Tesekkur ederim AblaArrietty_ geçmiş olsun kaptanım.
Yok hicbiri yok, mekanda olacak ha ha
Stresim daha cok dille alakali, halen yasadigim ulkenin dilini iyi konusamiyorum.
1 tk zeytinyag tavaya dokuyorum. 2-3yk yulaf ekliyorum. Tavada kavuruyorum orta isida. Zeytinyag cabuk isiniyor. Sonra nasil desem yulaf krep gibi dagitiyorsun yuvarlak oluyor. 2 yumurta kirdim kapak ile kapattim kisim Ateste pisti. Ben Ilk defa yaptim boyle. Sahane oldu.
Galiba bikana kadar boyle yerim
Bnde onlardan gıyıyordum. Sonra mayoya terfı ettım ınsallah bu sene bıkını gycemBiz evlendigimizde ben yarim tesettur mayolardan giyiyordum, simdi bikini giyiyorum
Ikisine de karismaya calismadi kocisim
Eki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Yeni mezun olarak benden gelsin bari before after fotosu.
Afterdan sonraki hedefim;
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Bu kadarını yaptım onuda yaparım bence
vallahi kahkaha attımbeni darlarsa mutsuz olacağımı ve mutsuz olduğum kadardan daha fazlası mutsuzluk yayacağımı en başta öğrettim. ondan rahatım bu kadar.
Adimi Guncelliyorum
25034 adim 751 p
Toplam 931 p
Kızın da beğendi mi legoland i ? Geçmiş olsun kaptanım ailece stressiz güzel vakit geçirin anın tadını çıkarın.Iyi aksamlar kizlar
Pek bisey yemedim bas agrisi yüzünden. Biraz uyuyacagim. Cocuklar lego yapmak ile mesgul
Gecmis olsun kuzumSelam cabim ,gecmis olsun yazamadim hosgeldin tekrar :) bugun bende kotulestim biraz simdi uzaniyorum
Ohh süperr maşallahhhAdimi Guncelliyorum
25034 adim 751 p
Toplam 931 p
şahanesin kuzum gündüz yazamadım kafam bin kazandı.ilk resmin benim şu anki halim. darısı başıma diyeyim.Eki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Yeni mezun olarak benden gelsin bari before after fotosu.
Afterdan sonraki hedefim;
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Bu kadarını yaptım onuda yaparım bence
yahaha dizginlenemez trakyalılar . kızlarımı kendimden beter yetiştirdim vay gelecekteki eşlerinin haline diyorum ben.Bende öyleyim kız adam baştan sıkmaya çalıştı ama anladı ki ben düzelmem saldı benişimdi kendi alıyor bana mini etek kısa şort elbise falan. Huyumu suyumu ezberledi karışmaz hiç ne giyeceğime. Kilolu olduğum süreçte giyim olarak aşırı depresif haldeydim 3/5 parça bir şey alıp onları giydim sürekli emzirme süreci bitince de inat ettim zayıflayıp eski kıyafetleri giymeye.
canım çekti valla edirneye gidince bir düğün bulup gidip oynayıp oynayıp dağıtacağım bak gör.Dugunde bastan eve dönene kadar oynadim/halay cektim
Gunaydin kizlar
Dun menu yazmayanlar lutfen bugun yazsinlar.
Ayrica bugun kontrol tarti günü
4. Takim menu ve spor listeleri konusuna yaziyoruz
Cuma bildirimi seklinde
@Suzan AvciKumraL_KrakeR aysunayy Mahi57 Huhuki O okuyan_e tavsannesi Lusi L lida halacocuksun ysmnczm Karpuzuncekirdegi K klbk33 Dahlia_ Karpuzuncekirdegi @alys bnnu CEYDOS matilda34 Melegimkorusun @_Vera_ BLU3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?