Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun kuzucuuum. İyi dinlen<3

@Suzan Avci geçmiş olsun sekercim..

Eveeet kızlar, ablamı yolcu ettik. Allah yeniden kavuşturur inşallah.
Dün evi temizledi, 4-5 gün yetecek kadar yemekler yaptı, eşimin kıyafetlerini ütüledi.
Kardeş candir, Allah eksikliklerini göstermesin...

@Suzan Avci kiz delta variant gunluk 5 bine yukselmis, benim test negatif cikti ama yine de tirsmadim degil,

hemen test ol istersen.

Anaamm yazık kıyamam inşallah çabucak geçsin gitsin
Sagolun canlarimm
CanTorun Allah kavustursun ablaa
Alys test simdi onumde hemen yapicam

Selam kizlar Nasilsiniz?
Ben hastayim
Isyerinde zorla saat 13.00 ettim. Simdi biraz uyuyim duzelirim biraz.
Gecmis olsun. Burun akintisi varsa yine iyi. Cok bas agrisi yapiyor obur turlu. Tikaniklik ve nefes sorunu da cabasi. Daha iyi misin simdi?
Eveeet kızlar, ablamı yolcu ettik. Allah yeniden kavuşturur inşallah.
Dün evi temizledi, 4-5 gün yetecek kadar yemekler yaptı, eşimin kıyafetlerini ütüledi.
Kardeş candir, Allah eksikliklerini göstermesin...
Allah kavustursun

Yumurtanın sarısını neden yemedim? En azından birini...
Bir de marullu cacık ilgimi çekti. Kıvırcık mi, iceberg mi, yoksa daha farklı mı?
Menun de, adimlarin da bence güzel.

@Suzan Avci gecmis olsun kuzum
Normal gribi bile anlamiyor hemen covid diye dusunuyoruz

noram masallah sana Menülerin de harika yediklerine gore

Kizlar ben bugün spor salonuna gittim soyle bir bakinayim diye. Tadilat var ve bu hafta 3 dersim iptal oldu. Yarin ki dersim Simdilik duruyor. Daha cok onun icin uye oldum. Evde her aletim var desem yeridir.

45dk spor yapip Eve geldim.
Sonra Aqualand e gittik 17 de geldik eve
Hemen camasir at Yemek ye derken, cocuklar ile disari ciktik.

Sunun turkcesi nedir ondan topladik 2 corba kasesi kadar

Camasir katlayip nevresim ve carsaf gecirecegim cocuklarin yatagina. Sonra 2. Sporumu yapacagim

Selam kızlar nasılsınız…
@Suzan Avci geçmiş olsun zencefil, bal, limon bol tüket kuzum
Alys sen nasılsın, dipçik gibi olabildin mi?
CanTorun aynen kardeş candır, ellerine sağlık… Nasıl kilo verebildi mi seninle?

Aile dostlarımızla birlikteyiz yanlarında telefonla çok ilgilenemiyorum. O yüzden çok giremiyorum siteye her gün bir yerlere gidiyoruz yol yapıyoruz baya.. Harika koylar bulduk, bir kez daha karar verdim emeklilik hayalim kesinlikle Muğla. Bu şehirde 4 yada 5. tatilim ama yine güzelliklerini gezip bitiremedik. Her yerinden gizli cennet çıkıyor.
Hafta başı daha aktif bir şekilde burada olacağım inşallah. Hemde mezun olmamış gibi

Evet canım, geçtiğimiz pazartesi tam 3 hafta olmuştu ve 2.9 kg verdi.
Geriye kaldı 7.1 kg.

Yumurtanın sarısını neden yemedim? En azından birini...
Bir de marullu cacık ilgimi çekti. Kıvırcık mi, iceberg mi, yoksa daha farklı mı?
Menun de, adimlarin da bence güzel.
Haslanmis olunca yiyemiyorum rahatsiz ediyor. Haftada 1-2 omlet yapiyorum. Onda tum kullaniyorum. İceberg kullandim bu sefer. Her turlu marulla yapiyorum. Ayrica cig kabakla da yapiyorum salatalik gibi oluyor
Allahtan akiyor. Testte negatif cikti cok sukur.
sagol kuzummm
Cok sevindim gozun aydin. Gecsin gitsin biran önce

Nasipse yarın akşam marullu cacığı deneyeceğim.

türkçe adınıda yabancı adınıda bilmiyorum ama ben bunu çok severim ormandan toplayıp yerdim küçükkene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…