Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınn yarın için heyecanlıyım inş verdiğim kiloyu korurum
Geçmiş olsunnn şu adet günleri benim ki de yakındır

çatlak ya. kız hayatını yaşa takılma böyle. belki de bu kadar taktığın için olmuyor??? rahatlaman lazım
Aslinda eskiye gire rahatım...stresten 6-7 kilo alıyordum şimdiye kadar bak aldım mi almadim
Allah gönlünüze göre versin inşallah.
İkiside büyüsün ikiz bebeler olsun
Ayyyy ...Aminnnn
aysunayy evet katılıyorum rahatlaman lazım Rabbim yazdıysa her türlü oluyor hayırlısı olsun
Sagol kuzummm

Günaydın kızlar
Bir ses verip yatisa geciyorum
Alerjim okadar costu ki, isten cikinca test olmaya gittim. Negatif cikti ama surekli kontrol edip durdum sonucu. Yanlistir diye
Bir tik iyiyim ama tam dinlenmem gerek. Haftasonu sehirdisinda olacagiz Pazartesine kadar.

Yarin tarti günü
Yediklerinize dikkat edin. Aksama karbonhidrat birakmamaya özen gösterip suyu 2,5-3 L icerseniz guzel sonuclar aliriz

Allah gonlune gorr versin canim ,ins.buyurler❤

Bazilari yz.yemeklerini sevmez bende yaz sebzesi ,yaz cesitleri hepsine bayilirimm simdilik esim gelmedi gelince tutturur onu yiyelim bunu yiyelim diye

H3RA_ @Fatma Girik ya siz hiçbir şey yemiyormusunuz sadece yeşil çay mı ne diyetiydi bu aslında bahsedilmişti daha önce ama

Ohh maşallah iyi oturmuşsunuz
Okuyunca çok zormuş gibi geliyor ama öyle değilmiş. Süt dıyurucu bir besin, iki satte bir içince acıkmıyorsun Sadece çiğneyerek yemeyi özlüyorsun
Geçmiş olsun canım
bol bol yat dinlen
çocukları anneanneye gönderebilirsen daha güzel dinlenirsin

Bazilari yz.yemeklerini sevmez bende yaz sebzesi ,yaz cesitleri hepsine bayilirimm simdilik esim gelmedi gelince tutturur onu yiyelim bunu yiyelim diye
Bende yaz yemeklerini çok severim
melemen, karpuz, peynirli akşam menüleri
soğuk zeytinyağlılar, serinleten fresh çorbalar
tam damak zevkim

Günaydın canlar
İşe geldim bugün. Malum bitti yasaklar.
Sabah 5’te kalktım. 1 saat spor yaptım. Çamaşır yıkayıp astım. Duş alıp, kahvaltımı hazırladım Yanımda götürmek için. Şimdi de şekersiz çay ve ceviz yiyorum.
Sabah spor yaparken çok güçsüzdüm. Neden öyle oldu bilmiyorum.

Canım arkadaşımın eşi diyetisyen nasıl zayıflamış okulda toplantıda neler yedi
Sonra dedi ki ben bunu dengelerim ben bu dengeyi kuramıyorum.

Harikasın ben şu sistemi çok istememe rağmen kuramadım.
Çok geç yatıyoruz erken kalkamıyorum o yüzden

Süpersin canım
O kadar erken vakitte spor yapıp ayrıca evin işlerini yapmak mükenmel

ya kaç zamandır okuyorum okuyorum bir çocuğunuz olduğu için emin de olamadım soramadım da aydınlattı bu yazı beni :))

Allahım gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla mutlulukla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…