Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben istemiyorum işte. zaten denizde sevmem, güneşte sevmem. evimde oturup kitap okumak daha cazip. kızlar tatil yapabilsin annemler bizi görsün diye bunca eziyet.
Kendine negatif enerji yukleme kitap okumayi kis aylarinda bol bol yaparsin bebem. Degisiklik olur. Dinlenirsin. Annenleri gorursun , vitamin d alirsin alla allaaa
Kalk hadee

Şahane olmuş tebrikler. Sizin sünnet vardı demi ne zaman ?
evet evet benim bir çılgınlık hali onlymemeself ve ben kendimizi değişime soktuk. ne bileyim valla o kadar çok ceydoşum ki hiç aklıma gelmiyor benim demek. ne edecem takılan kilomla boğuşma halindeyim.
yaa çok tatlısınız gerçekten demek Suzan Avcı da onlymemeself
Yaa sen takılan kiloları halledersin canım yeterki iste
Canım ben bugünden başlarım diyordum eklemeye de ondan. dünü ekle dersen eklerim kusura bakma

sen dünü de ekle diyet döngüsü bizim hayatımızda cuma başlıyor biliyorsun.

Dünkü menüm
Sabah 4 YK musli 1 bardak süt
Ara 10 badem 10 kiraz 1 fincan sütlü kahve
Akşam 1 lahmacun salata 2 çiğ köfte 1 bardak ayran
Spor 240 puan yuzme
Su 3 lt
yavrum birde rakı olaydı akşam menün çilingir sofrası olacaktı. lahmacun çiğ köfte rakı yanına birde fasıl ekledin mi tadından geçilmez. ama kiloda verilmez.

Çatma kaşlarını eyyy nazlı hilal
Minnoşum tatlişkom sen sinirlenme gerilme menü dediğin nedir ki şu fani dünyada
Uzat ayaklarını sana bir kahve yapam bol köpüklü
nasıl sinirlenmeyeyim geçen hafta menü yazmayanlar bu hafta + geldi. dünya fani olduğu için en güzel halimizle yaşayalım diğer tarafı sonra düşünelim.

Guldurdun beni canim bilmem nefes calismam lazim benim cigerlerim yetmiyor
Spora bi alistinmi varyaa off offf cok zevkli. Gecen hafta istedigim sporu yapamadigim icin ölü gibiydim ki ben spirdan nefret ederdim eskiden.
eskiden ise giderken arabayla yolda spor icin kosanlari gorurdum. Salaklar ne isiniz var burda gidin yatin derdim

O yeahh Senin yolundan gidiyosam demekki dogru yokdayim
Ben ama önce eva yaptım vücudu ısıttım ter attım sonra jj ile nabız yükselterek kapanışı yaptım. Benim nabzim 180 e çıkıyor jj videosunda. O yüzden onu en son yag yakma aracı olarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…