Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yavrum birde rakı olaydı akşam menün çilingir sofrası olacaktı. lahmacun çiğ köfte rakı yanına birde fasıl ekledin mi tadından geçilmez. ama kiloda verilmez.
Rakıyı hiç sevmem bira olsunYa kaptanım dün deniz dönüşü ocakbasina oturduk olaylar birden kontrolümden çıktı ödülden sayılsın bu ogunum. bugün kabak detoksuna başladım sonrada diyetisyen listeme baslicam

TEmizlik, spor, yürüyüş, oğlanla oyna derken yeni oturdum sabahın 8’inden beri.
500 jj
30 dk chloe ve pamela
20 dk ağırlık çalışması ve kapanış.
40 dk da yürüyüş yaptım.

Akşam menüde; pişmiş piliçlerden alacağız, yanına da bol salata ile yiyeceğiz. Belki yoğurt da yerim.

Sabah : kiraz sapı çayı
Öğle : karpuz + ayran
Ara : karpuz
Akşam : karpuz yerim
Su : 2 litre yatana kadar 2 buçuk olur.

Arrietty_
sedulu
H3RA_
@Fatma Girik

Dunku menunu de gordum lotus.
Bu sekilde beslenip yeniden kriz yasaman cok olasi degil mi?
Ödem atici detoks arada bir yapilir da bir insanda ne kadar odem olacak, bu sekilde saglikli beslenme rutini olusturamazsin.

Ben genel olarak detokslara zaten sicak bakmiyorum da arada bir degisiklik olarak yapilabilir elbette. Ama senin cok uzun surdu bence.

Taaa persembe bacak popo calistim,
Hala popisim aciyor
10 bin adimdan baska bir sey hedeflemiyorum, yarin gene salon gunu.

Cocuklari sahile götürdük, bir sey de yapmadim ama acayip yorgunum
Ben guya bugun 1 saat salonu skstiracaktim. Ama kac kere ekskler icin ciktim evden bilmiyorum.
Simdide Mac var

Dünkü menüm
Sabah 4 YK musli 1 bardak süt
Ara 10 badem 10 kiraz 1 fincan sütlü kahve
Akşam 1 lahmacun salata 2 çiğ köfte 1 bardak ayran
Spor 240 puan yuzme
Su 3 lt

Aksam cok gece kalmadi ise ben begendim menunu.

Kraker bitter falan yiyebilirsin.
Aranda yogurt, kuriyemis falan ekleyerek daha doyurucu hale de getirebilirsin. Belki doymadigindan dolayi istemissindir bir seyler daha yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…