Ben 70 kiloyum kendimi zayıf gormeye basladim 50 kilodakiler şişman görüyo ben de anlamadım ki bi sendrom var ama hankimizdeAcaba bu zayiflayanlarin sendromumu?
bu kadarı yaptımBen 70 kiloyum kendimi zayıf gormeye basladim 50 kilodakiler şişman görüyo ben de anlamadım ki bi sendrom var ama hankimizde
durumu şöyle anlatayım ben sana. çok uzun süre diyet yapan yada sık diyet yapan (örnek ben) ne kadar zayıflasalar da tatmin olmuyorlar. beyin ikna olmuyor zayıf olduğuna. belki 36 beden giyiyorsun ama zihninde hep o ilk başladığı kiloda kalıyor. ben 48 bedenden 38 bedene düştüm hala alışveriş yapmaya gittiğimde 48 beden reyonunda geziyordum.küçük bedenleri bana olmaz yada uymaz diyerek es geçiyordum. biliyorsun ama ikna olmuyorsun. manyak bir psikoloji yani.Ben 70 kiloyum kendimi zayıf gormeye basladim 50 kilodakiler şişman görüyo ben de anlamadım ki bi sendrom var ama hankimizde
Ama o zaman yürürken niye bılgıldıyor etler mi yağlar mı neylerse
yırtıcam bağrımı kelebek
ama yine söylicem
sen zaten zayıfsın
bende crossfit yaparım yaparım
sabahın köründe sizde pireler uçarken
sonrada 10.000 e tamamlarım
iki haftadır günde tek öğün+ bu kadar detoks+ düzenli spora rağmen yinede kg eksilmezse bacak yağlarımı kesicem artık
Gördüm 18 bin yapmışsın. TebriklerBi hafta geriden geliyon bacim o gecen haftaydı
Boyun kaçBen 70 kiloyum kendimi zayıf gormeye basladim 50 kilodakiler şişman görüyo ben de anlamadım ki bi sendrom var ama hankimizde
Ahanda bu benim. Şu an 36 bedenim ama asla asla öyle hissetmiyorum. Fotoğraflarda görünce diyorum ki zayıflamışım. Geçen 2 farklı satıcı 36 beden almam için iknaya uğraştı beni. İnanasım gelmiyor.durumu şöyle anlatayım ben sana. çok uzun süre diyet yapan yada sık diyet yapan (örnek ben) ne kadar zayıflasalar da tatmin olmuyorlar. beyin ikna olmuyor zayıf olduğuna. belki 36 beden giyiyorsun ama zihninde hep o ilk başladığı kiloda kalıyor. ben 48 bedenden 38 bedene düştüm hala alışveriş yapmaya gittiğimde 48 beden reyonunda geziyordum.küçük bedenleri bana olmaz yada uymaz diyerek es geçiyordum. biliyorsun ama ikna olmuyorsun. manyak bir psikoloji yani.
çok uzun soluklu değil canım 3 günlük bir detoks bu.H3RA_ diyetisyeni bıraktın mı sen? Aslında spor Hocası ve diyetisyen uyarır seni bu konuda. Spor yapan insanın yemesi lazım. Detoksla spor yapmak iyi değil. Kasların kendini onaramıyor. Kasların erir yağların yerine.
Kendimi kötü hissettim bi an.durumu şöyle anlatayım ben sana. çok uzun süre diyet yapan yada sık diyet yapan (örnek ben) ne kadar zayıflasalar da tatmin olmuyorlar. beyin ikna olmuyor zayıf olduğuna. belki 36 beden giyiyorsun ama zihninde hep o ilk başladığı kiloda kalıyor. ben 48 bedenden 38 bedene düştüm hala alışveriş yapmaya gittiğimde 48 beden reyonunda geziyordum.küçük bedenleri bana olmaz yada uymaz diyerek es geçiyordum. biliyorsun ama ikna olmuyorsun. manyak bir psikoloji yani.
normaldir yaşaman canım daha sık alışverişe çık almasan bile o beden olduğuna ikna etmeye çalış kendini .Ahanda bu benim. Şu an 36 bedenim ama asla asla öyle hissetmiyorum. Fotoğraflarda görünce diyorum ki zayıflamışım. Geçen 2 farklı satıcı 36 beden almam için iknaya uğraştı beni. İnanasım gelmiyor.
İyice zayiflayinca sorunlu bolgeler daha cok goze bwtiyordur belkide..daha o aşamaya gelememisim ben gelirim insallahbu kadarı yaptım
şu sorunlu bölgeyide halledeyim diyorsun
Fıstık gibim olmussun ikna olsan iyi edersin ceydosumdurumu şöyle anlatayım ben sana. çok uzun süre diyet yapan yada sık diyet yapan (örnek ben) ne kadar zayıflasalar da tatmin olmuyorlar. beyin ikna olmuyor zayıf olduğuna. belki 36 beden giyiyorsun ama zihninde hep o ilk başladığı kiloda kalıyor. ben 48 bedenden 38 bedene düştüm hala alışveriş yapmaya gittiğimde 48 beden reyonunda geziyordum.küçük bedenleri bana olmaz yada uymaz diyerek es geçiyordum. biliyorsun ama ikna olmuyorsun. manyak bir psikoloji yani.
yok neden kötü hissedesin bunlar gerçekten yaşanan süreçler. ilk elden deneyimledim ben. neren bıngıldıyor mesla popon mu? erimiştir çok normal.Kendimi kötü hissettim bi an.Gerçekten yürürken bıngıldayan bişey var arkadaşlar
165 canimBoyun kaç
zaman alıyor yavrum o kadar kolay değil. ama bu yıl 44-46 dan düşüş yapıyorum. daha iyiyim en azından. 40-42 arasıyım şu an.İyice zayiflayinca sorunlu bolgeler daha cok goze bwtiyordur belkide..daha o aşamaya gelememisim ben gelirim insallah
Fıstık gibim olmussun ikna olsan iyi edersin ceydosum38 harika bir beden bana gore.
EN azından bir yumurta kaynatıp veresin geldi valla.çok uzun soluklu değil canım 3 günlük bir detoks bu.
Gerçekten çok değişik. İnşallah geri almayız ya. Kilo vermek güzel de almak zor.normaldir yaşaman canım daha sık alışverişe çık almasan bile o beden olduğuna ikna etmeye çalış kendini .
uzun süre küçük bedende kalınca birde tam tersi psikolojide oluyor. kilo aldığına ikna olmuyorsun. değişik bişey insan beyni.
5 yumurta bir avokado var bugün öğününde. bir gün daha yumurta dersek isyan edecek.EN azından bir yumurta kaynatıp veresin geldi valla.
Gerçekten çok değişik. İnşallah geri almayız ya. Kilo vermek güzel de almak zor.
kuzum senin reformer yada normal pilatesle sıkılaşman lazımAma o zaman yürürken niye bılgıldıyor etler mi yağlar mı neylerse
Ben de geçen zayıfladım ben diye 38 beden tisort giydim de olmadi sasirdim niye olmuyor hala diye..Ahanda bu benim. Şu an 36 bedenim ama asla asla öyle hissetmiyorum. Fotoğraflarda görünce diyorum ki zayıflamışım. Geçen 2 farklı satıcı 36 beden almam için iknaya uğraştı beni. İnanasım gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?