Günaydın hanımlar
Devamsızlıktan sınıfta kalacağım sanırım tam zamanlı iş, kızın kreşe başlaması derken üstümden tır geçmiş gibi oldu gece çocuklarla uyuyakalıyorum kaç gecedir
Mükemmel bir menü ve su. Tebrik ederim.KAHVALTI:
İki dilim t.bugday ekmeği+20 Gr sepet peyniri ile tost, 30 Gr süzme peynir, haşlanmış yumurta, salatalik, kapya ve yeşil biber, 10 Gr çiğ kaju, 15 Gr siyah kuru üzüm.
Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata
25 Gr keçiboynuzu unu+ su
OGLEN:
250 ml ayran+10 Gr chia tohumu, bir şeftali, 3 ceviz içi
2 top çilekli fit dondurma
Yeşil çay
AKSAM:
250 Gr mantarlı tavuk sote, karışık yeşil salata
Su 4 lt' olmak üzere.
Menü gayet güzel, sadece yeşillik az. Yeşillik tüketmek çok önemli. Su da yaz ayları için düşük kalmış. Gayet başarılı.
Çok güzel bir menü olmuş, dengeli ve sağlıklı. Afiyet olsun.
Canım menün çok güzel ama sanki bir tık meyve fazla. Altınbaşakla birlikte karb oranı bir tık yüksek olmuş. Öğlen de hurma yemişsin çünkü. Sporlar ve su çok güzel.İyi akşamlar hanımlar ben bugün doyamadım bir türlü regl olmam lazım sanırım ondan
Pazartesi menüm
Sabah
1 çay bardağı süt, 2yk yulaf, yarım muz, 10tane kadar yanan mersini, 2 ceviz ile lapa
Ara
2 tane wasa üstüne biraz krem peynir ve hindi füme koydum
Ara
10çiğ badem, 3 kuru hurma
Ara ( çok açılmıştım yine)
Yarım muz, 3 tane kadar Altınbaşak kepekli bisküvi
Akşam
Somon , salata, soda
Su: 3lt daha da içerim gibi
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş : 150p
11600adım: 348p*2 : 696
Top: 846p
Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Oh oh ne kadan da güzel bir menü, bol proteinli. En sevdiğim
Kaptanım menün güzel ama az geliyor bana. Saatlerin de yakın gerçi. Gece acıkmıyor musun?
Protein alımını arttırmak lazım. ÖZellikle akşam yemeğinde tavuk. köfte, balık, nohut gibi yüksek proteinli besinler tercih edilebilir. Soğuk humus mesela güzel bir alternatif. Ya da nohutlu, avuklu salatalar. Az yemişsiniz ama kaliteli değil yedikleriniz. Su harikaKahvalti ogle karisik oldu hava cok sicak roka ,domates ,yarimpeynir ,1lahmacun ,3buyuk cay
Aksam yaztursusu,1/2d.ekmek
Kahve ,kuruyemis
3.5ltsu
30dkyuruyus 30 puan
6.100adim 183puan 213puanToplam
Arada tek bir meyve yense daha iyi olurmuş. Akşam da kola olmamış. Su güzel.
Bu bir detoks mudur? Hiç bilmiyorum da ondan sordum.Sabah: karpuz , ayran
Öğlen : karpuz
Akşam: karpuz, yoğurt , toplamda 1 porsiyon olacak şekilde ( kavurma+ az pilav)
2.5 litre su
Koruma menüsü gibi olmuş bu daha çok.Sabah yeşillik, 1 h. Yumurta, 3 zeytin, 1/2 salatalık, 1kk b peynir
Öğle 3 yk yayla çorbası, 2yk makarna, 3köfte, 1kase salata
Akşam 1d ekmek, 1 tabak melemen
1 sade dondurma
Su 3lt su
Spor 360 Merdiven 108p
15836 adım 950p.
Toplam 1058p.Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2883216
Menü harika, suyu da arttırsak mükemmel olacak.Selamlr bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
1 ince dilim ekmek
1 tk bal / kaymak
öğle
1 kase yoğurt çorbası
3-5 kaşık taze fasülye
ara
Sade filtre kahve
akşam
1 parça kuzu külbastı
ara
sade filtre kahve
su:2 lt
Spor: 40 dk yürüyüş bandı
Toplam adım 5019
Eki Görüntüle 2883244
Menü gayet güzel. Su da arttırılabilir yaz olduğu için Afiyet olsun.Pazartesi kahvaltı
1 incir, 4 çatal kavun, mantarlı omlet, peynir, salatalık, yeşillik (ceviz tam sayamadım) 1 dilim ekmek
Ara kahve
Akşam 1 kepçe mercimek çorbası,
Et, salata, ayran
2. 5 litre su
180 merdiven 54 puan
5870 adım 176 puan toplam 230 puan Eki Görüntüle 2883296
Ne kadar da güzel bir menü. Afiyet olsun. Su artsa daha da harika olur.Selammmm..
