu konuda. Spor yapan insanın yemesi lazım. Detoksla spor yapmak iyi değil. Kasların kendini onaramıyor. Kasların erir yağların yerine.

Ahanda bu benim. Şu an 36 bedenim ama asla asla öyle hissetmiyorum. Fotoğraflarda görünce diyorum ki zayıflamışım. Geçen 2 farklı satıcı 36 beden almam için iknaya uğraştı beni. İnanasım gelmiyor.

Kendimi kötü hissettim bi an. Gerçekten yürürken bıngıldayan bişey var arkadaşlar

normaldir yaşaman canım daha sık alışverişe çık almasan bile o beden olduğuna ikna etmeye çalış kendini .
uzun süre küçük bedende kalınca birde tam tersi psikolojide oluyor. kilo aldığına ikna olmuyorsun. değişik bişey insan beyni.

bu kadarı yaptım
şu sorunlu bölgeyide halledeyim diyorsun
İyice zayiflayinca sorunlu bolgeler daha cok goze bwtiyordur belkide..daha o aşamaya gelememisim ben gelirim insallah
Fıstık gibim olmussun ikna olsan iyi edersin ceydosum 38 harika bir beden bana gore.

İyice zayiflayinca sorunlu bolgeler daha cok goze bwtiyordur belkide..daha o aşamaya gelememisim ben gelirim insallah

Fıstık gibim olmussun ikna olsan iyi edersin ceydosum 38 harika bir beden bana gore.
zaman alıyor yavrum o kadar kolay değil. ama bu yıl 44-46 dan düşüş yapıyorum. daha iyiyim en azından. 40-42 arasıyım şu an.

çok uzun soluklu değil canım 3 günlük bir detoks bu.
EN azından bir yumurta kaynatıp veresin geldi valla.
Gerçekten çok değişik. İnşallah geri almayız ya. Kilo vermek güzel de almak zor.

Ben de geçen zayıfladım ben diye 38 beden tisort giydim de olmadi sasirdim niye olmuyor hala diye.. 70 kiloyum ya daha halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…