Popo çizgisi şortu da koy edepli mayokinin üstüne giyersinhem bikini hem mayokini aldım
edepli bir mayokini ama
adamı birden çıldırtmayayım dedim
alıştıra alıştıra
inşallah gönlüne göre olur canım baktın mı hava durumuna
neyse az kalmış sabır, demek isterdim ama baya varmış35 gun
Popo çizgisi şortu da koy edepli mayokinin üstüne giyersin
3 haftaaneyse az kalmış sabır, demek isterdim ama baya varmış
uzun bir tatildir inşallah ne kadar kalacaksın
Mükemmel tebrik ederim inanılmaz güzel bir değişim olmuşEki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Yeni mezun olarak benden gelsin bari before after fotosu.
Afterdan sonraki hedefim;
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Bu kadarını yaptım onuda yaparım bence
Merhaba canim. Hosgeldin. Nerelerdeydin
Izinde de kilo vermek, takimda aliskanlik olsun
Zumba dan veya dans dan say iste Kuzu :)
Ne bekliyorsun
Cilgin
ohh miss güzel tatil olacak3 haftaa10 gun alanya 10 gun Gonya. Ama Gonya da 10 fazla geliyor araba kiraliyacam zaten. Buyuk ihtimal kacarim ordan
Kendımızı hep ırı goruyoruz ama gayet harıkasın prensesvücudumda ki tek ince bölge orası
o bari bana kalsın
yemin ederim bende bilmiyordum böyle göründüğümü
belki yanlış açı fotosu, belki çeken telden kaynaklı bilmiyorum
eşimin abisi ve ailesi ile gittiğimiz bir yerde çekmişler, o göndermiş geçende fotoları şok oldum bende.
Bu çok kısa bak benimki iyi işte herifle de bozulmaz aran edeplice giyersin ne güzelEki Görüntüle 2882234
böyle bir şey mi dediğin.
Ben bunu giymem için kocamın 100 lük rakı içip benim kim olduğumu unutması lazım
Evet canim 1 kizim var 7 yasinda..Günaydın kaptanım..
Ne miskinliği? Yatak kanepe arası gidip gelip hareket ediyorum
Günaydın..
Hayırlısı olsun canım..
Senin tek çocuğun var demi.
Amin kuzumRabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzucum inşeAllah hayırlı haberlerle gelirsin
Sagol canim
Ayyy insallahsağolun kızlar
Aralık ayından bu yana takımdayım. Hiç izin almadan devam ettim sürece. Az bir mola vereyim
bu hedefler için çabalamaya başlayacağım.
Olacak inşallah canım, bebek haberini hep birlikte kutlayacağız burada
Hemen yazıyorum kaptanım hemennnn
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam CEYDOS Arrietty_ @Suzan Avci 1454 @beyaz lotus O okuyan_e 580 305 @Yzgt66 aysunayy 150 @Tavsannesi 300 507 K klbk33 372 62 @Mahi57 390 @KumraL_KrakeR 168 1180 @_Vera_ 450 @caroline84 294 235 @ysmnczm 412 H3RA_ 315 @lida @bnnu @noram @matilda34 240 240 @CanTorun @Melegimkorusun 402 540 Lusi 550
Duramadim tablosuz ama baktim menu paylasimi az. Kim bu Hainlerr diye görmem gerekiyordu
Lütfen sabah menülerinizi ekleyin
Bugun ödül hakki yokdikkatli beslenip yarin kontrol tartisinda kocaman artilar gormeyelim
ben böyle olsam bunu giyerim bak. ama kocam asla o rakıyı içip kendini kaybetmez giymede demez inzibat gibi etrafımda dolanır. oy ne haddine giyme demek.Eki Görüntüle 2882234
böyle bir şey mi dediğin.
Ben bunu giymem için kocamın 100 lük rakı içip benim kim olduğumu unutması lazım
Boyle olunca gıy kız o zaman karıstırmadıgn kocan varben böyle olsam bunu giyerim bak. ama kocam asla o rakıyı içip kendini kaybetmez giymede demez inzibat gibi etrafımda dolanır. oy ne haddine giyme demek.
bu hale gelmiyor meret ya . en son biz sevgiliyken böyle bir şortum vardı azıcık daha kapalı bir gün onu giydim kocam yani o zamanlar boyfriendimle bize geçtik ( deniz kenarındayız) annem oğlum böyle niye gezdiriyorsun bunu dedi( bak bak kendi annemden ihanet)Boyle olunca gıy kız o zaman karıstırmadıgn kocan var
elastikliğindendir o benceDenıze gıdıyorummm. Cup cup yapacam. Gecen senekı mayomu gydım olduolmasaydı ıyıydi ne bıcım zayflamak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?