Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku randevun guzel gecer umarim. Moralin de yerine gelir

Dun uyuya kalmisim. Sabah wc siz de olsa biraz daha eksi gordum. Bugun ozel bir sey yapiyor muyuz? Normal tempoda yururum yine.

İnşaAllah canım

enerjin niye sondu gene senin, menulerin eskiye nazaran daha guzel,
birazcik hareketlensen ise yarar mi ki acaba?

ben de bu hafta senin eski sistem gibi meyve agirlikli besleniyorum mecburen, bakalim nasil olacak sonuc.

İyiyim aslında, dün akşam hiç keyfim yoktu nedense, bu sabah da enerjisiz uyandım ama koşturmaktan kendime geldim, şimdi sadece uykum var
Yarın tartıda belli olucak meyvelerin ne yaptığı :))

Dahlia_ canim d vitamini almayi da dusunebilirsin, ne kadar guneslenme firsatin oluyor bilmiyorum ama,
ben kendimi cok enerjisiz hissettigimde genelde d vitaminine ara vermis oluyorum.

Alıyordum da ara verdim
Vitaminler bitti, onlarla birlikde d yi de bıraktım.. Tekrar alayım, iyi hatırlattın..
Sen nasıl alıyorsun d vitaminini ??

Alıyordum da ara verdim
Vitaminler bitti, onlarla birlikde d yi de bıraktım.. Tekrar alayım, iyi hatırlattın..
Sen nasıl alıyorsun d vitaminini ??

ben de yazin biraktim, ama bir suredir gunes gormuyorum, sanki hemen eksikligini hissettiriyor gibi.
ben yogun damla olarak aliyorum, 1000ui lik

Kız bugün hiç öyle bir niyet yoktu ama aradaki fark şaşırtıcı oldu. Sabah 9 da uyandım wc bir bardak o kadar. Sonra temizliğe bir koyuldum 12 de bi daha tartıldım 700 gr eksi vardı.

bunlar hep reklam calismalari,

hastayim ben bi kere,

temizlik falan yapmicam
bak dusununce basima agrilar girdi, gidem yatam

Ağzımla öğütsem oluyor mu ki ne değişik huyları var bu şeylerin yav bir şifa verecekler bi fayda sağlayacaklar ya triplerinden geçilmiyor
Sağol bebişim sayende kültürlendik

Selam kizlar Nasilsiniz?
Ben hastayim
Isyerinde zorla saat 13.00 ettim. Simdi biraz uyuyim duzelirim biraz.

biz komsular falan hep hastayiz,
korona negatifiz ama artik ne virusu ise bu,
gecen hafta isyerinden 2 kisi de ayni korona semptomlari ile hastaydilar, negatif gene.

aman yat dinlen kuzum, cok kotu cok

biz komsular falan hep hastayiz,
korona negatifiz ama artik ne virusu ise bu,
gecen hafta isyerinden 2 kisi de ayni korona semptomlari ile hastaydilar, negatif gene.

aman yat dinlen kuzum, cok kotu cok

geçmiş olsun seksü tombişim üşüttün mü
Cok halsizim. Suruklene suruklene yurudum bugun. Burun cesme gibi simdi bi saat uyumaya calisim hele.
sagolun canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…