Tuh bende tam tersi yapmisimBen ama önce eva yaptım vücudu ısıttım ter attım sonra jj ile nabız yükselterek kapanışı yaptım. Benim nabzim 180 e çıkıyor jj videosunda. O yüzden onu en son yag yakma aracı olarak kullanıyorum.
Rakıyı hiç sevmem bira olsunyavrum birde rakı olaydı akşam menün çilingir sofrası olacaktı. lahmacun çiğ köfte rakı yanına birde fasıl ekledin mi tadından geçilmez. ama kiloda verilmez.
Tamam eklerimsen dünü de ekle diyet döngüsü bizim hayatımızda cuma başlıyor biliyorsun.
17 temmuz eveetŞahane olmuş tebrikler. Sizin sünnet vardı demi ne zaman ?
Mezun mezunbeynin mezun mu onu söyle bana önce evet dersen "tamam yazma artık istersen" diyeceğim çünkü.
Ben bi yandan temizlik bi yandan kapiya gelenle sohbet bi yandan kinaya hazirlik bi yandanda spor yapiyorumTakım sessiz ya kaçamaklar yapılıyor ya da spor
Olur ama sadece bacaklarıBende senın incecik beline hastayım değişek mi
Hey masallah 40 parçaya bölünmüşsünBen bi yandan temizlik bi yandan kapiya gelenle sohbet bi yandan kinaya hazirlik bi yandanda spor yapiyorum
Sporcular kısmından yerimi ayırtayım diğer taraf pek hayra alamet değilTakım sessiz ya kaçamaklar yapılıyor ya da spor
Sabah : kiraz sapı çayı
Öğle : karpuz + ayran
Ara : karpuz
Akşam : karpuz yerim
Su : 2 litre yatana kadar 2 buçuk olur.
Arrietty_
sedulu
H3RA_
@Fatma Girik
Ben guya bugun 1 saat salonu skstiracaktim. Ama kac kere ekskler icin ciktim evden bilmiyorum.Taaa persembe bacak popo calistim,
Hala popisim aciyor
10 bin adimdan baska bir sey hedeflemiyorum, yarin gene salon gunu.
Cocuklari sahile götürdük, bir sey de yapmadim ama acayip yorgunum
Dünkü menüm
Sabah 4 YK musli 1 bardak süt
Ara 10 badem 10 kiraz 1 fincan sütlü kahve
Akşam 1 lahmacun salata 2 çiğ köfte 1 bardak ayran
Spor 240 puan yuzme
Su 3 lt
Sabah:
2 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim peynir
1 siyez ekmek
7 zeytin
Çay
ara:
1 kase erik
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 antepfıstıklı musli bar(tatlı aşeriyorum)
akşam
1 tabak taze fasülye
1 kase süzme yoğurt
Su 2 litre oldu
Spor yapamadım yaparsam ekleyeceğim bugün enerjim sıfır
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Fatma Girik
Ben guya bugun 1 saat salonu skstiracaktim. Ama kac kere ekskler icin ciktim evden bilmiyorum.
Simdide Mac var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?