Kahvalti
Kıymalı yumurta
Domates biber
1 dl ekmek
Zeytin peynir
Ara
1 kase.kiraz
Aksam
Yoğurtlu garnitur
Tavuklu salata
2 lt su
4 5 bardak cay
1 sade soda
1 sade kahve
Arrietty_ @neutral @sedulu CEYDOS
7000 adim 210 puan
Eki Görüntüle 2883302
Menü kötü değil, akşamki yumurta günü kotarmış. PEk besleyici bir gün geçişrmemişsin.Sabah
Maydanoz kürü
Öğlen
5-6 kaşık sade pirinç
Akşam
Yulaflı 2 yumurta
2 küçük küp kavun
Su 2 lt
11.000 adım - 660 puan
Resim yükleyemedim, olmadı sabah hallederim..
Menüm hiç iyi olmadı farkındayım.. Bütün gün yumurta, çorba vardı planımda ama evden zamansız çıkınca olmadı.. Tel yüzünden yiyemiyorum, direk yutuyorum herşeyi, öğlen kayınvalidemde yiyecek hiçbirşey bulamadım bana uygun, açlıktan pirinç yuttum sadece
Çok güzel bir menü, afiyet olsun.
Afiyet olsun. Ben ara öğün olarak dondurmaya karşı değilim. Su hariç kötü değil bence. Afiyet olsun.Sabah: iki kasik menemen, yarim dilim ekmek, az sekerli cay, yarim kk peynir
Ara: bikac dal maydonoz, bi mini salatalik, iki yk dondurma( disardaydik ve baska bi sehirdeki tecrubeyi kacirmayim dedim)
ogle aksam beraber: uc mini zeytinyagli enginar, iki kuzu pirzola ve bi kasik pilav
Baska da cok azcik cekirdek
su az ictim bi litreden az fazla. disarda wcye gitmek istemiyorum covidden dolayi.
Spor: yine bahcede calistim bi saat. Karin ve kol kaslarim saglam aciyo. Yuruyus de yaptim ama 5000i bulmadi.
Çok güzel bir menü, afiyet olsun. Su da harika.dünkü menüm :)
selamlar,
sabah=> sade türk kahvesi
öğlen=> 4 kaşık yoğurt çorbası + 4 köfte + 1 küçük kase yoğurt + 2 kaşık erişte
akşam 18:00 son öğün=> 1 tabak semizotu yemeği + yoğurt + bol salata
su 3 litre
adım 6.800 204p
yürüyüş yok hepiciği gün içi adım
Eki Görüntüle 2883364
Ev savaş alanı gibi, kaç gündür hiçbirşey yapmadım sayılır, bugün de hiç hevesim yok ama mecbur toparlanıcak ortalık.. Sıcakta ev işi hiç çekilmiyor
Aslen corumluyum canim dogma büyüme Ankara olsa da.. sus kız sac mac yapmayız biz oyle seyler Hele annem hiç bilmez sevmez yapmaz yemez
vallahaki çörekler mörekler bizde hiç sevmeyizHep o saclar yok mu küçükten beri ekmek yaparlar tandirlarda ohh sonrasında da katmerler coreklerye babam ye yakınmışiz bu arada hemseri sayiliriz
Neden isiramiyorsun dis sorunu mu?Kabak yok, yumurta var, onu da zor yiyorum ya ısıramadığımdan, kahvaltıda yumurta, sonrası çorba olacak benim bugün..
Cay saatindeyim. Sonra ben de temizlige baslayacagim. Cok calismam lazim cokEv savaş alanı gibi, kaç gündür hiçbirşey yapmadım sayılır, bugün de hiç hevesim yok ama mecbur toparlanıcak ortalık.. Sıcakta ev işi hiç çekilmiyor
Karpuz detoksu yapmıştım 3 gün sonradan normal öğün eklemeye başladım yavaş yavaş ama karpuz çok lezzetli ve yararli mevsimi geçmeden her ogunume koyucam hemen geciyor mevsimi malumGünaydın canlarım, uzuuun bir menü yorumuyla geldim bu sabah.Arrietty_ geçmiş olsun kaptanım.
