Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bana biri diger basliktan alinti yapip burada nasil yorum yapacagimi yazabilir mi?
Bir de sanirm ben sizler uyuduktan sonra buraya girebilecegim genel olarak. umarim sonradan yazacagim yorumlar (ve de kendi menulerim) sorun olmaz
Selam canim
Obur konuda alinti ya tikliyorsun. Sonra buraya gelince alintilari ekle butonuna tiklayinca eklenmis oluyor
Sorun olmaz, saat farki cok. Eski kaptan da amerikadaydi o yuzden anliyorum seni. Pek denk gelinmiyor. Bize sabah iken size aksam? Anca ozaman denk gelir

Gunaydin
Tamamen tesaduf
Arada bir enerjisi dusuyor takimin. O ara gaddar oluveriyorum
Ise dönüsun ilk haftasi zaten zor oluyor.

ooo hayırlı haberlerle gel inşallah kaptanım

aslında dün yazdıklarını okuyunca benimde ilk testte çıkmamış olabilir mi diye gelmişti aklıma da kondurmayayım diye düşünmüştüm.

inşallah sadece astımdamdır (

Ikisidede cikmadi ama burnundan olmustum

Esim her sene oluyorsun yazin diyor. Gecen senede oldum.
Tam emin olalim bakalim

Ne isinde calisiyordun?
türkiyenin çok bilindik bir beyaz eşya şirketinde ithalat yapıyorum lazım olan olursa özelden yazsın uyguna alabiliriz
pandemi ile birlikte evlere geçtik ama orijinal evrak gerektiren işlemlerimiz için sırayla ofise nöbete geliyoruz tüm ekibin evrakları olunca oda yoruyor tabi

kaldı 4 diye şafak sayıyorum

Kolay gelsin az kalmis 4 gun hemen gecer
Bekar, ceyiz kuracak kizlara duyurulur

Valla haklısın kaptanim bu ara hepimiz cozuttuk gevsedik

Cok gecmis olsun canim bu arada..
sen kenarda dur kuzum sana laf söylemem zaten. herkes görüyor.
Kizma ceydosum
Karar verdin miii??
Yok kiz ne yapsak kabak mi..yumurta mi
Güzel menü cano
sende bu adımları görmeye alışık değilim
Tekrar baktım acaba bu aysun mu diye
Aynen yaa ne hizliydik gencken
Kim kız Aysundamı izine ayrılıyor eneee aynı gün gidiyoz
Coruma Anama gidecem ankaraya k.valideme de
Aha piskopatim geri dönüyor

aysunayy bu da senin gibi piskopat olma yolunda ha

aysunayy soyleme
Dönecem kiz tabisi bebegim.. kafam dalgın karisik konsantre şeysi olamıyorum şimdi

aysunay nerelisin canım sen hemşeri sayılacaz sanıyorum ki

ben kırıkkale liyim çorum diyince hemen dedim sac ayağı kurulacak heralde

Aslen corumluyum canim dogma büyüme Ankara olsa da..sus kız sac mac yapmayız biz oyle seyler Hele annem hiç bilmez sevmez yapmaz yemez

Haftaya cumartesı ya bugun bıkını denedım yaslı vucudu gıbı bıngıl bıngıl. Ne yapacam nasıl bı spor yapacam bılmıyorum. En ıyısı galıba salona gtmek
Iyiki dogmus kuzucukk
Sagol memeselfcimm

Hep o saclar yok mu küçükten beri ekmek yaparlar tandirlarda ohh sonrasında da katmerler coreklerye babam ye yakınmışiz bu arada hemseri sayiliriz

Kabak yok, yumurta var, onu da zor yiyorum ya ısıramadığımdan, kahvaltıda yumurta, sonrası çorba olacak benim bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…