Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben böyle olsam bunu giyerim bak. ama kocam asla o rakıyı içip kendini kaybetmez giymede demez inzibat gibi etrafımda dolanır. oy ne haddine giyme demek.
benimkinin yüzü düştümü toplayamazsın
çok nazlıdır
şaka bir yana ben dr bu kadar kısa giyemem
ama Lusi nin hava delikli olanı iyiymiş

Herkes düğüne gidiyormuş..Ben de uyudum uyudum uyandım kizimin kresteki ilk ogretmeninin düğünü vardı davet etmişti gidesim yoktu ama havam değişsin diye gidecegim aksamakizim cokkkk istiyor.

Bende 2 dkya cikiyorum dugune sen nasilsin kuzum? Dahlia_
aysunayy ohh gobek at iyi eglenceler kuzum

MaşaAllah, iyi eğlenmeler, verdiğiniz kilolarla hava atın biraz

İyiyim ben de Suzanım, yemeğimi hazırladım, yerken sizede bakayım dedim

Ayy vary hayranım boyle serbest bırakanlara. Benım herıf tanıstıgımızda kıçım açık gezerdim ben. Ama beyfendı nısanlandıktan sonra pantolon tunık gymeyınce bakar oldu bön bön
Bana 2 sene once krız geldı. Herseyime karısyordu baktı ki hanım eşden gıdecek boşayacak onu saldı bıraz benı
elastikliğindendir o bence
Yanı mayoyla anlasılmaz ama olsun keske olmasaydı
Mayo zaten esneyen bişey dert etme sakın geçen sene üstünde duruşuyla bu sene arasında çok fark vardır kesin
Vardır demı. Insallah
benimkinin yüzü düştümü toplayamazsın
çok nazlıdır
şaka bir yana ben dr bu kadar kısa giyemem
ama Lusi nin hava delikli olanı iyiymiş
Ayyy benımkınden aynı. Küsegen 1 hafta küs bıle kalır ıyyy
O onu oyle anlamaz sikintilidir bu o cocuk reyonundan alinca belki rahatlar esmeriiim
Ahqhhaha kız sankı ıncecık mişim gıbı konusuyon hee. Aynı kılomda sayıyom yerımde 2 aydr

beni darlarsa mutsuz olacağımı ve mutsuz olduğum kadardan daha fazlası mutsuzluk yayacağımı en başta öğrettim. ondan rahatım bu kadar.

beni darlarsa mutsuz olacağımı ve mutsuz olduğum kadardan daha fazlası mutsuzluk yayacağımı en başta öğrettim. ondan rahatım bu kadar.
Bende öyleyim kız adam baştan sıkmaya çalıştı ama anladı ki ben düzelmem saldı beni şimdi kendi alıyor bana mini etek kısa şort elbise falan. Huyumu suyumu ezberledi karışmaz hiç ne giyeceğime. Kilolu olduğum süreçte giyim olarak aşırı depresif haldeydim 3/5 parça bir şey alıp onları giydim sürekli emzirme süreci bitince de inat ettim zayıflayıp eski kıyafetleri giymeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…