Mükemmel bir menü ve su. Tebrik ederim.
Menü gayet güzel, sadece yeşillik az. Yeşillik tüketmek çok önemli. Su da yaz ayları için düşük kalmış. Gayet başarılı.
Çok güzel bir menü olmuş, dengeli ve sağlıklı. Afiyet olsun.
Canım menün çok güzel ama sanki bir tık meyve fazla. Altınbaşakla birlikte karb oranı bir tık yüksek olmuş. Öğlen de hurma yemişsin çünkü. Sporlar ve su çok güzel.
Oh oh ne kadan da güzel bir menü, bol proteinli. En sevdiğim
Kaptanım menün güzel ama az geliyor bana. Saatlerin de yakın gerçi. Gece acıkmıyor musun?
Protein alımını arttırmak lazım. ÖZellikle akşam yemeğinde tavuk. köfte, balık, nohut gibi yüksek proteinli besinler tercih edilebilir. Soğuk humus mesela güzel bir alternatif. Ya da nohutlu, avuklu salatalar. Az yemişsiniz ama kaliteli değil yedikleriniz. Su harika
Arada tek bir meyve yense daha iyi olurmuş. Akşam da kola olmamış. Su güzel.
Bu bir detoks mudur? Hiç bilmiyorum da ondan sordum.
Koruma menüsü gibi olmuş bu daha çok.
Menü harika, suyu da arttırsak mükemmel olacak.
Menü gayet güzel. Su da arttırılabilir yaz olduğu için Afiyet olsun.
Ne kadar da güzel bir menü. Afiyet olsun. Su artsa daha da harika olur.
Menü kötü değil, akşamki yumurta günü kotarmış. PEk besleyici bir gün geçişrmemişsin.
Çok güzel bir menü, afiyet olsun.
Afiyet olsun. Ben ara öğün olarak dondurmaya karşı değilim. Su hariç kötü değil bence. Afiyet olsun.
Çok güzel bir menü, afiyet olsun. Su da harika.
Genel olarak menüler güzel ama sporlar az. Spor yapmadan zayıflamak fit görünmenizi engeller. O yüzden her gün 15-20 dk da olsa bölgesel egzersiz yapmanızı öneririm. Bahsettiğim cardio, dans değil. Bölgesel temalı videolar. İnanılmaz farkettiğini kendiniz de göreceksiniz. Bir gün bacaki bir gün karın, bir gün popo, bir gün kol, bir gn sırt olacak şekilde hafif egzersizler yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Kuzum bir öğün normal besleniyorum zaten, karpuz mevsimi geçene kadar bol bol karpuz yemek istiyorum çünkü çok özlüyorum çok lezzetli karpuzlar doyamıyorumİyi geceler gençler ben geldim
Bugün geçmiş yapmadan menümü hallettim birazdan geçmişe dalacam
Beslenme düzenini değiştirsen mi acaba Ceydos iki öğün beslenmek detoks yapmak duraklamana sebep olmuş olabilir mi?
Menün güzel canım ama light da olsa kola içmesen daha güzel olurmuş
Kaç gün daha böyle besleneceksin canım bana hiç sağlıklı gelmiyor böyle
Dondurmayı merdivenden öncemi yedin sonramıkaç top yedin neden yedin
Çok güzel menü
Gayet güzel afiyet olsun canım
Güzel menü cano
sende bu adımları görmeye alışık değilim
Tekrar baktım acaba bu aysun mu diye
Cıkk beğenmedimbende kayınvalidedeydim bu akşam ben yemedim uygun yiyecek yok diye
Oğluşun doğum günü kutlu olsun canım
Bencede menü yazmak en güzel motivasyon
Aslında diyet niyetine yapmıyorum çok seviyorum karpuzu ve onu yiyince karnım şişiyor fazla yemiyorum bir öğün normal besleniyorum...birde çabuk geciyor lezzetli karpuz mevsimi sonra kelek karpuzlar geliyor onlardan hiç yiyemiyorumPek diyetlik menü olmamış sanki.
Protein eksikliği de var..
Kolanın her türlüsüne, her durumda karşıyım, Ronaldonun da dediği gibi su için
Karpuz diyeti mi bu?
aysunayy gibi her diyete, detoksa meraklı oldum iyice
Afiyet olsun, akşamki dondurma ve ekmek olmasaydı keşke..
Güzel menü, su ve adımın biraz daha fazla olsa daha güzel olurdu..
