Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menülerine cok cok dikkat edecegim dersen Ilk hafta bir bakalim mi nasil gidiyor?

Hiiii canim yaaa inanilmaz değişmişsin aferin sana kendin için ennnnn guzel şeyi yapmışsın bayildimmmmm
Tsk cicegimmm
Neden olmasin kizz. Bunu diyende sensin bide 3 haftada neler olur nelerr
Suziiiii harika gidiyorsun
şuraya öyle fit güzel fotolar atacaksın ki
Insallahhh kaptanimm
Baya fark etmiş. Eminim daha da güzel olacak bu azimle.
Insallah kelebem
12500 de bıraktım. Yarın 1 den başlar 15bin yaparım artık. Çok yoruldum. Kadın olmak çok zor bence.
Supersin ben 19 bin yaptim. Simdi eve girdim. Bi caydanlik cay icem. Kalkabilirsem 20yi geceyim

Selamlar hanımlar bu anaların işi neden bitmiyor ya zalım bebeler uyusun diye gözlerinin içine bakıyorum daha ütüm var yarın için kahvaltı hazırlaması var var oğlu var ya
Sana bir iyi, bir kötü haberim var.
İyi haber o bebeler büyüyor.
Kötü haber, zulümleri artıyor.

İki çocuğum da ergenken, çıkan çamaşırları sitenin karşısındaki boş arazide yakmayı dusunmustum. Çok da ciddiyim ha!

ben bişey diyemedim anneme ettiğimi buldum diye düşündüm hep halada öyle. 1 saat giydiğim giysiyi bile yıkamaya atardım. kızlarımda aynı.

Ahahha sarmalardan pramit yap oda bır avuc
Bacim yapmis gondermis ne igrenc bi haldeymisim yeni farkediyom.
Anaaamm ne kadar guzel degısmıssın seeennn harikasınnn

İyi akşamlar kızlar..
Modum düşük bu akşam, hiçbirşey yapasım gelmiyor.. Bugün çok planım vardı ama oğlumun mızmızlanması tuttu, öğlen de uyumadı, enerjimi o mu sömürdü ne anlamadım..
Yarın da doktor randevum var, onu da mı iptal etsem diye düşünüyorum

Selamlar hanımlar bu anaların işi neden bitmiyor ya zalım bebeler uyusun diye gözlerinin içine bakıyorum daha ütüm var yarın için kahvaltı hazırlaması var var oğlu var ya

Uyku saatleri gelmisss geri kalani beni alakadar etmez, ister uyusun ister uyumasin ben isime bakarim

Genelde benimkiler dolasirlar orada burada, her sey yasak olunca canlari sıkılır gider yatarlar geri

Tatli kasigi dimi

Sigara boregi kizarmamis dimi?

Kizanlar naparsiniz, bunlar haftasonu menusu, aman diyim carsamba bugun.

Benim sipacciklarda uyumadi Mac bahanesi ile

Evde dandini
Azcik ayaklandigimi gorduler, yarin Aqua center e gitme plani yapiyorlar
bizde yarın gezme planları yaptık + su orucu yapmak istiyorum yine bakalım başarabilecek miyim? neden mi kokoreç ile yediğim lavaş yüzünden artık tescilledim karbonhidrat bana dokunuyor. ellerim ayaklarım davul gibi oldu 37 gr karbonhidrat varmış ben hepsini yemedim 30 gr almış olayım. hadi 10 gr zerdeçallı ekmekten alayım. 40 gr vuuuu davul gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…