Kiyma kadina yaaa. Ne guzel kadinin hevesleri varannem beni çıldırtacak kızlar. iki gündür her aradığında sarma mı sarsam acaba gelince atıştırmalık olsun diyor. yahu kadın kaç oldu diyorum istemiyoruz biz atıştırmalık dedikçe sürekli zaten onu da aldım bunu da aldım deyip duruyor. en son fırçaladım. biz oradayken sakın bişeyler yapıp durma. baskül ailesi gibiyiz zaten dedim. bilmiyorum arayacak mı yine yapayım mı diye? Allah yardımcım olsun diyorum.
onun hevesleri benim cuma baskül sorunum varrrrr?Kiyma kadina yaaa. Ne guzel kadinin hevesleri var
Ananin hevesleri agir basaronun hevesleri benim cuma baskül sorunum varrrrr?
Napsak netsekkCok teşekkür ederim canlarim
Ciktim ayy oyle tatli bir uyku ki uyanasi gelmiyor insanin..tedavinin en sevdiğim tarafı bu anestezi...bagimlisi oldum 2 ayda.bir aliyorumcok azıcıcık ağrım var ama gecer ne ki hicc..
2.yumurta da toplandi yarin dan itibaren 5.gune götürmeye çalışacaklar giderse dondurulacak gitmezse kismet...1 aadet bekleyelim 2.adetinle gel dedi bir toplama daha yapacak..elimizde.embriyo olmasi lazim ki sayim azalıyor öncelik biriktirmekte sonra bozuk para gibi harcayacagiz...insallah güzelce dollenir akillica beklerler annelerini
Simdi ben boşa çıktım ne yapsam ne etsem...
Detox degilde cok guzel bir onerim var sanaSagol canimm
..Yani yumoslar alındı ya rahatım boştayim detoxlanma zamanim geldi ne yapsam ki Bayrama daha var azcık daha sıkayım dişlerimi
Yariş mi yapsakNapsak netsekk
Ayyy acaba nedir nedirDetox degilde cok guzel bir onerim var sana
Alys siz nasil oldunuz?
Nohutlu pilav ve tavukKizlar su ara Yemek cok buyuk dert bizim evde. Cocuklar da 2 ögun beslenmeye basladilar. 2 ara da meyve /cig sebze seklinde
Yinede Yemek ne yapsam bilemiyorum
Siyah pirinc, tavuk ve nohut ile uydurmasyon Yemek yapayim ama uyumu nasil
lt sine bakarak alçift kapılı istemiyorum zaten xxl olanlardan istiyorum bende. ama o bile mutfak kapısından geçmedi. hatta şöyle oldu biz karar verdik ertesi gün gidip satın alacağız mutluluk içinde gittim yattım. gece gece dürttü beni bir şey kalktım kapıları ölçtüm. ben şok tabi sığmıyor kapıdan oturdum nasıl ağladım anlatamam.
Valla kuzum pc basina gecmek nasip olmadi. Suan bile zar zor aksam yemegi hazirlamak icin kalktim.
Siyah pirinc az olacak ama. Ucu ayni tavadaNohutlu pilav ve tavuk
Hadiii hadiiiiYariş mi yapsak
Tamam adim miHadiii hadiiii
Adimda guclusun tabi zilli zarifeTamam adim mibugunden baslayalim 6 gibi evde olsam 7 gibi çıkarım yürüyüşe
Benim Ilk 2 gun gibiBen tum gun uyuyorum, uyanip geri uyuyorum, kalktim simdi
363 adimim var.
Bogazim cok kotu, her tarafim agriyor, bas agrisi falan her sey
Esimde ates oldu bende olmadi. O sanki iyilesme surecine girdi ama daha iyi, benim de yarim gunum kaldi demektir.
Aksam icin yemek yapmayi deneyecegim bakalim.
Sen soyle o halde bacimAdimda guclusun tabi zilli zarife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?