- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Teşekkür ederim canım. 60 larda baya takıldım evet mehter takımı gıbıydımharüka kilo vermişsin canım tebrikler en son 61e takılmıştım Harika bir düşüş olmuşfarklı birsey mi yaptın öncesine göre?
evet evet benim bir çılgınlık hali onlymemeself ve ben kendimizi değişime soktuk. ne bileyim valla o kadar çok ceydoşum ki hiç aklıma gelmiyor benim demek. ne edecem takılan kilomla boğuşma halindeyim.
bu ne hırs bacım sabah sabah atak yapmışsın.500 jj tamamladim
30 dk eva
Ozledim kizz. Bugunden itibaren 1000 puandan asagi dusmicemmbu ne hırs bacım sabah sabah atak yapmışsın.
çok fenasın beni içine çekmeye mi çalışıyorsun spor batağının.Ozledim kizz. Bugunden itibaren 1000 puandan asagi dusmicemm
Kalkkk kalkkk oturdukca daha da agirlasiyoruzzçok fenasın beni içine çekmeye mi çalışıyorsun spor batağının.
o kadar çok yapılması gereken işim varki şu iki günde enerjimi onlara saklamak istiyorum. kafam bir dolu yapılacakları sıraya koyamıyorum.Kalkkk kalkkk oturdukca daha da agirlasiyoruzz
Kalk ozaman kizz. Araya o kaptanim jj videosunu koyo kadar çok yapılması gereken işim varki şu iki günde enerjimi onlara saklamak istiyorum. kafam bir dolu yapılacakları sıraya koyamıyorum.
yeni uyandım afyonum bile patlamadı. önce bebelerimin bakımını yapmalıyım. sonra alışveriş... sırf bu bile yeter bana bugün. inşallah gideceğim.Kalk ozaman kizz. Araya o kaptanim jj videosunu koyislerini hallet sonra spor
Kolay gelsin garagozlummm canimmm papatyammmmyeni uyandım afyonum bile patlamadı. önce bebelerimin bakımını yapmalıyım. sonra alışveriş... sırf bu bile yeter bana bugün. inşallah gideceğim.
sağol canım valla artık tatile bile gitmek istemiyorum annemleri gelmeye ikna edebilseydim bu yıl yerimden kımıldamazdım. gitmek bir dert dönmek bir dert.Kolay gelsin garagozlummm canimmm papatyammmm
Ve saglam ciktim
Kalp atisim 130+
Saydim 10 dk da 485 jj
59 kiloyla nasil dayanamiyon laSupersin canimm10dk dayanamayanlarda var
Kiz sus. Tatile kim gitmek istemezz. Ben gun sayiyorummsağol canım valla artık tatile bile gitmek istemiyorum annemleri gelmeye ikna edebilseydim bu yıl yerimden kımıldamazdım. gitmek bir dert dönmek bir dert.
ben istemiyorum işte. zaten denizde sevmem, güneşte sevmem. evimde oturup kitap okumak daha cazip. kızlar tatil yapabilsin annemler bizi görsün diye bunca eziyet.Kiz sus. Tatile kim gitmek istemezz. Ben gun sayiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?