Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayipsin. Ben yapamam diye bir cumle yok bende
Ee dedin ama. Menu yorumu yapamazmissin
Ben elimden geleni yapiyorum

Ya yazmadan önce dedim ki. Kim dicek acaba, ortmeeenim ben yaziyorum ama diye
Sazan seni
Duzenini oturtunca bekliyorum ozaman. Hala izinde sayacagim ozaman seni. Menu, kilo bildirimi yapmak zorunda degilsin bu surecde.
Yok ben reglcilere hep diyorum, bitterinizi yeyin sabahtan diye
%85 ve ustu bence hic vicdan yapmadan sabah veya ara ogunde yenir.
Gecen 86% aldim. 1 karenin yarisini bile yiyemedim dolapda bekliyor oyle
Ama simdi yanlis bi yorum yaparim kiz 100 kilo olur
Niye? Pilav ustu Döner mi ye dicen?

Menopoza hazırlık, kemiklerime yatırım. Ayrıca lif oranı çok yüksek olduğu için sindirim sistemine çok iyi geliyor.
Başka bir konuda bir diyetisyen fazla olduğunu söyledi, bilemiyorum. Çünkü dr.um tavsiye etmişti. Bugün biraz miktarını düşürdüm ben de.

Yaa ilk defa duydum. Araştırmak lazım o zaman abla ama çok sıkıntı çıkaracak birsey değil bence afiyet olsun

CanTorun miktar olarak mi fazla, her gun tukettigin icin mi acaba?

Ben direk kuru keciboynuzu tuketirim eger bulursam buralarda ve de guzelse ailecek kemiririz.

Dunku menulere yorum yapmiyoree saka yapiyorum
Senin menune laf eden carpilir zaten
Arrietty_ @sedulu @FatmaGirik
Kahvalti=2yum
1 yk cokelek
1tk cemen
2dilm kurutulmus ekmek
5dlm domates
Ara=2incir
2cig kofte
Aksam=5yk kavrulmuş kiyma bi bardak ayran
2litre su devam ediyorum 30dkka tempolu leslie
Allahim yine cemen yemis
Bana gore perfect
Wauw bebis
Baklava ismarlicam kaptanim
Yaa takımın yine regl zamanı cuma artı çıkmayız inşallah
Kanitlanmis. Ayni evde yasayan kadinlar cogu zaman ayni anda regl olurlarmis. Bizde ayni takimdaniz

oldumu gaddar reis?

Pek bir gönülsüzce olmus

Tesekkur ederim

Bu arada okudum yazamadim. Rahatsızlığı olan herkese gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum.

Arrietty_ @sedulu @FatmaGirik
Kahvalti=2yum
1 yk cokelek
1tk cemen
2dilm kurutulmus ekmek
5dlm domates
Ara=2incir
2cig kofte
Aksam=5yk kavrulmuş kiyma bi bardak ayran
2litre su devam ediyorum 30dkka tempolu leslie

Menunde hic sebze salata yok

Yumurtanın sarisina alerjin mi var yoksa cocuklara mi kaptiriyorsun
Baligin yanina yesil salata koymamissin, uzdun beni

Guzel
Yaz gunu bu kadar çay kahve icme diyecegim de demiyorum, yaz gordugumuz mu var
Yine de ben sana 1 bardak ayran yazayim, hemen begenmeyeyim.

Ama simdi yanlis bi yorum yaparim kiz 100 kilo olur
kahkaha attım yine. o potansiyel bu takımda sadece bende var. o yüzden benim menüleri atlayabilirsin. zaten bugün ciddi ciddi kendimi okudum üfledim nazar oldum yav kilo gitmiyor.
kuzum bu kaçıncıdır acaba açıkladığın imzana falan mı yazsan diyorum.

Diyetisyen menusu gibi, maasallah.

Sabahin ara ogunlerin de oldugu icin birazcik fazla geldi gozume sadece, sanki normalde daha az yiyordun, senin de mi istahin acildi?

Aksamina bayildim

Diyetisyen menusu gibi, maasallah.

Sabahin ara ogunlerin de oldugu icin birazcik fazla geldi gozume sadece, sanki normalde daha az yiyordun, senin de mi istahin acildi?

Aksamina bayildim
Sabahları özellikle fazla yiyorum. Günlük aldığım kaloriyi 200 kalori kadar düşürdüm hem...

Sarisi agir geliyor yaz gunu. Omlet yaparsam ayirmiyorum ama. Ya salata ya avokado yapacaktim, ikisi fazla gelecekti. Bugunluk boyle oldu. Bir dahakine salatali yerim

Sarisi agir geliyor yaz gunu. Omlet yaparsam ayirmiyorum ama. Ya salata ya avokado yapacaktim, ikisi fazla gelecekti. Bugunluk boyle oldu. Bir dahakine salatali yerim

Afiyet olsun, keyifle yediysen ne guzel. Ben muhakkak ararim yesil salata baligin yaninda

Yumurtayi özellikle sordum, cunku sanki bir iki gündür böyle rastgeliyorum gibi. Yumurtanin beyazinda daha cok protein vardir denir ama bütün olarak yenmediginde o protein tam olarak kullanilamiyor diye okumustum. O yuzden her zaman tam gidalari tuketin diyor bir cok doktor, maksimum besin degerini almak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…