Ohh bende aynı videoyu yaptım 500 jj 45 dk eva maratonu tamamladım. 8500 adımdayım şimdilik. Oğlan ogle uykusuna yatsın o zamanda ağırlıkla kol calisicamVe saglam ciktim
Kalp atisim 130+
Saydim 10 dk da 485 jj
Kendine negatif enerji yuklemeben istemiyorum işte. zaten denizde sevmem, güneşte sevmem. evimde oturup kitap okumak daha cazip. kızlar tatil yapabilsin annemler bizi görsün diye bunca eziyet.
O yeahhOhh bende aynı videoyu yaptım 500 jj 45 dk eva maratonu tamamladım. 8500 adımdayım şimdilik. Oğlan ogle uykusuna yatsın o zamanda ağırlıkla kol calisicam
Enee ben menu yazacammı halaesmeriiim @Karpuzuncekirdegi Lusi @matilda34 Melegimkorusun @Lady Tenar kızlar menüleriniz neden yokkkkk????????
Şahane olmuş tebrikler. Sizin sünnet vardı demi ne zaman ?Teşekkür ederim canım. 60 larda baya takıldım evet mehter takımı gıbıydımşimdide oyleyım gercı. Benı Ramazan daki oruclar hızlandırdı. 59 a düştüm sonrada devam etti şükür. İnşallah almam bırdaha 57 yi sabıtlesem baska bısey ıstemem. Bi sabah 57 yım bı sabah 58 ilk buraya geldıgımde cok degıldım 66 ydım ama cok farkedıyor tabı
evet evet benim bir çılgınlık hali onlymemeself ve ben kendimizi değişime soktuk. ne bileyim valla o kadar çok ceydoşum ki hiç aklıma gelmiyor benim demek. ne edecem takılan kilomla boğuşma halindeyim.
Canım ben bugünden başlarım diyordum eklemeye de ondan. dünü ekle dersen eklerim kusura bakmaesmeriiim @Karpuzuncekirdegi Lusi @matilda34 Melegimkorusun @Lady Tenar kızlar menüleriniz neden yokkkkk????????
sen dünü de ekle diyet döngüsü bizim hayatımızda cuma başlıyor biliyorsun.Şahane olmuş tebrikler. Sizin sünnet vardı demi ne zaman ?
yaa çok tatlısınız gerçekten demek Suzan Avcı da onlymemeself
Yaa sen takılan kiloları halledersin canım yeterki iste
Canım ben bugünden başlarım diyordum eklemeye de ondan. dünü ekle dersen eklerim kusura bakma
beynin mezun mu onu söyle bana önce evet dersen "tamam yazma artık istersen" diyeceğim çünkü.Enee ben menu yazacammı hala
Onun beyni anca 0 olursa mezun olurbeynin mezun mu onu söyle bana önce evet dersen "tamam yazma artık istersen" diyeceğim çünkü.
bende ondan sordum ya beynin mezun mu diyeOnun beyni anca 0 olursa mezun olur
O cabalamadan hedefine ulasmak isteyenlerden
yavrum birde rakı olaydı akşam menün çilingir sofrası olacaktı. lahmacun çiğ köfte rakı yanına birde fasıl ekledin mi tadından geçilmez. ama kiloda verilmez.Dünkü menüm
Sabah 4 YK musli 1 bardak süt
Ara 10 badem 10 kiraz 1 fincan sütlü kahve
Akşam 1 lahmacun salata 2 çiğ köfte 1 bardak ayran
Spor 240 puan yuzme
Su 3 lt
Kilo alma grubun kaptani degilsin looyavrum birde rakı olaydı akşam menün çilingir sofrası olacaktı. lahmacun çiğ köfte rakı yanına birde fasıl ekledin mi tadından geçilmez. ama kiloda verilmez.
Çatma kaşlarını eyyy nazlı hilalesmeriiim @Karpuzuncekirdegi Lusi @matilda34 Melegimkorusun @Lady Tenar kızlar menüleriniz neden yokkkkk????????
nasıl sinirlenmeyeyim geçen hafta menü yazmayanlar bu hafta + geldi. dünya fani olduğu için en güzel halimizle yaşayalım diğer tarafı sonra düşünelim.Çatma kaşlarını eyyy nazlı hilal
Minnoşum tatlişkom sen sinirlenme gerilme menü dediğin nedir ki şu fani dünyada
Uzat ayaklarını sana bir kahve yapam bol köpüklü
59 kiloyla nasil dayanamiyon lauflesem hoplarsin sen
Menude neymisnasıl sinirlenmeyeyim geçen hafta menü yazmayanlar bu hafta + geldi. dünya fani olduğu için en güzel halimizle yaşayalım diğer tarafı sonra düşünelim.
Spora bi alistinmi varyaa off offf cok zevkli. Gecen hafta istedigim sporu yapamadigim icin ölü gibiydimGuldurdun beni canimbilmem nefes calismam lazim benim cigerlerim yetmiyor
Yeniliyor muMenude neymis
Ben ama önce eva yaptım vücudu ısıttım ter attım sonra jj ile nabız yükselterek kapanışı yaptım. Benim nabzim 180 e çıkıyor jj videosunda. O yüzden onu en son yag yakma aracı olarak kullanıyorum.O yeahhSenin yolundan gidiyosam demekki dogru yokdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?