Yarin tarti var diye ben de azicik dikkat edeyim dedimhemen yazayim. Yarin obur gun gun reglim var beklemeyin beni
13.00
2 haslama yumurta
Domates, salatalik,
Avuc ici peynir
2 wasa ile surulebilir peynir
1 dilim ev yapimi kek
4 parmak k. Patates
15.00
1 cappucino
2 lt (su + maden suyu)
50 dak crossfit
30 dak yuruyus
10 bin adim
Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik
Selam cabim ,gecmis olsun yazamadim hosgeldin tekrar :) bugun bende kotulestim biraz simdi uzaniyorum
Iyi aksamlar kizlar
Pek bisey yemedim bas agrisi yüzünden. Biraz uyuyacagim. Cocuklar lego yapmak ile mesgul
Sebze yok bu ne böyle
Kendime cevap:
Aksama sebze planim vardi ondan kahvaltida cok onemsemedim. Kahvaltida abartip fazla yiyince de aksam iptal oldupisman miyim, evet
Kendini eleştirip cevabını da vermişsinndaha ne diyelim
Doğru diyorsun zaten bugün yavaştan sağlıklı beslenme rutine döneceğim haftada 1 veya 2 kez detoks yapacağım inşallah
Bugün sürekli yoğurt veya peynir yeme isteğim var.
Daha fazla karşı koyamadım, yemek üzerine 50 Gr eski kaşar ve 150 Gr karpuzu az önce yedim gitti.
Iyi aksamlar kizlar
Sabah 7
3yk yulaf
1tk zeytinyag
2 yumurta
Eki Görüntüle 2882418
Cok sevdim tadini
Ve muthis doyurucu
Ögle 13
1 avuc fistik
Hazir salata. Degisik birseydi
Icinde
Ispanak, hummus, Kisir, tavuk ve salata vardi. Adamlar ne bulduysa koymuş
Kutunun toplm 20gr karbonhidrat i vardi
Su 2 L
Yatmadan 3 L yapacagim
Spor
1 saat bisiklet 180 p
22646 adim 679 p
Toplam 859 puan
Eki Görüntüle 2882420
Iyi aksamlar kizlar
Pek bisey yemedim bas agrisi yüzünden. Biraz uyuyacagim. Cocuklar lego yapmak ile mesgul
Evet çok terliyorum. Regl düzenim sanırım yine bozuldu, kesildi kesilecek. O da aşırı ter yapıyor.Bu aralar bende de peynire asiri duskunluk basladi.
Belki de tuz eksikligi oluyordur cok terliyorsan.
Yogurt zaten
Gecmis olsun.
Oglanin dogumgunu eylulde, simdiden stresi sardi benicok heyecanli, bu sene ilk defa arkadaslari ile kutlayacak ins. Oncesinde yerlesik duzende olmadigimiz icin cocugun icinde kaldi hep.
Evet çok terliyorum. Regl düzenim sanırım yine bozuldu, kesildi kesilecek. O da aşırı ter yapıyor.
Evet maden suyu da iyi gelir. Sen aklınla bin yasa kız.O zaman ye tuzlu tuzlu peynirini sen.
Maden suyu ya da mineralli su da icebilirsin rahatlatir biraz.
Kadınlık istebenim de regl başlayacak, gerginim, sonra bir rahatlama, bahar havasi
Niye stres yapıyorsun??
Öncesi biraz hazırlık, sonrası temizlik bu kadar
1 tk zeytinyag tavaya dokuyorum. 2-3yk yulaf ekliyorum. Tavada kavuruyorum orta isida. Zeytinyag cabuk isiniyor. Sonra nasil desem yulaf krep gibi dagitiyorsun yuvarlak oluyor. 2 yumurta kirdim kapak ile kapattim kisim Ateste pisti. Ben Ilk defa yaptim boyle. Sahane oldu.Hasta olmadan önce menülerinizde görüp yulaf aldım, tam size soracaktım nasıl yiyorsunuz, nasıl kullanıyorsunuz diye ama fırsat olmadı.. Aldığım gibi duruyor pakette, daha önce hiç yemedim
Yumurtaya kaşıklayıp koyuyormusun olduğu gibi??
SaolGecmis olsun.
Oglanin dogumgunu eylulde, simdiden stresi sardi benicok heyecanli, bu sene ilk defa arkadaslari ile kutlayacak ins. Oncesinde yerlesik duzende olmadigimiz icin cocugun icinde kaldi hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?