Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sebze yok bu ne böyle

Kendime cevap:

Aksama sebze planim vardi ondan kahvaltida cok onemsemedim. Kahvaltida abartip fazla yiyince de aksam iptal oldu pisman miyim, evet

Doğru diyorsun zaten bugün yavaştan sağlıklı beslenme rutine döneceğim haftada 1 veya 2 kez detoks yapacağım inşallah

Ben de haftada 1 - 2 gun tek ogun beslenme yapiyorum, diger gunler 2 ya da 3 ogun. Degisiklik iyi geliyor, bi sasirtiyor vücudu.

Karpuzlu detokslar da sicakta mükemmel olur. Sadece diger günler ihtiyacin olan besinleri aldığından emin olmaya çalış.

Hasta olmadan önce menülerinizde görüp yulaf aldım, tam size soracaktım nasıl yiyorsunuz, nasıl kullanıyorsunuz diye ama fırsat olmadı.. Aldığım gibi duruyor pakette, daha önce hiç yemedim
Yumurtaya kaşıklayıp koyuyormusun olduğu gibi??

Iyi aksamlar kizlar
Pek bisey yemedim bas agrisi yüzünden. Biraz uyuyacagim. Cocuklar lego yapmak ile mesgul

Gecmis olsun.
Oglanin dogumgunu eylulde, simdiden stresi sardi beni cok heyecanli, bu sene ilk defa arkadaslari ile kutlayacak ins. Oncesinde yerlesik duzende olmadigimiz icin cocugun icinde kaldi hep.

Evet çok terliyorum. Regl düzenim sanırım yine bozuldu, kesildi kesilecek. O da aşırı ter yapıyor.

O zaman ye tuzlu tuzlu peynirini sen.
Maden suyu ya da mineralli su da icebilirsin rahatlatir biraz.

Kadınlık iste benim de regl başlayacak, gerginim, sonra bir rahatlama, bahar havasi

1 tk zeytinyag tavaya dokuyorum. 2-3yk yulaf ekliyorum. Tavada kavuruyorum orta isida. Zeytinyag cabuk isiniyor. Sonra nasil desem yulaf krep gibi dagitiyorsun yuvarlak oluyor. 2 yumurta kirdim kapak ile kapattim kisim Ateste pisti. Ben Ilk defa yaptim boyle. Sahane oldu.
Galiba bikana kadar boyle yerim

Gecmis olsun.
Oglanin dogumgunu eylulde, simdiden stresi sardi beni cok heyecanli, bu sene ilk defa arkadaslari ile kutlayacak ins. Oncesinde yerlesik duzende olmadigimiz icin cocugun icinde kaldi hep.
Saol
Uyuyamadim, uzanip 30dk goz kapayip agri kesici aldim dindi biraz.

Kiyamam. Cok mutlu oluyorlar. Biz bu sene sadece 1 kisi davet ettik. Gecen sene yaz tatilinde diye 7 kisi zor toplandi. Bu senede annem, kardeslerim ve 1 arkadasini davet ettik. Yinede cok mutluydu.

Legoland e mutlaka gidin 5 saat kaldik, yorulduk, yarisini anca gezdik. Iyiki 2 günlük almisim bileti diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…