Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doğru diyorsun zaten bugün yavaştan sağlıklı beslenme rutine döneceğim haftada 1 veya 2 kez detoks yapacağım inşallah

Selam kızlar..

Kaptanım müsaden olursa dönmek istiyorum Arrietty_

Biraz kötü günler geçirdim ama hastalığı atlatınca kendime geldim çok şükür.. Hatta eskisinden iyiyim diyebilirim.. Dün aylar sonra ilk defa güzel koku aldım, geçici oldu gerçi ama yine de bu benim için iyi birşey, mutluluktan ağlayacaktım :)
Yemek konusunda da ilerleme var, umarım iyiye doğru gidiyordur durumum..

Çok haklısın, kuralları da bilerek buradayım, ama kaptanımıza da söyledim iyileşene kadar izin istedim.. Pazartesi ne haldeydim hatırlamıyorum bile, bir daha böyle birşey olmaması için elimden geleni yapacağım..

Cok hos bir degisim tebrikk ederimmmen cok belin 65 hedefine vuruldum

Gunaydinnnn

Merhabalar kizlar dün modum düşüktü valla 5 gibi eve geldik amma uyudum uyandım surekli elim ayağım dökülüyordu sanki.
2 yumurtadan 1 tanesi büyümüş...sali gunu de iste opu olacağım..doktor ücretsiz prp hediye edecekmiş bana ilk kez birsey ücretsiz yapılacak cok şaşkınım ..sonraki aylarda toplama yapabilmek için dedi hemsire..demek ki daha cok gidip geleceğiz.

Günaydın kızlar
Pazar miskinligini abartmayın diye yazmaya geldim. Artık ödüller bitmiştir. Bundan sonrası icin dikkat edin. Yarına kontrol tarti günümüz

Günaydın kaptanım..
Ne miskinliği? Yatak kanepe arası gidip gelip hareket ediyorum

Günaydın..
Hayırlısı olsun canım..
Senin tek çocuğun var dimi, şimdi de 2ci için gidiyorsun?

Hosgeldiniz kuzum
H3RA_ kaptanim iyi tatiller

Kaptanım şahanesin valla süper değişim aynı hedefler benim içinde geçerli ama accık modum düşmüş sanki bu foto bana motivasyon olsun
Ayyy sürecinin sonunda emeklerinin boşa gitmediğini görmek kadar müthiş bişey daha yok bence bu kadar güzel sözü iltifatı hakettin kaptanım
Merhaba canim. Hosgeldin. Nerelerdeydin
Izinde de kilo vermek, takimda aliskanlik olsun

Zumba dan veya dans dan say iste Kuzu :)

Ne bekliyorsun

Cilgin
Beni kırbaçlamanızı galiba kaptanım şaka bir tarafa silkelenip yeniden başlıyorum kaptanım
hep kendimi aynada aynı görüyorum diyorum ya, bu fotoğraflardan sonra söylemicem artık
Sakın haa valla yazık olur bu kadar emeği bu kadar değişimi görmemek
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzucum inşeAllah hayırlı haberlerle gelirsin

Saol canım. Hafta içi 10000üstü oluyor çocuğu okula bıraktıktan sonra yürüyorum almakta giderken yürüyorum ama haftasonu genelde böyle oluyor ne yazık ki. Bu arada benim menüleri hatırlıyorsan eskilerden beni tanıyorsun ama isimler değişmiş ben kimseyi tanımamıyorsun lütfen herkes kimliğini açıklasınnn amma gizemli takım olmuşuz
Waowww sahane kaptancım iltifat olarak ne yazsam az gelecek valla bayıldım. Onca emekten sonra diğer hedeflerine de ulaşacağına şüphe yok İyi tatiller bizim yerimize de güneşlen bol bol

Oh tadini cikar
Son 1 hafta benimde
Umarim Havalar sicak oldu
3 gundur felaket yagmurlu

Bol eglenceler tadini cikar, giy bikinini
Fistik gibi olmusun
hem bikini hem mayokini aldım
edepli bir mayokini ama
adamı birden çıldırtmayayım dedim
alıştıra alıştıra
inşallah gönlüne göre olur canım baktın mı hava durumuna

Süper olmuşsun
Cok hos bir degisim tebrikk ederimmmen cok belin 65 hedefine vuruldum
sağolun kızlar
Aralık ayından bu yana takımdayım. Hiç izin almadan devam ettim sürece. Az bir mola vereyim
bu hedefler için çabalamaya başlayacağım.

Olacak inşallah canım, bebek haberini hep birlikte kutlayacağız burada
Hosgeldiniz kuzum
H3RA_ kaptanim iyi tatiller
Sağol canım senin tatile ne kadar kaldı
Waowww sahane kaptancım iltifat olarak ne yazsam az gelecek valla bayıldım. Onca emekten sonra diğer hedeflerine de ulaşacağına şüphe yok İyi tatiller bizim yerimize de güneşlen bol bol
thanks canım
sizlerin mezuniyetleri gördükçe nasıl imreniyordum,
tabiki herşey sanal ama mezun diye anılmak istenmesi bile motive ediyormuş insanı

35 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…