Ee dedin ama. Menu yorumu yapamazmissinAyipsin. Ben yapamam diye bir cumle yok bende
Ben elimden geleni yapiyorum
Duzenini oturtunca bekliyorum ozaman. Hala izinde sayacagim ozaman seni. Menu, kilo bildirimi yapmak zorunda degilsin bu surecde.Kaptanım beni esas listeye almasan olur mu ben esas liste takım işine girersem takımı kötü etkileyebilirim. Şuan hayatımı oturtmaya çalıştığım bir dönem iş ev arası diyetle bir denge kurmaya çalışıyorum. Bir süre daha pilav üstü devam etsem olur mu
Gecen 86% aldim. 1 karenin yarisini bile yiyemedimYok ben reglcilere hep diyorum, bitterinizi yeyin sabahtan diye
%85 ve ustu bence hic vicdan yapmadan sabah veya ara ogunde yenir.
Niye? Pilav ustu Döner mi ye dicen?Ama simdi yanlis bi yorum yaparim kiz 100 kilo olur
Bak simdiEe dedin ama. Menu yorumu yapamazmissin
Menopoza hazırlık, kemiklerime yatırım. Ayrıca lif oranı çok yüksek olduğu için sindirim sistemine çok iyi geliyor.Afiyet olsun abla güzel menü olmuş. Keçiboynuzu ünü ile suyu niçin napıyorsun merak ettim özel bir diyet mi?
Çiğ köfteye rağmen iyi menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Tekrar takıma hoşgeldin
Yaa takımın yine regl zamanıHaklısın. 15bindeyim
Bende regl im. Ve bi dondurma yedim
Yaa ilk defa duydum. Araştırmak lazım o zaman abla ama çok sıkıntı çıkaracak birsey değil bence afiyet olsunMenopoza hazırlık, kemiklerime yatırım. Ayrıca lif oranı çok yüksek olduğu için sindirim sistemine çok iyi geliyor.
Başka bir konuda bir diyetisyen fazla olduğunu söyledi, bilemiyorum. Çünkü dr.um tavsiye etmişti. Bugün biraz miktarını düşürdüm ben de.
Dunku menulere yorum yapmiyoreeDünkü menü
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalık yeşillik
Ara 2 top dondurma
Akşam 1 tabak kabak sote 1 dilim ekmek yoğurt
Su 3 lt
Regl yakın ne doyuyorum nede tatlı krizine engel olabiliyorum
Cuma 84.5
Pazartesi 84.4
Giden 100 Gr
Eki Görüntüle 2882822
Senin menune laf eden carpilir zatenKAHVALTI:
İki dilim t.bugday ekmeği+20 Gr sepet peyniri ile tost, 30 Gr süzme peynir, haşlanmış yumurta, salatalik, kapya ve yeşil biber, 10 Gr çiğ kaju, 15 Gr siyah kuru üzüm.
Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata
25 Gr keçiboynuzu unu+ su
OGLEN:
250 ml ayran+10 Gr chia tohumu, bir şeftali, 3 ceviz içi
2 top çilekli fit dondurma
Yeşil çay
AKSAM:
250 Gr mantarlı tavuk sote, karışık yeşil salata
Su 4 lt' olmak üzere.
Allahim yine cemen yemis
Bana gore perfect
Wauw bebisİyi akşamlar hanımlar ben bugün doyamadım bir türlü regl olmam lazım sanırım ondan
Pazartesi menüm
Sabah
1 çay bardağı süt, 2yk yulaf, yarım muz, 10tane kadar yanan mersini, 2 ceviz ile lapa
Ara
2 tane wasa üstüne biraz krem peynir ve hindi füme koydum
Ara
10çiğ badem, 3 kuru hurma
Ara ( çok açılmıştım yine)
Yarım muz, 3 tane kadar Altınbaşak kepekli bisküvi
Akşam
Somon , salata, soda
Su: 3lt daha da içerim gibi
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş : 150p
11600adım: 348p*2 : 696
Top: 846p
Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Baklava ismarlicam kaptanimEe dedin ama. Menu yorumu yapamazmissin
Ya yazmadan önce dedim ki. Kim dicek acaba, ortmeeenim ben yaziyorum ama diye
Sazan seni
Duzenini oturtunca bekliyorum ozaman. Hala izinde sayacagim ozaman seni. Menu, kilo bildirimi yapmak zorunda degilsin bu surecde.
