Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu eve geçerken buzdolabı ve bulaşık makinemi değiştirdim
neyse fiyat sormayayım içim acımasın bari
buzdolabı istediğim bu eve sığmadı bende eskisini kullanma kararı aldım. çamaşır makinesi ve fırınlı ocağımı yeniledim. buzdolabınada artık katlanamıyorum tek kapaklı ve çok küçük çıldırıcim. kız mezun olacak seneye ev açmamız gerekecek o yüzden aldıklarımı ona kakalayıp kendime yeniden eşya alma planım var. ay planlar planlar sıkıldım valla.

Hepimiz geçiyoruz bu yollardan
hiç pes edecek kadar olmadım ama başaramayacağım diye düşündüğüm oldu

Yeme alışkanşıklarını değiştirip daha hareketli olduğun zaman vücudunun değişmemesi mümkün mü
Mutlaka gidecek bu kilolar nasıl ki bir anda almadık bir anda gitmesini beklemeyeceksin sadece
Sabırlı ol ve yeni düzenini sağlığın hayat felsefesi gibi düşün
o zaman hem sürecin seni daraltmaz
hemde verdiğin kiloları korursun

benim duraksamam mı olumsuz etkiledi diye düşünmeden edemiyorum. ama benimki geçici bir çözüm bulacağım Huhuki

H3RA_ @noram @Asi Matmazel
Karneleriniz hayirli olsun kizlar. Tekrar tebrik ederim sizleri. Harika is cikardiniz
Teşekkür ederim pammmııkkk kalpli kaptanım
Emeklerin ve bizler için feda ettiğin cuma günlerin için asıl ben teşekkür ederim. Hepimizin duasını alıyorsun ömür boyu fit kalacaksın

junior ceydoşlar için dua ediyorum canım.

Sorma 4-5 ara daha yapardım dün resmen midemde kara delik oluştu

Geçmiş olsun kaptanım

Canım hayırlı güzel haberlerle inşallah

Tum dualarimiz seninle canim❤

Canııımm rabbim yardımcın olsun inşallahhh

Allah yardimcin olsun cicegimmm

aysunayy kuzum insallah guzel gecer. Hayirlisi olsun
Cok teşekkür ederim canlarim

Ciktim ayy oyle tatli bir uyku ki uyanasi gelmiyor insanin..tedavinin en sevdiğim tarafı bu anestezi...bagimlisi oldum 2 ayda.bir aliyorum cok azıcıcık ağrım var ama gecer ne ki hicc..
2.yumurta da toplandi yarin dan itibaren 5.gune götürmeye çalışacaklar giderse dondurulacak gitmezse kismet...1 aadet bekleyelim 2.adetinle gel dedi bir toplama daha yapacak..elimizde.embriyo olmasi lazim ki sayim azalıyor öncelik biriktirmekte sonra bozuk para gibi harcayacagiz...insallah güzelce dollenir akillica beklerler annelerini

Simdi ben boşa çıktım ne yapsam ne etsem...

annem beni çıldırtacak kızlar. iki gündür her aradığında sarma mı sarsam acaba gelince atıştırmalık olsun diyor. yahu kadın kaç oldu diyorum istemiyoruz biz atıştırmalık dedikçe sürekli zaten onu da aldım bunu da aldım deyip duruyor. en son fırçaladım. biz oradayken sakın bişeyler yapıp durma. baskül ailesi gibiyiz zaten dedim. bilmiyorum arayacak mı yine yapayım mı diye? Allah yardımcım olsun diyorum.

ay canım ya çok geçmiş olsun. hadi büyüsün bebelerimiz hayırlısıyla.

Ahhh iste anneler duramaz ki napsin canimm..kuzum küçücük kalmışsın da der simdi sizi görünce

Anne bu. Arar, sunu yapayim mi der yine :)) ne yapsinlar ya bence sevgilerini oyle gosteriyorlar
Benim annem neyseki pes etti. Gerci 2-3ayligina Türkiyeye gidiyorlar yarin. Kilo alirsam annemin yuzunden de diyemicem

Hadi gecmis olsun kuzum
Bosa ciktim ne demek ay?

