Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canlarım, uzuuun bir menü yorumuyla geldim bu sabah. Arrietty_ geçmiş olsun kaptanım.
Mükemmel bir menü ve su. Tebrik ederim.
Arrietty_ @sedulu @FatmaGirik
Kahvalti=2yum
1 yk cokelek
1tk cemen
2dilm kurutulmus ekmek
5dlm domates
Ara=2incir
2cig kofte
Aksam=5yk kavrulmuş kiyma bi bardak ayran
2litre su devam ediyorum 30dkka tempolu leslie
Menü gayet güzel, sadece yeşillik az. Yeşillik tüketmek çok önemli. Su da yaz ayları için düşük kalmış. Gayet başarılı.
Çok güzel bir menü olmuş, dengeli ve sağlıklı. Afiyet olsun.
Canım menün çok güzel ama sanki bir tık meyve fazla. Altınbaşakla birlikte karb oranı bir tık yüksek olmuş. Öğlen de hurma yemişsin çünkü. Sporlar ve su çok güzel.
Oh oh ne kadan da güzel bir menü, bol proteinli. En sevdiğim
05.07.2021
16:00 yumurta pudingi
20:30 3 parça 250 gr herhalde ızgara kontrfile + yeşil salata
su 3000 ml yoluna girdim
spor yok valiz hazırlama işini hallettim.
Arrietty_ @sedulu @neutral ve 4. takım
Kaptanım menün güzel ama az geliyor bana. Saatlerin de yakın gerçi. Gece acıkmıyor musun?
Kahvalti ogle karisik oldu hava cok sicak roka ,domates ,yarimpeynir ,1lahmacun ,3buyuk cay
Aksam yaztursusu,1/2d.ekmek
Kahve ,kuruyemis
3.5ltsu

30dkyuruyus 30 puan
6.100adim 183puan 213puanToplam
Protein alımını arttırmak lazım. ÖZellikle akşam yemeğinde tavuk. köfte, balık, nohut gibi yüksek proteinli besinler tercih edilebilir. Soğuk humus mesela güzel bir alternatif. Ya da nohutlu, avuklu salatalar. Az yemişsiniz ama kaliteli değil yedikleriniz. Su harika
Arada tek bir meyve yense daha iyi olurmuş. Akşam da kola olmamış. Su güzel.
Sabah: karpuz , ayran
Öğlen : karpuz
Akşam: karpuz, yoğurt , toplamda 1 porsiyon olacak şekilde ( kavurma+ az pilav)

2.5 litre su
Bu bir detoks mudur? Hiç bilmiyorum da ondan sordum.
Koruma menüsü gibi olmuş bu daha çok.
Menü harika, suyu da arttırsak mükemmel olacak.
Menü gayet güzel. Su da arttırılabilir yaz olduğu için Afiyet olsun.
Ne kadar da güzel bir menü. Afiyet olsun. Su artsa daha da harika olur.
Menü kötü değil, akşamki yumurta günü kotarmış. PEk besleyici bir gün geçişrmemişsin.
Çok güzel bir menü, afiyet olsun.
Afiyet olsun. Ben ara öğün olarak dondurmaya karşı değilim. Su hariç kötü değil bence. Afiyet olsun.
Çok güzel bir menü, afiyet olsun. Su da harika.

Genel olarak menüler güzel ama sporlar az. Spor yapmadan zayıflamak fit görünmenizi engeller. O yüzden her gün 15-20 dk da olsa bölgesel egzersiz yapmanızı öneririm. Bahsettiğim cardio, dans değil. Bölgesel temalı videolar. İnanılmaz farkettiğini kendiniz de göreceksiniz. Bir gün bacaki bir gün karın, bir gün popo, bir gün kol, bir gn sırt olacak şekilde hafif egzersizler yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Aslen corumluyum canim dogma büyüme Ankara olsa da..sus kız sac mac yapmayız biz oyle seyler Hele annem hiç bilmez sevmez yapmaz yemez

Hep o saclar yok mu küçükten beri ekmek yaparlar tandirlarda ohh sonrasında da katmerler coreklerye babam ye yakınmışiz bu arada hemseri sayiliriz
vallahaki çörekler mörekler bizde hiç sevmeyiz

bulgur pilavıyla yufka yiyen kültürümüz var bizim daha da biz kilo almayakda nöörek anam değmi

ayy sabah sabah midem ezildi gidem de bi kahve içem

Karpuz detoksu yapmıştım 3 gün sonradan normal öğün eklemeye başladım yavaş yavaş ama karpuz çok lezzetli ve yararli mevsimi geçmeden her ogunume koyucam hemen geciyor mevsimi malum

Kuzum bir öğün normal besleniyorum zaten, karpuz mevsimi geçene kadar bol bol karpuz yemek istiyorum çünkü çok özlüyorum çok lezzetli karpuzlar doyamıyorum

Aslında diyet niyetine yapmıyorum çok seviyorum karpuzu ve onu yiyince karnım şişiyor fazla yemiyorum bir öğün normal besleniyorum...birde çabuk geciyor lezzetli karpuz mevsimi sonra kelek karpuzlar geliyor onlardan hiç yiyemiyorum

Karpuz detoksu yapmıştım 3 gün sonradan normal öğün eklemeye başladım yavaş yavaş ama karpuz çok lezzetli ve yararli mevsimi geçmeden her ogunume koyucam hemen geciyor mevsimi malum
Kapruz bence de güzel bir meyve ama detoks yapmıyorsan kahvaltına peynir filan da eklesen yani normal kahvaltının yanında süper olur soğuk soğuk. Ayrıca karpuz çok da şekerli bir besin bol bol yemek de iyi değil. Her zaman ölçülü olmak lazım her besinde.

Yoğurt yiyorum yanında genelde peynir de yiyebilirim tabiki öyle denk geldi.

ya evet bir şeyler değişmeli. şu ilk noktama gideyim bir bakacağım eski diyetlerime onlardan birini seçip yapacağım.
deme kuzum ya. yine mi test olacaksın? dualarım negatif çıkması yönünde ki bence öyle olacak senin ki havaların değişim sürecinden kaynaklanıyor.
ahha 7-8 ay önce neredeydin yavrum tamda ihtiyacım olan şeymiş. ağustos ayı durumuna göre buzdolabı değişimine gideceğim. beklemede kal.

Çok severim ben de, yine de fazla yememeye çalışıyorum..

vallahaki çörekler mörekler bizde hiç sevmeyiz

bulgur pilavıyla yufka yiyen kültürümüz var bizim daha da biz kilo almayakda nöörek anam değmi

ayy sabah sabah midem ezildi gidem de bi kahve içem
Evettt sulu salcali bulgur pilavi dökülür kuru yufkaya anaammm yanina da soganla ayran varsa ziyafettir bak nasil da canim şeyetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…