Gecen 86% aldim. 1 karenin yarisini bile yiyemedimdolapda bekliyor oyle
Niye? Pilav ustu Döner mi ye dicen?
Kanitlanmis. Ayni evde yasayan kadinlar cogu zaman ayni anda regl olurlarmis. Bizde ayni takimdanizYaa takımın yine regl zamanıcuma artı çıkmayız inşallah
Araştırdım faydası çok çok fazla. Uzun zamandır wc sorunumu kökten çözdü...Yaa ilk defa duydum. Araştırmak lazım o zaman abla ama çok sıkıntı çıkaracak birsey değil bence afiyet olsun
Pek bir gönülsüzce olmusDunku menulere yorum yapmiyoreesaka yapiyorum
Senin menune laf eden carpilir zaten
Allahim yine cemen yemis
Bana gore perfect
Wauw bebis
Baklava ismarlicam kaptanim
Kanitlanmis. Ayni evde yasayan kadinlar cogu zaman ayni anda regl olurlarmis. Bizde ayni takimdaniz
oldumu gaddar reis?
Tesekkur ederimAfiyet olsun abla güzel menü olmuş. Keçiboynuzu ünü ile suyu niçin napıyorsun merak ettim özel bir diyet mi?
Çiğ köfteye rağmen iyi menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Tekrar takıma hoşgeldin
Tok suzim nereye giderim ben buralarda olurum gene
kahkaha attım yine. o potansiyel bu takımda sadece bende var. o yüzden benim menüleri atlayabilirsin.Ama simdi yanlis bi yorum yaparim kiz 100 kilo olur
kuzum bu kaçıncıdır acaba açıkladığın imzana falan mı yazsan diyorum.Menopoza hazırlık, kemiklerime yatırım. Ayrıca lif oranı çok yüksek olduğu için sindirim sistemine çok iyi geliyor.
Başka bir konuda bir diyetisyen fazla olduğunu söyledi, bilemiyorum. Çünkü dr.um tavsiye etmişti. Bugün biraz miktarını düşürdüm ben de.
KAHVALTI:
İki dilim t.bugday ekmeği+20 Gr sepet peyniri ile tost, 30 Gr süzme peynir, haşlanmış yumurta, salatalik, kapya ve yeşil biber, 10 Gr çiğ kaju, 15 Gr siyah kuru üzüm.
Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata
25 Gr keçiboynuzu unu+ su
OGLEN:
250 ml ayran+10 Gr chia tohumu, bir şeftali, 3 ceviz içi
2 top çilekli fit dondurma
Yeşil çay
AKSAM:
250 Gr mantarlı tavuk sote, karışık yeşil salata
Su 4 lt' olmak üzere.
Sabahları özellikle fazla yiyorum. Günlük aldığım kaloriyi 200 kalori kadar düşürdüm hem...Diyetisyen menusu gibi, maasallah.
Sabahin ara ogunlerin de oldugu icin birazcik fazla geldi gozume sadece, sanki normalde daha az yiyordun, senin de mi istahin acildi?
Aksamina bayildim
Sarisi agir geliyor yaz gunu. Omlet yaparsam ayirmiyorum ama. Ya salata ya avokado yapacaktim, ikisi fazla gelecekti. Bugunluk boyle oldu. Bir dahakine salatali yerimMenunde hic sebze salata yok
Yumurtanın sarisina alerjin mi var yoksa cocuklara mi kaptiriyorsun
Baligin yanina yesil salata koymamissin, uzdun beni
Guzel
Yaz gunu bu kadar çay kahve icme diyecegim de demiyorum, yaz gordugumuz mu var
Yine de ben sana 1 bardak ayran yazayim, hemen begenmeyeyim.
Sarisi agir geliyor yaz gunu. Omlet yaparsam ayirmiyorum ama. Ya salata ya avokado yapacaktim, ikisi fazla gelecekti. Bugunluk boyle oldu. Bir dahakine salatali yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?