Benim çift kapılıydı ama küçük geliyordu
şimdi aldığım 600 lt civarı
dondurucusu altta olanlardan
hem daha büyük hem daha kullanışlıymış
evde derin dondurucum var o yüzden dondurucu kısmını küçük tuttum ben soğutucuyu daha çok kullanıyoruz neticede
Bu arada sebze ve meyvelerin bile ömrü bile uzadı
bu mavi ışık teknolojisi palavra değilmiş yani

ana o ana
kız nolcak ödül gününde yersin
geçen diyetisyen oğluma
1 dl ekmek yerine 4 sarma yiyebilirsin demişti
bazı yiyecekleri eşlemek lazım
hiç ağzına sürmemek yerine

Ahhh iste anneler duramaz ki napsin canimm..kuzum küçücük kalmışsın da der simdi sizi görünce
mümkün değil demez tek diyeceği eeee sen şimdi ne yiyeceksin olur. bende günlük olarak sen dert etme ben bulurum yiyecek derim. bu hep böyle oldu. evlenmeden önce de onlar ayrı ben ayrı yerdim. genetik bozukluğum onlardan geldiği için onalrın menülerine pek dahil olmam.
Anne bu. Arar, sunu yapayim mi der yine :)) ne yapsinlar ya bence sevgilerini oyle gosteriyorlar
Benim annem neyseki pes etti. Gerci 2-3ayligina Türkiyeye gidiyorlar yarin. Kilo alirsam annemin yuzunden de diyemicem
sevmesin o zaman beni artık yeter da. 9 yaşıma kadar bebek maması yedim ben, sevgisini göstermek istediği için. üstelik bunlar kargoyla türkiyeye yollanırdı. o zamanlar burada bebek maması pirinç unundan ibaretti. ney "kızanı" aç kalmasınmış.

Aliyor muyum acebaa
Kendi emeklerinizi ve cabaniz daha buyukdu.
Crossfit e bile gitmis hatunsun
ayyy sorma
bu yaştan sonra onu bile yaptım nasıl heveslendiysem
hatırlarsan kızımla başlamıştım o bile yarım bıraktı ah vah diyerek
gerçi sınav süreci daha büyük etkendi ama zorlanmıştı çok
Karar verdim İstanbula döneyim bir kaç ay daha çalışacağım kadınla
bu kadar incelmemde doğru çalıştırdığı yerlerin etkisi büyük
eminim benim bu bacak sıkılaştırma işinide o çözecek

çift kapılı istemiyorum zaten xxl olanlardan istiyorum bende. ama o bile mutfak kapısından geçmedi. hatta şöyle oldu biz karar verdik ertesi gün gidip satın alacağız mutluluk içinde gittim yattım. gece gece dürttü beni bir şey kalktım kapıları ölçtüm. ben şok tabi sığmıyor kapıdan oturdum nasıl ağladım anlatamam.

ana o ana
kız nolcak ödül gününde yersin
geçen diyetisyen oğluma
1 dl ekmek yerine 4 sarma yiyebilirsin demişti
bazı yiyecekleri eşlemek lazım
hiç ağzına sürmemek yerine
yok yok cidden çok güzel yapıyor. bir kere başlarsam duramam hiç almayayım ben.
Kizlar su ara Yemek cok buyuk dert bizim evde. Cocuklar da 2 ögun beslenmeye basladilar. 2 ara da meyve /cig sebze seklinde
Yinede Yemek ne yapsam bilemiyorum

Siyah pirinc, tavuk ve nohut ile uydurmasyon Yemek yapayim ama uyumu nasil
süper olur. nohutlu pilav yap üstünede kavrulmuş tavuk ohhhh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…