Sizi bilmem, biz Danimarka'yi destekliyoruz. Ne ka guzel maç oluyor.
Menülerine cok cok dikkat edecegim dersen Ilk hafta bir bakalim mi nasil gidiyor?Selam kızlar bugün çok yoğun bir gündü uğrayamadım.Görümcemler bendeydi kız kardeşimde çocukları bana bırakıp alışveriş işlerini haletmeye gitti evim curcunaydı anlayacağınız.
zumba yapamadımama menüde sıkıntı yok
Şimdi şöyle bir şey isteyeceğim sadece menü yazıp beni 1 2 hafta böyle idare edebilrseniz izne ayrılmak istemiyorum ama yok menü spor ve katılım yapmalısın derseniz cuma izine ayrılacağım kaptanımArrietty_
1-1gol de geldi
Tsk cicegimmmHiiii canim yaaa inanilmaz değişmişsin aferin sana kendin için ennnnn guzel şeyi yapmışsın bayildimmmmm
Neden olmasin kizz. Bunu diyende sensin bideYa ben çok güzel zayıflamıştım 2 yıl önce 96 dan 76 ya düşmüştüm 40 beden gardrobu dizdim Bi gör ama çıtır çıtır geziyordum 76 da bile sonra pandemi ile eve girince hop 96 oluverdim afedersin şey gibi yedim ama ne varsa okadar yiyecek
Allahtan bir dur noktası oldu yoksaa morbit olacaktım geçen sene yazın 82 ile bikini giyecek kıvamdaydım bu sene olmaz heralde 3 hafta kaldı tatile üfff
Insallahhh kaptanimmSuziiiii harika gidiyorsun
şuraya öyle fit güzel fotolar atacaksın ki
Insallah kelebemBaya fark etmiş. Eminim daha da güzel olacak bu azimle.
Supersin12500 de bıraktım. Yarın 1 den başlar 15bin yaparım artık. Çok yoruldum. Kadın olmak çok zor bence.
Sana bir iyi, bir kötü haberim var.Selamlar hanımlar bu anaların işi neden bitmiyor ya zalım bebeler uyusun diye gözlerinin içine bakıyorum daha ütüm var yarın için kahvaltı hazırlaması var var oğlu var ya
ben bişey diyemedim anneme ettiğimi buldum diye düşündüm hep halada öyle. 1 saat giydiğim giysiyi bile yıkamaya atardım. kızlarımda aynı.Sana bir iyi, bir kötü haberim var.
İyi haber o bebeler büyüyor.
Kötü haber, zulümleri artıyor.
İki çocuğum da ergenken, çıkan çamaşırları sitenin karşısındaki boş arazide yakmayı dusunmustum. Çok da ciddiyim ha!
Ahahha sarmalardan pramit yap oda bır avucbir avucu tepeleme doldurursak yine de 1 avuç sayılır mı? bana göre bir avuç iki elimi birleştirince oluşan iç kısımdaki havuz oluyor. bunun orta yolunu nasıl bulacağız. 1 el ayası mı sayacağız.siz beni avuç hesabına sokarsanız ben bunun bütün kendime göre açıklarını bulurum haberiniz olsun.
Anaaamm ne kadar guzel degısmıssın seeennn harikasınnnBacim yapmis gondermisne igrenc bi haldeymisim yeni farkediyom.
Tamam deneyelim menülerime dikkat ediyorumMenülerine cok cok dikkat edecegim dersen Ilk hafta bir bakalim mi nasil gidiyor?
Ahahha sarmalardan pramit yap oda bır avuc
Anaaamm ne kadar guzel degısmıssın seeennn harikasınnn
Selamlar hanımlar bu anaların işi neden bitmiyor ya zalım bebeler uyusun diye gözlerinin içine bakıyorum daha ütüm var yarın için kahvaltı hazırlaması var var oğlu var ya
Tamam deneyelim menülerime dikkat ediyorumburadan koparsam menülerime de dikkat etmem diye korkuyorum
Benim sipacciklarda uyumadi Mac bahanesi ile
Evde dandini
Azcik ayaklandigimi gorduler, yarin Aqua center e gitme plani yapiyorlar
bizde yarın gezme planları yaptık + su orucu yapmak istiyorum yine bakalım başarabilecek miyim? neden mi kokoreç ile yediğim lavaş yüzünden artık tescilledim karbonhidrat bana dokunuyor. ellerim ayaklarım davul gibi oldu 37 gr karbonhidrat varmış ben hepsini yemedim 30 gr almış olayım. hadi 10 gr zerdeçallı ekmekten alayım. 40 gr vuuuu davul gibiyim.Benim sipacciklarda uyumadi Mac bahanesi ile
Evde dandini
Azcik ayaklandigimi gorduler, yarin Aqua center e gitme plani yapiyorlar
Uyuya kalsalarBizimki de final macini izleme iznini kapti bakalimhaliyle kucuk de izlemek ister, sonra kuzum uyuyakalir koltukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?