Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

son öğünü 2 kupa birden içtim
yarın sabah kahvaltı yapıp başlıcam su orucuna
yoksa yığılır kalırım
mecburen 4 öğün oldu
alışverişe çıkınca sekteye uğradı
kızım arkadaşlarıyla buluşacakmış hemen bitsin işimiz diye oturtmadı cafede
planlarım tutmafı o yüzden
bende kahvaltı yapayım mı ne dersin karar veremedim ben bu günden başlayayım diyordum. neticede açlığa dayanıklılığım var.
eh bu kızlar bizi en sonunda delirtecekler. ayın 3 ünde normalde gidecektik biz 5 ine kadar erteledik neden benimki de arkadaşları ile gezecekmiş azıcık.

bence yap vücut kıtlığa girmesin
cuma biraz geç tartılır 30 saate bile tamamlayabilirsin açlığı
cuma işe gitmemeyi planlıyorum öyle olursa bende son saatlerde tartılıcam

bence yap vücut kıtlığa girmesin
cuma biraz geç tartılır 30 saate bile tamamlayabilirsin açlığı
cuma işe gitmemeyi planlıyorum öyle olursa bende son saatlerde tartılıcam
gerçi benim kahvaltım yumurta ve peynirden ibaret oluyor. Arrietty_ yumurta pudingimi yapsam kahvaltı için???

deme kuzum ya çok üzüldüm. iğnenin doz arttırımı büyümelerini sağlayacak mı?
Daha önceki tedavimde yuksek doz vermisti belki küçüklerede buyur diye ama buyumedi...2 tane oldular...simdi de nasil olsa küçükler büyümedi cok hormon yuklemeyelim vücuduna dedi ve az hormonla basladi bu kez o 2 tane de büyümedi bu kez dozu artırdı...insallah buyurler

dualarım seninle kuzum. dilediğin gibi olsun.

Super vermissin canim masallah
Hayirdir canim ne ameliyati?
Sağol canım rahimde myom var onu alacaklar
Dikkat edemedim diyince kaçırdın sandım
Gayet iyi menün

menülerinizi beğendim kızlar aysunayy su biraz daha fazla olabilirdi. yollarda olmana bağlıyorum.

aysunayy hayırlısı olsun canım Allah gönlüne versin inşallah.Sakın üzülüp kafaya takma,bazı şeyleri oluruna bırakınca daha kolay oluyor
Canim aslinda öncekiler kadar takmiyorum takmayacagim demistim ama insan bi tuhaf oluyor yaa...insanların istemediği halde oluyor..oluyor bakmıyor bakamiyor biz de o kadar çok istiyoruz seviyoruz bakacak durumumuzda var cok sukur ama olmuyor Allahin isine karışılmaz da iste.. kizim da tup bebek benim o da doğana kadar az cektirmedi bize valla maddi tarafini geçeyim manevi olarak ta cok yordu bu is beni yaw..Ne tatile gidebiliyoruz ne ust baş dogru dürüst.. maaşı alir almaz tup bebeğe gideriz belki diye kenara koymaya çalışıyorum valla yemişim kafayi

bazılarına hiç kısmet olmuyor canım birde öyle düşün. bak ne güzel bebeğin var. bir evin bir kızı olacak. bazen de çok zorlamamak gerekiyor böyle işlerde.

bazılarına hiç kısmet olmuyor canım birde öyle düşün. bak ne güzel bebeğin var. bir evin bir kızı olacak. bazen de çok zorlamamak gerekiyor böyle işlerde.
Sanirim doktor bana artik gelme çocuğun olmaz diyene kadar gidecegim ceydosum son yumurta kalana kadar Bir şeye kafami takınca dibine kadar sonuna kadar yaparim ben.Dur kiz daha 6 oluyo ne var ki

Sanirim doktor bana artik gelme çocuğun olmaz diyene kadar gidecegim ceydosum son yumurta kalana kadar Bir şeye kafami takınca dibine kadar sonuna kadar yaparim ben.Dur kiz daha 6 oluyo ne var ki
çatlak ya. kız hayatını yaşa takılma böyle. belki de bu kadar taktığın için olmuyor??? rahatlaman lazım

Allah gönlünüze göre versin inşallah.
İkiside büyüsün ikiz bebeler olsun

Son bir kaç gündür evdekilere
bamya, nohut, bulgur pilavı, tavuk, kabak tarator, melemen, domatesli biber kavurması yaptım
Hiçbirini yiyemedim detoks yapıcam diye.
Tüm bu harika yemekler dururken en sevmediğim yumurtayı yedim
Yazınca gurur duydum kendimle, ne azimliymişim
Hemen yine yanağımdan “aferin sana fıstık” makası alıyorum

işte benim arkadaşım. biz yapar yedirir midemize taş basar çayımızı içeriz. o kadarrrrr

Hayırlı sabahlar kızlar yarın tarti günü nefsimize uymayalim az yiyelim inşallah ..

Bugün adetimin ilk günü karnım ağrıyor ve enerjim düşük çok fazla kanamam oluyor ilk 3 gün bu yüzden daha fazla uyuyorum ve halsiz oluyorum...kiraz sapı çayı icicem kan yapıyor çünkü eğer yapabilirsem yine 15 dk olsun eliptik yapicam sınavım geçince bu süre 1 saate kadar çıkacak inşallah

H3RA_ CEYDOS ya siz hiçbir şey yemiyormusunuz sadece yeşil çay mı ne diyetiydi bu aslında bahsedilmişti daha önce ama

Ohh maşallah iyi oturmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…