Kapruz bence de güzel bir meyve ama detoks yapmıyorsan kahvaltına peynir filan da eklesen yani normal kahvaltının yanında süper olur soğuk soğuk. Ayrıca karpuz çok da şekerli bir besin bol bol yemek de iyi değil. Her zaman ölçülü olmak lazım her besinde.Karpuz detoksu yapmıştım 3 gün sonradan normal öğün eklemeye başladım yavaş yavaş ama karpuz çok lezzetli ve yararli mevsimi geçmeden her ogunume koyucam hemen geciyor mevsimi malum
Yoğurt yiyorum yanında genelde peynir de yiyebilirim tabiki öyle denk geldi.Kapruz bence de güzel bir meyve ama detoks yapmıyorsan kahvaltına peynir filan da eklesen yani normal kahvaltının yanında süper olur soğuk soğuk. Ayrıca karpuz çok da şekerli bir besin bol bol yemek de iyi değil. Her zaman ölçülü olmak lazım her besinde.
Simdi kuzum profil foton olan yere tikliyor, hesap detaylarini bulup ona tikliyorsun. En altlara dogru Boy ve kilo yazinca cikiyorBu arada mesajlariniz altinda vucut kitle indeksini nasil ekliyoruz. Bana da anlatin hayriniza
ya evet bir şeyler değişmeli. şu ilk noktama gideyim bir bakacağım eski diyetlerime onlardan birini seçip yapacağım.İyi geceler gençler ben geldim
Bugün geçmiş yapmadan menümü hallettim birazdan geçmişe dalacam
Beslenme düzenini değiştirsen mi acaba Ceydos iki öğün beslenmek detoks yapmak duraklamana sebep olmuş olabilir mi?
Menün güzel canım ama light da olsa kola içmesen daha güzel olurmuş
Kaç gün daha böyle besleneceksin canım bana hiç sağlıklı gelmiyor böyle
Dondurmayı merdivenden öncemi yedin sonramıkaç top yedin neden yedin
Çok güzel menü
Gayet güzel afiyet olsun canım
Güzel menü cano
sende bu adımları görmeye alışık değilim
Tekrar baktım acaba bu aysun mu diye
Cıkk beğenmedimbende kayınvalidedeydim bu akşam ben yemedim uygun yiyecek yok diye
Oğluşun doğum günü kutlu olsun canım
Bencede menü yazmak en güzel motivasyon
deme kuzum ya. yine mi test olacaksın? dualarım negatif çıkması yönünde ki bence öyle olacak senin ki havaların değişim sürecinden kaynaklanıyor.Günaydın kızlar
Gece acili aradim. Burda oyle cikayim acile baksinlar bna yok. Mecbur telde gorusup cagrirlarsa gidersin veya telden halledilir.
Neyse pcr testi ol semptomlarin var dedio yuzden iside arayip gelemicem dedim.
1 saat sonra test olmaya gidecegim
ahha 7-8 ay önce neredeydin yavrum tamda ihtiyacım olan şeymiş. ağustos ayı durumuna göre buzdolabı değişimine gideceğim. beklemede kal.türkiyenin çok bilindik bir beyaz eşya şirketinde ithalat yapıyorum lazım olan olursa özelden yazsın uyguna alabiliriz
pandemi ile birlikte evlere geçtik ama orijinal evrak gerektiren işlemlerimiz için sırayla ofise nöbete geliyoruz tüm ekibin evrakları olunca oda yoruyor tabi
kaldı 4 diye şafak sayıyorum
Ben uyuyakalmışım yaa
Neden isiramiyorsun dis sorunu mu?
Cay saatindeyim. Sonra ben de temizlige baslayacagim. Cok calismam lazim cok
Çok severim ben de, yine de fazla yememeye çalışıyorum..Aslında diyet niyetine yapmıyorum çok seviyorum karpuzu ve onu yiyince karnım şişiyor fazla yemiyorum bir öğün normal besleniyorum...birde çabuk geciyor lezzetli karpuz mevsimi sonra kelek karpuzlar geliyor onlardan hiç yiyemiyorum
Evettt sulu salcali bulgur pilavi dökülür kuru yufkaya anaammm yanina da soganla ayran varsa ziyafettirvallahaki çörekler mörekler bizde hiç sevmeyiz
bulgur pilavıyla yufka yiyen kültürümüz var bizim daha da biz kilo almayakda nöörek anam değmi
ayy sabah sabah midem ezildi gidem de bi kahve içem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?