Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3. Ara olmasyamış iyi gidiyormuşsun
Sorma 4-5 ara daha yapardım dün resmen midemde kara delik oluştu
Geçmiş olsun kaptanım
Ben operasyona giriyorum canlar dualariniza talibim
Canım hayırlı güzel haberlerle inşallah

Evettt sulu salcali bulgur pilavi dökülür kuru yufkaya anaammm yanina da soganla ayran varsa ziyafettir bak nasil da canim şeyetti
Cuma ödülü mü yapsak bir de üstüne salata döküyoz biz miss burda da yufka satan yer yok yaa bildiğin lavaşı yufka diye satıyorlar hey gidim hey bak yine midem ezildi yaaaww kapa kapa konuşmayak

noram
Suyum her zmn fazla oluyo dun e uc bucuk oldu ama dün icmekte xorlandim cunku dukan bira yapiyorum bi litre normal su bi litre dukan sonra normal suyla devame diyorum dukan biranin limonu fazla olmus icmekte zorlandim o yuzden o saate kdr az oldusalatayida bugun kahvalti yaptim aksam ogunu olarak yemeyi dusunuyorum yogurt yulaf veya salata karar vermedim daha

Dukan yazmıyordu sanki menüde. Onu görsem 1.5’a az demezdim. 3.5 gayet iyi zaten. Daha ne olsun.

Ya arkadaslar bn kurban bayraminda 68i gormek istiyorum kusuratin onemi yok ama 68 i gormem lazim bn en son ne zmn 70i gördüm hic hatirlamiyorum bugun oyle bi cokuntudeyim ki sanki bu hafta hic veremicekmisim gibi geliyo yaptigimdan eminim ama psikolojik olarak farkli hissediyorum hic bu kiloda olmamistim bu kdr inmemistim kim gorse ne kdr kilo vermissin diyo o anlik seviniyorum ama hala kendimi 78-80gibi hissediyorum napsamda su cumaya hedefimi(70.0)tuttursam aksama salata yada yulaf yogurt yemeyi düşünüyorum 16saatten daha fazla aç kalıyorum sporda yapıyorum bugun daha da yuklendim spora cumaya kdrbu icimdeki hala cok kilolu hissinden nsl kurtulcm

Tesekkur ederim deniycem bu aksam alinti olayini.

her yüksek kilolunun sorunu bu canım. düşünce inanmakta güçlük çekiliyor. yapacağın en güzel şey alışverişe çıkmak almasan bile kendi bedeninde kıyafetleri deneyip gözünde kendini o şekilde çizgiye sokmak olacak.

Aslinda bi hafta once gittim senelerdir netten alisveris yapiyorum buyukse buyuk kucukse kucuktu bu sefer burdan denedim bedenime gore bir suru kifayet buldum ozguven im cok artti ama kafamda hep fazlalıklarım gozume batan o kdr cok yer varki sdce onlara odakliyim kendi kiyafetlerimde bol geliyo ama bu dusunceden cikamiyorum bi türlü

Canım verirsin eminim psikolojik olarak kendini kitleme vereceğine emin ol düşünceleriniz geleceğinizi şekillendirir diyorlar bak vermiş say kendini

bu eve geçerken buzdolabı ve bulaşık makinemi değiştirdim
neyse fiyat sormayayım içim acımasın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…