- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Doğru diyorsun zaten bugün yavaştan sağlıklı beslenme rutine döneceğim haftada 1 veya 2 kez detoks yapacağım inşallahDunku menunu de gordum lotus.
Bu sekilde beslenip yeniden kriz yasaman cok olasi degil mi?
Ödem atici detoks arada bir yapilir da bir insanda ne kadar odem olacak, bu sekilde saglikli beslenme rutini olusturamazsin.
Ben genel olarak detokslara zaten sicak bakmiyorum da arada bir degisiklik olarak yapilabilir elbette. Ama senin cok uzun surdu bence.
K klbk33Dahlia_ @rockandroll @asena87 @magickk @pisi pisi kopatim bugün pazartesi ve kontrol kilolarınız gelmedi. takımda olmanız demek her türlü kurala uymanız anlamına geliyor. menüler geç yazılıyor yada hiç yazılmıyor. bir gün var bir gün yoksunuz. bu şekilde kilo verme motivasyonunuz olmuyor. takım kurallarına uyacağız derseniz yola beraber devam edelim. ama bu şekilde devam edecekse aşağıda linkler paylaştım sizin sisteminize daha güzel uyacaktır.
60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!
KK' nın Sevgili Üyeleri, Kilonuz 60-69 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz.. Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve...www.kadinlarkulubu.com 50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!
KK' nın Sevgili Üyeleri, Kilonuz 50-59 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz.. Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve...www.kadinlarkulubu.com
Sahi nasıl geçti doğum günü ?Selam
Cumartesi menum
Kahvalti 1 tost
1 avuc kapya, salatalik
Ögle
1 adet erik
1 avuc pastaoreoluydu
1 kupa kahve
Aksam
3 kucuk baharatli tavuk kanat
1 kase salata
Su 2 L
Spor yok
Eki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Yeni mezun olarak benden gelsin bari before after fotosu.
Afterdan sonraki hedefim;
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Bu kadarını yaptım onuda yaparım bence
Günaydın kızlar
Pazar miskinligini abartmayın diye yazmaya geldim. Artık ödüller bitmiştir. Bundan sonrası icin dikkat edin. Yarına kontrol tarti günümüz
Gunaydinnnn
Merhabalar kizlar dün modum düşüktü valla 5 gibi eve geldik amma uyudum uyandım surekli elim ayağım dökülüyordu sanki.
2 yumurtadan 1 tanesi büyümüş...sali gunu de iste opu olacağım..doktor ücretsiz prp hediye edecekmiş bana ilk kez birsey ücretsiz yapılacak cok şaşkınım..sonraki aylarda toplama yapabilmek için dedi hemsire..demek ki daha cok gidip geleceğiz.
Hosgeldiniz kuzumSelam kızlar..
Kaptanım müsaden olursa dönmek istiyorumArrietty_
Biraz kötü günler geçirdim ama hastalığı atlatınca kendime geldim çok şükür.. Hatta eskisinden iyiyim diyebilirim.. Dün aylar sonra ilk defa güzel koku aldım, geçici oldu gerçi ama yine de bu benim için iyi birşey, mutluluktan ağlayacaktım :)
Yemek konusunda da ilerleme var, umarım iyiye doğru gidiyordur durumum..
Kaptanım şahanesin valla süper değişim aynı hedefler benim içinde geçerliEki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Ayyy sürecinin sonunda emeklerinin boşa gitmediğini görmek kadar müthiş bişey daha yok benceBu fotoyu zor buldum
Bir önceki yaz ve şimdi ki yaz dönemi.
O zamanlar kendimi ne kadar beğenmiyorsam boydan foto çektirmiyormuşum hiç. Yada birilerinin arkasına saklanıyormuşum.
Ne kadar zayıfladığımı duymanın yanında sen ne kadar gençleştin, çocukların annesi değil ablası gibi duruyorsun sözlerinide duyuyorum.
En süper gençlik iksiri zayıflamakmış
Buda yola yeni çıkanların motivasyonu olsun.
Beni kırbaçlamanızı galiba kaptanımMerhaba canim. Hosgeldin. Nerelerdeydin
Izinde de kilo vermek, takimda aliskanlik olsun
Zumba dan veya dans dan say iste Kuzu :)
Ne bekliyorsun
Cilgin
Sakın haa valla yazık olur bu kadar emeği bu kadar değişimi görmemekhep kendimi aynada aynı görüyorum diyorum ya, bu fotoğraflardan sonra söylemicem artık
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzucum inşeAllah hayırlı haberlerle gelirsinGunaydinnnn
Merhabalar kizlar dün modum düşüktü valla 5 gibi eve geldik amma uyudum uyandım surekli elim ayağım dökülüyordu sanki.
2 yumurtadan 1 tanesi büyümüş...sali gunu de iste opu olacağım..doktor ücretsiz prp hediye edecekmiş bana ilk kez birsey ücretsiz yapılacak cok şaşkınım..sonraki aylarda toplama yapabilmek için dedi hemsire..demek ki daha cok gidip geleceğiz.
Saol canım. Hafta içi 10000üstü oluyor çocuğu okula bıraktıktan sonra yürüyorum almakta giderken yürüyorum ama haftasonu genelde böyle oluyor ne yazık ki. Bu arada benim menüleri hatırlıyorsan eskilerden beni tanıyorsun ama isimler değişmiş ben kimseyi tanımamıyorsunMelegimizden yine ornek menuler gelmeye basladi.
Gecen haftalarda yürüyüş yarisi yaptik, o hafta neredeyse herkes mükemmel eksildi. Bence herkese yaradi.
Ssnin yürüyüşleri de on bine tamamlayak mi, bence cok güzel faydasini gorursun.
Waowww sahane kaptancımEki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Iyi pazarlarİyi Pazar’lar herkese
Sanada canimİyi Pazar’lar herkese
hem bikini hem mayokini aldımOh tadini cikar
Son 1 hafta benimde
Umarim Havalar sicak oldu
3 gundur felaket yagmurlu
Bol eglencelertadini cikar, giy bikinini
Fistik gibi olmusun
Süper olmuşsun
Cok hos bir degisim tebrikk ederimmmen cok belin 65 hedefine vuruldum
Olacak inşallah canım, bebek haberini hep birlikte kutlayacağız buradaGunaydinnnn
Sağol canım senin tatile ne kadar kaldı
Waowww sahane kaptancımiltifat olarak ne yazsam az gelecek valla bayıldım. Onca emekten sonra diğer hedeflerine de ulaşacağına şüphe yok İyi tatiller bizim yerimize de güneşlen bol bol
35 gunsağolun kızlar
Aralık ayından bu yana takımdayım. Hiç izin almadan devam ettim sürece. Az bir mola vereyim
bu hedefler için çabalamaya başlayacağım.
Olacak inşallah canım, bebek haberini hep birlikte kutlayacağız burada
Sağol canım senin tatile ne kadar kaldı
thanks canım
sizlerin mezuniyetleri gördükçe nasıl imreniyordum,
tabiki herşey sanal ama mezun diye anılmak istenmesi bile motive ediyormuş insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?