Mayo zaten esneyen bişey dert etme sakın geçen sene üstünde duruşuyla bu sene arasında çok fark vardır kesinDenıze gıdıyorummm. Cup cup yapacam. Gecen senekı mayomu gydım olduolmasaydı ıyıydi ne bıcım zayflamak bu
benimkinin yüzü düştümü toplayamazsınben böyle olsam bunu giyerim bak. ama kocam asla o rakıyı içip kendini kaybetmez giymede demez inzibat gibi etrafımda dolanır. oy ne haddine giyme demek.
O onu oyle anlamazMayo zaten esneyen bişey dert etme sakın geçen sene üstünde duruşuyla bu sene arasında çok fark vardır kesin
En güzeli aslında ben 65 i görünce o gazla birde 59 filan görebilir miyim acaba diyorum şimdiden düşün
Sen hele bi 65 dus sonra bakarizEn güzeli aslında ben 65 i görünce o gazla birde 59 filan görebilir miyim acaba diyorum şimdiden düşün
Hesaplarıma göre 2022 ile 70 den düşmüş oluyorumSen hele bi 65 dus sonra bakariz
Az kalmis kizzzHesaplarıma göre 2022 ile 70 den düşmüş oluyorum
AynenAz kalmis kizzz
DiyorsunnnnAynen6 ay dediğin nedir dimi
O değilde aynı kiloya gelip başa baş kapışcağımız zamanlarda çok yakın gibi geliyor bana
Tabiki canım şurda 1 aya kalmaz 2 hanelileri görürsün zaten sonrası pıt pıt gidicek su gibi benimde şu 15 gün depar atmam lazım tatil öncesi ne verebilirsen daha iyi hissettirecekDiyorsunnnn
Aynen. Full yap su iki haftaaTabiki canım şurda 1 aya kalmaz 2 hanelileri görürsün zaten sonrası pıt pıt gidicek su gibi benimde şu 15 gün depar atmam lazım tatil öncesi ne verebilirsen daha iyi hissettirecek
Herkes düğüne gidiyormuş..Ben de uyudum uyudum uyandım kizimin kresteki ilk ogretmeninin düğünü vardı davet etmişti gidesim yoktu ama havam değişsin diye gidecegim aksamaSelam kızlar.. Napıyorsunuz??
Herkes düğüne gidiyormuş..Ben de uyudum uyudum uyandım kizimin kresteki ilk ogretmeninin düğünü vardı davet etmişti gidesim yoktu ama havam değişsin diye gidecegim aksamakizim cokkkk istiyor.
Selam kızlar.. Napıyorsunuz??
Ayy vary hayranım boyle serbest bırakanlara. Benım herıf tanıstıgımızda kıçım açık gezerdim ben. Ama beyfendı nısanlandıktan sonra pantolon tunık gymeyınce bakar oldu bön bönbu hale gelmiyor meret ya . en son biz sevgiliyken böyle bir şortum vardı azıcık daha kapalı bir gün onu giydim kocam yani o zamanlar boyfriendimle bize geçtik ( deniz kenarındayız) annem oğlum böyle niye gezdiriyorsun bunu dedi( bak bak kendi annemden ihanet)
peki benim ki ne dedi sen bu yaşa kadar sözünü geçirebildin mi fatma(evet annem gerçekten fatma) teyze de ben geçirebileyim demez mi. ah dedim ben bu çocukla evlenirim.
Yanı mayoyla anlasılmaz ama olsun keske olmasaydıelastikliğindendir o bence
Vardır demı. InsallahMayo zaten esneyen bişey dert etme sakın geçen sene üstünde duruşuyla bu sene arasında çok fark vardır kesin
Ayyy benımkınden aynı. Küsegen 1 hafta küs bıle kalır ıyyybenimkinin yüzü düştümü toplayamazsın
çok nazlıdır
şaka bir yana ben dr bu kadar kısa giyemem
amaLusi nin hava delikli olanı iyiymiş
Ahqhhaha kız sankı ıncecık mişim gıbı konusuyon hee. Aynı kılomda sayıyom yerımde 2 aydr
beni darlarsa mutsuz olacağımı ve mutsuz olduğum kadardan daha fazlası mutsuzluk yayacağımı en başta öğrettim. ondan rahatım bu kadar.Ayy vary hayranım boyle serbest bırakanlara. Benım herıf tanıstıgımızda kıçım açık gezerdim ben. Ama beyfendı nısanlandıktan sonra pantolon tunık gymeyınce bakar oldu bön bön
Bana 2 sene once krız geldı. Herseyime karısyordu baktı ki hanım eşden gıdecek boşayacak onu saldı bıraz benı
Yanı mayoyla anlasılmaz ama olsun keske olmasaydı
Vardır demı. Insallah
Ayyy benımkınden aynı. Küsegen 1 hafta küs bıle kalır ıyyy
Ahqhhaha kız sankı ıncecık mişim gıbı konusuyon hee. Aynı kılomda sayıyom yerımde 2 aydr
Bende öyleyim kız adam baştan sıkmaya çalıştı ama anladı ki ben düzelmem saldı benibeni darlarsa mutsuz olacağımı ve mutsuz olduğum kadardan daha fazlası mutsuzluk yayacağımı en başta öğrettim. ondan rahatım bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?