Selam canimbana biri diger basliktan alinti yapip burada nasil yorum yapacagimi yazabilir mi?
Bir de sanirm ben sizler uyuduktan sonra buraya girebilecegim genel olarak. umarim sonradan yazacagim yorumlar (ve de kendi menulerim) sorun olmaz
GunaydinGünaydın menu paylaşımı bu 2 oluyor ertesi sabaha kaldı ikisinde de kaptanın kendi deyimiyle gaddarlığına geldim yaw bu kadar mı "şans" lı olunur
Yada bu Bi işaret olmalı bilmiyom şimdi işe gidiyorum kaptanım dün bünyem kaldırmadı bu saatte yollarda olmayı sanırım akşam 7 de uyuyuuup sabah 5 e kadar wc ye bile gitmemişim ayıp söylemesi işe varınca hemen menumu paylaşıyore affet@arrietty
ooo hayırlı haberlerle gel inşallah kaptanımGünaydın kızlar
Gece acili aradim. Burda oyle cikayim acile baksinlar bna yok. Mecbur telde gorusup cagrirlarsa gidersin veya telden halledilir.
Neyse pcr testi ol semptomlarin var dedio yuzden iside arayip gelemicem dedim.
1 saat sonra test olmaya gidecegim
aynen kaptanım ama bizde nöbet iki ayda bir gelen 1 hafta oluyor eve geçtiğimizden beri tam alışıyorum nöbet bitiyor yaniGunaydin
Tamamen tesaduf
Arada bir enerjisi dusuyor takimin. O ara gaddar oluveriyorum
Ise dönüsun ilk haftasi zaten zor oluyor.
Ikisidede cikmadi ama burnundan olmustumooo hayırlı haberlerle gel inşallah kaptanım
aslında dün yazdıklarını okuyunca benimde ilk testte çıkmamış olabilir mi diye gelmişti aklıma da kondurmayayım diye düşünmüştüm.
inşallah sadece astımdamdır(
Ne isinde calisiyordun?aynen kaptanım ama bizde nöbet iki ayda bir gelen 1 hafta oluyor eve geçtiğimizden beri tam alışıyorum nöbet bitiyor yani
türkiyenin çok bilindik bir beyaz eşya şirketinde ithalat yapıyorum lazım olan olursa özelden yazsın uyguna alabilirizNe isinde calisiyordun?
Kolay gelsintürkiyenin çok bilindik bir beyaz eşya şirketinde ithalat yapıyorum lazım olan olursa özelden yazsın uyguna alabiliriz
pandemi ile birlikte evlere geçtik ama orijinal evrak gerektiren işlemlerimiz için sırayla ofise nöbete geliyoruz tüm ekibin evrakları olunca oda yoruyor tabi
kaldı 4 diye şafak sayıyorum
teşekkür ederim kaptanımKolay gelsinaz kalmis 4 gun hemen gecer
Bekar, ceyiz kuracak kizlara duyurulur
Valla haklısın kaptanim bu ara hepimiz cozuttuk gevsedik@matilda34 @Mahi57 @Yzgt66 O okuyan_e @TavsannesiLusi @lida @beyaz lotus @ysmnczm @Karpuzuncekirdegi K klbk33 Dahlia_ @KumraL_KrakeR @_Vera_ @caroline84 @Melegimkorusun @BlueSkyyyy @bnnu @Suzan Avci aysunayy esmeriiim @sedulu @Fatma Girik @Lady Tenar
Herkesi etiketledim cunku genel bir sorun bu.
Sadece menü yazip giden kesim, esas takim konusunada yazmaniz gerekiyor.
Hastalik /tatil de Beklentim yok.
Ve kaptan olmayan 2 kisi sadece yorum yapiyor menulere. Neden?
Kizma ceydosumsen kenarda dur kuzum sana laf söylemem zaten. herkes görüyor.
Yok kiz ne yapsak kabak mi..yumurta miKarar verdin miii??
Aynen yaa ne hizliydik genckenGüzel menü cano
sende bu adımları görmeye alışık değilim
Tekrar baktım acaba bu aysun mu diye
Coruma Anama gidecemKim kız Aysundamı izine ayrılıyor eneee aynı gün gidiyoz
Dönecem kiz tabisi bebegim.. kafam dalgın karisik konsantre şeysi olamıyorum şimdi
aysunay nerelisin canım sen hemşeri sayılacaz sanıyorum kiValla haklısın kaptanim bu ara hepimiz cozuttuk gevsedik
Cok gecmis olsun canim bu arada..
Kizma ceydosum
Yok kiz ne yapsak kabak mi..yumurta mi
Aynen yaa ne hizliydik gencken
Coruma Anama gidecemankaraya k.valideme de
Dönecem kiz tabisi bebegim.. kafam dalgın karisik konsantre şeysi olamıyorum şimdi
aysunay nerelisin canım sen hemşeri sayılacaz sanıyorum ki
ben kırıkkale liyim çorum diyince hemen dedim sac ayağı kurulacak heralde
Haftaya cumartesıDüğün ne zamandı canım
Daha önce sormuş olabilirim kusuruma bakma unuttum
Sıkılaşmak herkesin ortak derdi olacak gibi görünüyor.Hedefime ulaşsam da bacaklarımda ki görüntüyü hala beğenmiyorum bende
Sagol memeselfcimmIyiki dogmus kuzucukk
Hep o saclar yok mu küçükten beri ekmek yaparlar tandirlarda ohh sonrasında da katmerler corekleraysunay nerelisin canım sen hemşeri sayılacaz sanıyorum ki
ben kırıkkale liyim çorum diyince hemen dedim sac ayağı kurulacak heralde
Valla haklısın kaptanim bu ara hepimiz cozuttuk gevsedik
Cok gecmis olsun canim bu arada..
Kizma ceydosum
Yok kiz ne yapsak kabak mi..yumurta mi
Aynen yaa ne hizliydik gencken
Coruma Anama gidecemankaraya k.valideme de
Selam kızlar bugün geç kaldım menümü yazayım
Sabah
Tavada kaşarlı yumurta
Salatalık
3 zeytin
1 siyez ekmek
Çay
Ara
1 kase erik
Akşam
1 tabak taze fasülye
1 wasa
Semizotu salatası
2.5 litre su
Adım 3533 211p
Arrietty_ @sedulu @Fatma Girik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?