Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mükemmel tebrik ederim inanılmaz güzel bir değişim olmuş

İyi pazarlar. Arayi cok actim kaptanim. 2 ileri 1 geri kilo almadan dondum sukur Sizler nasilsiniz? Yawrukush @Tansss (etiketleyemedim) neredeler, goremedim.

Bu hafta 3. olmussunuz tebrik ederim. Kurallarda bir degisiklik varsa bilgilendirir misin lutfen? Altta menu ve spor icin yeni konu gordum. Onun disinda duzen ayni sanirim
Merhaba canim. Hosgeldin. Nerelerdeydin
Izinde de kilo vermek, takimda aliskanlik olsun

Zumba dan veya dans dan say iste Kuzu :)

Ne bekliyorsun

Cilgin

Kendımızı hep ırı goruyoruz ama gayet harıkasın prenses on numara olmussun bunu koru yeter bak keyfıne

aysunayy bitanemmmm bizi habersiz birakma ha aklimdasin
suzimm..
Günaydın kaptanım..
Ne miskinliği? Yatak kanepe arası gidip gelip hareket ediyorum

Günaydın..
Hayırlısı olsun canım..
Senin tek çocuğun var demi.
Evet canim 1 kizim var 7 yasinda..
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzucum inşeAllah hayırlı haberlerle gelirsin
Amin kuzum
aysunayy guzel haberler alirsin insallah bitanemm

@AKovser hosgeldin canim. Umarim daha iyisindir
aysunayy hayirlisi olsun kuzum
K klbk33 bugun nasilsin?

Benim sesim gitmis bir sekilde. Nasil virus ise. Legoland e cikmadan test olduk. Sonucu alip oyle yola cikacagiz.
Sagol canim
Ayyy insallah ne guzel dedin öyleee

Cok sagolun canlar

Hemen yazıyorum kaptanım hemennnn

Eki Görüntüle 2882234
böyle bir şey mi dediğin.
Ben bunu giymem için kocamın 100 lük rakı içip benim kim olduğumu unutması lazım
ben böyle olsam bunu giyerim bak. ama kocam asla o rakıyı içip kendini kaybetmez giymede demez inzibat gibi etrafımda dolanır. oy ne haddine giyme demek.

Boyle olunca gıy kız o zaman karıstırmadıgn kocan var
bu hale gelmiyor meret ya . en son biz sevgiliyken böyle bir şortum vardı azıcık daha kapalı bir gün onu giydim kocam yani o zamanlar boyfriendimle bize geçtik ( deniz kenarındayız) annem oğlum böyle niye gezdiriyorsun bunu dedi( bak bak kendi annemden ihanet)
peki benim ki ne dedi sen bu yaşa kadar sözünü geçirebildin mi fatma(evet annem gerçekten fatma) teyze de ben geçirebileyim demez mi. ah dedim ben bu çocukla evlenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…