junior ceydoşlar için dua ediyorum canım.Ben operasyona giriyorum canlar dualariniza talibim
Sorma 4-5 ara daha yapardım dün resmen midemde kara delik oluştu3. Ara olmasyamış iyi gidiyormuşsun
Geçmiş olsun kaptanımGünaydın kızlar
Gece acili aradim. Burda oyle cikayim acile baksinlar bna yok. Mecbur telde gorusup cagrirlarsa gidersin veya telden halledilir.
Neyse pcr testi ol semptomlarin var dedio yuzden iside arayip gelemicem dedim.
1 saat sonra test olmaya gidecegim
Canım hayırlı güzel haberlerle inşallahBen operasyona giriyorum canlar dualariniza talibim
Ben operasyona giriyorum canlar dualariniza talibim
Tamamdır ceydoşum haber edersinahha 7-8 ay önce neredeydin yavrum tamda ihtiyacım olan şeymiş. ağustos ayı durumuna göre buzdolabı değişimine gideceğim. beklemede kal.
Cuma ödülü mü yapsak bir de üstüne salata döküyoz biz miss burda da yufka satan yer yok yaa bildiğin lavaşı yufka diye satıyorlar hey gidim heyEvettt sulu salcali bulgur pilavi dökülür kuru yufkaya anaammm yanina da soganla ayran varsa ziyafettirbak nasil da canim şeyetti
Canııımm rabbim yardımcın olsun inşallahhhBen operasyona giriyorum canlar dualariniza talibim
Dukan yazmıyordu sanki menüde. Onu görsem 1.5’a az demezdim. 3.5 gayet iyi zaten. Daha ne olsun.noram
Suyum her zmn fazla oluyo dun e uc bucuk oldu ama dün icmekte xorlandim cunku dukan bira yapiyorum bi litre normal su bi litre dukan sonra normal suyla devame diyorum dukan biranin limonu fazla olmus icmekte zorlandim o yuzden o saate kdr az oldusalatayida bugun kahvalti yaptim aksam ogunu olarak yemeyi dusunuyorum yogurt yulaf veya salata karar vermedim daha
Baya oluyo baslayali dukana bi kac kere yazdim ama dun unutmus olabilirimDukan yazmıyordu sanki menüde. Onu görsem 1.5’a az demezdim. 3.5 gayet iyi zaten. Daha ne olsun.
Tesekkur ederimSelam canim
Obur konuda alinti ya tikliyorsun. Sonra buraya gelince alintilari ekle butonuna tiklayinca eklenmis oluyor
Sorun olmaz, saat farki cok. Eski kaptan da amerikadaydi o yuzden anliyorum seni. Pek denk gelinmiyor. Bize sabah iken size aksam? Anca ozaman denk gelir
her yüksek kilolunun sorunu bu canım. düşünce inanmakta güçlük çekiliyor. yapacağın en güzel şey alışverişe çıkmak almasan bile kendi bedeninde kıyafetleri deneyip gözünde kendini o şekilde çizgiye sokmak olacak.Ya arkadaslar bn kurban bayraminda 68i gormek istiyorum kusuratin onemi yok ama 68 i gormem lazim bn en son ne zmn 70i gördüm hic hatirlamiyorum bugun oyle bi cokuntudeyim ki sanki bu hafta hic veremicekmisim gibi geliyo yaptigimdan eminim ama psikolojik olarak farkli hissediyorum hic bu kiloda olmamistim bu kdr inmemistim kim gorse ne kdr kilo vermissin diyo o anlik seviniyorum ama hala kendimi 78-80gibi hissediyorum napsamda su cumaya hedefimi(70.0)tuttursam aksama salata yada yulaf yogurt yemeyi düşünüyorum 16saatten daha fazla aç kalıyorum sporda yapıyorum bugun daha da yuklendim spora cumaya kdrbu icimdeki hala cok kilolu hissinden nsl kurtulcm
Aslinda bi hafta once gittim senelerdir netten alisveris yapiyorum buyukse buyuk kucukse kucuktu bu sefer burdan denedim bedenime gore bir suru kifayet buldum ozguven im cok artti ama kafamda hep fazlalıklarım gozume batan o kdr cok yer varki sdce onlara odakliyim kendi kiyafetlerimde bol geliyo ama bu dusunceden cikamiyorum bi türlüher yüksek kilolunun sorunu bu canım. düşünce inanmakta güçlük çekiliyor. yapacağın en güzel şey alışverişe çıkmak almasan bile kendi bedeninde kıyafetleri deneyip gözünde kendini o şekilde çizgiye sokmak olacak.
Allah yardimcin olsun cicegimmmBen operasyona giriyorum canlar dualariniza talibim
Canım verirsin eminim psikolojik olarak kendini kitleme vereceğine emin ol düşünceleriniz geleceğinizi şekillendirir diyorlar bak vermiş say kendiniYa arkadaslar bn kurban bayraminda 68i gormek istiyorum kusuratin onemi yok ama 68 i gormem lazim bn en son ne zmn 70i gördüm hic hatirlamiyorum bugun oyle bi cokuntudeyim ki sanki bu hafta hic veremicekmisim gibi geliyo yaptigimdan eminim ama psikolojik olarak farkli hissediyorum hic bu kiloda olmamistim bu kdr inmemistim kim gorse ne kdr kilo vermissin diyo o anlik seviniyorum ama hala kendimi 78-80gibi hissediyorum napsamda su cumaya hedefimi(70.0)tuttursam aksama salata yada yulaf yogurt yemeyi düşünüyorum 16saatten daha fazla aç kalıyorum sporda yapıyorum bugun daha da yuklendim spora cumaya kdrbu icimdeki hala cok kilolu hissinden nsl kurtulcm
bu eve geçerken buzdolabı ve bulaşık makinemi değiştirdimya evet bir şeyler değişmeli. şu ilk noktama gideyim bir bakacağım eski diyetlerime onlardan birini seçip yapacağım.
deme kuzum ya. yine mi test olacaksın? dualarım negatif çıkması yönünde ki bence öyle olacak senin ki havaların değişim sürecinden kaynaklanıyor.
ahha 7-8 ay önce neredeydin yavrum tamda ihtiyacım olan şeymiş. ağustos ayı durumuna göre buzdolabı değişimine gideceğim. beklemede kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?