Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok begendim ben

Günaydınnn..

Sabah sabah hiç enerjim yok, canım hiçbirşey yapmak da istemiyor
Beni kendime getirse getirse yarın güzel bir eksi getirir de bakalım :)
Öğlene kadar işlerimi bitirmem gerek, sonra doktora gideceğim, tek öğün yapacağım bugün, onu da doktora gitmeden yerim, sonra yiyemiyorum zaten..

Her akşam bir saat ben yarın ne giyeceğim diye onu dene bunu çıkar şunu dene onu çıkar aman yaa bacağıma girse göbeğimden kapanmıyor
Bugün protein yapıyorum bayramda Antalya'ya gideceğiz edeplice bi şekle gireydim salınır gezerdim salınma hakkımı elimden alıyor zalım göbek

Günaydın kızlar
menülerim çok şahane idi bu hafta. Sporlara da aynen devam ediyorum. Dün 1 saat chloe yaptım akşam. Gün içinde öğlen yürüyoruz 5000 adım kadar. Bütün gün de merdiven çıkıyorum. Binamız 20 katlı. Ben 5. kattayım. Akşamları muhakkak bacaklarımı esnetiyorum tüm gün oturduğum için.
Genel menülerim şöyle:
Kahvaltı
Bol yeşillik
salatalık
peynir
1 yumurta
ceviz
kuru kayısı
şekersiz çay

öğle
salata
protein (et, tavuk vs)

ara
muz ceviz (bu ara böyle)

Akşam
evde ne yemek varsa bir tabak yiyorum. Yanına salata veya karpuz ile.

3.5-4 litre arası su içiyorum. Maden suyu, yeşil çay hariç. Bende durumlar böyle.

İşe başlamak çok iyi geldi, havam değişti. Arkadaşlarla sohbet etmeyi özlemişim gerçekten. Herkesten çok zayıflamışsın gibi sihirli cümleleri duymak da cabası:)

Günaydın
Yarın tartı günü heyecanlıyım ama umutlu değilim
Bu hafta hep sabit geldim çok dikkat ettiğim halde yarında sabit gelirsem sebebini regle bağlayacağım

sabitsen eksi icin umudun var demektir,
ben tum hafta arti geliyorum normalde

bugun -100 deyim,
hedefim -600 du, 500 gr cik veririm herhalde yanisi diye dusunuyorum, sanirsam galibasi.

Guzel menuler. Yarina bol eksili bildirimler
Adim sayini kademeli olarak arttirirsan cok faydasini görürsün

enerjin niye sondu gene senin, menulerin eskiye nazaran daha guzel,
birazcik hareketlensen ise yarar mi ki acaba?

ben de bu hafta senin eski sistem gibi meyve agirlikli besleniyorum mecburen, bakalim nasil olacak sonuc.

Selam kızlar
Sabah uyandığım gibi temizliğe başladım kahvaltıyı epey geciktirdim öğle yemeği gibi olacak. Sabah uyandığımda tartıldım bir de temizlik sonrası uzun süre açlık haliyle arada 700 gr eksi vardı

Lusi o keten tohumlarini ogutmen gerekiyor seker,
keten tohumunun kabugunu kiramiyormus mide ozsalgisi enteresan sekilde, bu sekilde yediginde yani omega-3unden faydalanamiyorsun.

ogutulmus alirsan da cabuk bozuluyor,
ya oyle alip buzlukta falan saklayacaksin, ya da dolapta tutup 1-2 hafta icinde tuketeceksin,
ya da en guzeli senin aldigin gibi alip kullanacagin zaman oguteceksin,
ya da ya da direk cekirdek gibi citleyeceksin, o nasil olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…