Günaydınn yarın için heyecanlıyım inş verdiğim kiloyu korurumHayırlı sabahlar kızlar yarın tarti günü nefsimize uymayalim az yiyelim inşallah ..
Bugün adetimin ilk günü karnım ağrıyor ve enerjim düşük çok fazla kanamam oluyor ilk 3 gün bu yüzden daha fazla uyuyorum ve halsiz oluyorum...kiraz sapı çayı icicem kan yapıyor çünkü eğer yapabilirsem yine 15 dk olsun eliptik yapicam sınavım geçince bu süre 1 saate kadar çıkacak inşallah
As as as bayraklarıGünaydınlar
Kabak detoksumun sonucu 75.2 ile başlamıştım 72.9 çıktım giden -2.3
Nerdesin kuzum sen? Burda Polonyada bile havalar bu aralar iyi.Insallahhh
Biz donuyoruzz
Aslinda eskiye gire rahatım...stresten 6-7 kilo alıyordum şimdiye kadar bak aldım mi almadimçatlak ya. kız hayatını yaşa takılma böyle. belki de bu kadar taktığın için olmuyor??? rahatlaman lazım
Allah gönlünüze göre versin inşallah.
İkiside büyüsün ikiz bebeler olsun
Sagol kuzummm
Gecmis olsun canim. Acil sifalarSağol canım rahimde myom var onu alacaklar
Dikkat edemedim diyince kaçırdın sandım
Gayet iyi menün
Gubqydin canimGunaydinnnnnnnnn
As as as bayrakları
Süpersin abla
Daha önceki tedavimde yuksek doz vermisti belki küçüklerede buyur diye ama buyumedi...2 tane oldular...simdi de nasil olsa küçükler büyümedi cok hormon yuklemeyelim vücuduna dedi ve az hormonla basladi bu kez o 2 tane de büyümedi bu kez dozu artırdı...insallah buyurler
Son bir kaç gündür evdekilere
bamya, nohut, bulgur pilavı, tavuk, kabak tarator, melemen, domatesli biber kavurması yaptım
Hiçbirini yiyemedim detoks yapıcam diye.
Tüm bu harika yemekler dururken en sevmediğim yumurtayı yedim
Yazınca gurur duydum kendimle, ne azimliymişim
Hemen yine yanağımdan “aferin sana fıstık” makası alıyorum
Okuyunca çok zormuş gibi geliyor ama öyle değilmiş. Süt dıyurucu bir besin, iki satte bir içince acıkmıyorsun Sadece çiğneyerek yemeyi özlüyorsunH3RA_ @Fatma Girik ya siz hiçbir şey yemiyormusunuz sadece yeşil çay mı ne diyetiydi bu aslında bahsedilmişti daha önce ama
Ohh maşallah iyi oturmuşsunuz
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Bir ses verip yatisa geciyorum
Alerjim okadar costu ki, isten cikinca test olmaya gittim. Negatif cikti ama surekli kontrol edip durdum sonucu. Yanlistir diye
Bir tik iyiyim ama tam dinlenmem gerek. Haftasonu sehirdisinda olacagiz Pazartesine kadar.
Yarin tarti günü
Yediklerinize dikkat edin. Aksama karbonhidrat birakmamaya özen gösterip suyu 2,5-3 L icerseniz guzel sonuclar aliriz
Bende yaz yemeklerini çok severimBazilari yz.yemeklerini sevmez bende yaz sebzesi ,yaz cesitleri hepsine bayilirimmsimdilik esim gelmedi gelince tutturur onu yiyelim bunu yiyelim diye
Canım arkadaşımın eşi diyetisyen nasıl zayıflamış okulda toplantıda neler yediBen kendime ozel yapmiyorum ama modifiye ediyorum
Bu aksam burger yaptik mesela, ben ekmeksiz bol salatali yedim onlar ekmekli yediler.
Ama onlar burger yeyip ben sade salata yeseydim aklim kalirdi
Veya makarna yapiyoruz, onlar full tabak yiyor, ben yanina onu bunu ekliyorum, ceyrek tabak tb makarna ile kapatiyorum.
Harikasın ben şu sistemi çok istememe rağmen kuramadım.Günaydın canlar
İşe geldim bugün. Malum bitti yasaklar.
Sabah 5’te kalktım. 1 saat spor yaptım. Çamaşır yıkayıp astım. Duş alıp, kahvaltımı hazırladım Yanımda götürmek için. Şimdi de şekersiz çay ve ceviz yiyorum.
Sabah spor yaparken çok güçsüzdüm. Neden öyle oldu bilmiyorum.
Süpersin canımGünaydın canlar
İşe geldim bugün. Malum bitti yasaklar.
Sabah 5’te kalktım. 1 saat spor yaptım. Çamaşır yıkayıp astım. Duş alıp, kahvaltımı hazırladım Yanımda götürmek için. Şimdi de şekersiz çay ve ceviz yiyorum.
Sabah spor yaparken çok güçsüzdüm. Neden öyle oldu bilmiyorum.
ya kaç zamandır okuyorum okuyorum bir çocuğunuz olduğu için emin de olamadım soramadım da aydınlattı bu yazı beni :))Canim aslinda öncekiler kadar takmiyorum takmayacagim demistim ama insan bi tuhaf oluyor yaa...insanların istemediği halde oluyor..oluyor bakmıyor bakamiyor biz de o kadar çok istiyoruz seviyoruz bakacak durumumuzda var cok sukur ama olmuyor Allahin isine karışılmaz da iste.. kizim da tup bebek benim o da doğana kadar az cektirmedi bize valla maddi tarafini geçeyim manevi olarak ta cok yordu bu is beni yaw..Ne tatile gidebiliyoruz ne ust baş dogru dürüst.. maaşı alir almaz tup bebeğe gideriz belki diye kenara koymaya çalışıyorum valla yemişim kafayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?