4700 deyim. Sizler kaçtasınız.
Bugunku randevun guzel gecer umarim. Moralin de yerine gelir
Dun uyuya kalmisim. Sabah wc siz de olsa biraz daha eksi gordum. Bugun ozel bir sey yapiyor muyuz? Normal tempoda yururum yine.
enerjin niye sondu gene senin, menulerin eskiye nazaran daha guzel,
birazcik hareketlensen ise yarar mi ki acaba?
ben de bu hafta senin eski sistem gibi meyve agirlikli besleniyorum mecburen, bakalim nasil olacak sonuc.
Dahlia_ canim d vitamini almayi da dusunebilirsin, ne kadar guneslenme firsatin oluyor bilmiyorum ama,
ben kendimi cok enerjisiz hissettigimde genelde d vitaminine ara vermis oluyorum.
Selam kızlar
Sabah uyandığım gibi temizliğe başladım kahvaltıyı epey geciktirdim öğle yemeği gibi olacak. Sabah uyandığımda tartıldım bir de temizlik sonrası uzun süre açlık haliyle arada 700 gr eksi vardı
Alıyordum da ara verdim
Vitaminler bitti, onlarla birlikde d yi de bıraktım.. Tekrar alayım, iyi hatırlattın..
Sen nasıl alıyorsun d vitaminini ??
Selamm.. Yarın en az 2 saat temizlik sonrası tartılalım
Aynen hem de ac karnına sadece su bir bardak içtimSelamm.. Yarın en az 2 saat temizlik sonrası tartılalım
Kız bugün hiç öyle bir niyet yoktu ama aradaki fark şaşırtıcı oldu. Sabah 9 da uyandım wc bir bardak o kadar. Sonra temizliğe bir koyuldum 12 de bi daha tartıldım 700 gr eksi vardı.zorla temizlik yaptiracaklar insana
Kız bugün hiç öyle bir niyet yoktu ama aradaki fark şaşırtıcı oldu. Sabah 9 da uyandım wc bir bardak o kadar. Sonra temizliğe bir koyuldum 12 de bi daha tartıldım 700 gr eksi vardı.
Ağzımla öğütsem oluyor mu ki ne değişik huyları var bu şeylerin yav bir şifa verecekler bi fayda sağlayacaklar ya triplerinden geçilmiyorLusi o keten tohumlarini ogutmen gerekiyor seker,
keten tohumunun kabugunu kiramiyormus mide ozsalgisi enteresan sekilde, bu sekilde yediginde yani omega-3unden faydalanamiyorsun.
ogutulmus alirsan da cabuk bozuluyor,
ya oyle alip buzlukta falan saklayacaksin, ya da dolapta tutup 1-2 hafta icinde tuketeceksin,
ya da en guzeli senin aldigin gibi alip kullanacagin zaman oguteceksin,
ya da ya da direk cekirdek gibi citleyeceksin, o nasil olacaksa
Totonu mıncıkla nazar ederler kem gözlüler vardırKız bugün hiç öyle bir niyet yoktu ama aradaki fark şaşırtıcı oldu. Sabah 9 da uyandım wc bir bardak o kadar. Sonra temizliğe bir koyuldum 12 de bi daha tartıldım 700 gr eksi vardı.
Ben de ofisi temizlerim her yer bar bağlamış kakılmış eteğimi de giyeyimSelamm.. Yarın en az 2 saat temizlik sonrası tartılalım
Selam kizlarNasilsiniz?
Ben hastayim
Isyerinde zorla saat 13.00 ettim. Simdi biraz uyuyim duzelirim biraz.
geçmiş olsun seksü tombişim üşüttün müSelam kizlarNasilsiniz?
Ben hastayim
biz komsular falan hep hastayiz,
korona negatifiz ama artik ne virusu ise bu,
gecen hafta isyerinden 2 kisi de ayni korona semptomlari ile hastaydilar, negatif gene.
aman yat dinlen kuzum, cok kotu cok
Cok halsizim. Suruklene suruklene yurudum bugun. Burun cesme gibigeçmiş olsun seksü tombişim üşüttün mü
Geçmiş olsun yavrum. Vitamin takviyesini ihmal etme. Bol bol su iç en güzeli de dinlen kısa sürede toparlanSelam kizlarNasilsiniz?
Ben hastayim
Geçmiş olsun kuzucuuum. İyi dinlen<3Selam kizlarNasilsiniz?
Ben hastayim
Artık bir tartı bildirimi yaparsın kaptancığımKız bugün hiç öyle bir niyet yoktu ama aradaki fark şaşırtıcı oldu. Sabah 9 da uyandım wc bir bardak o kadar. Sonra temizliğe bir koyuldum 12 de bi daha tartıldım 700 gr eksi vardı.
Dimi uzun süredir yapmıyorum sabit geziyorum diye yarına eksi görürsem paylaşayım. Yeme düzenim rutin gibi olduğu icin kilo koruma modunda takılıyor vücutArtık bir tartı bildirimi yaparsın kaptancığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?