bana değil miydi babası kim sorusu? aha işte karbo tüketmemek için bir neden daha aptallaştırıyor otomatik beynim yandıPeter Schmeichel
Sende haklisinbana değil miydi babası kim sorusu? aha işte karbo tüketmemek için bir neden daha aptallaştırıyor otomatik beynim yandı
EvetO 1 avuc pattis kizarmis mi sen onu de
Aristo dıyetıne baktın mı hıc. Cok guEl verıyolar bende bakıcam dugunden sonra bence sen onunla guzeş verırsınöneri geldi yapmam mı? aslında en iyi onun döneminde gitmiş geçen istatistiklerime baktım da
Takimca duaya cikalim hadi
Kasper Schmeichel Topu kurtarsin diye
Iyi kurtardi ama dayanamadi. harry kane in babasi kim bilmiyorumYok Peter Schmeichel
Ah be kuzum
O niye kiz?Adamin heykelini mi dikersiniz,
Sehre adini mi verirsiniz,
Ne yaparsiniz bilmem, bisey yapmaniz lazim.
O niye kiz?
Alamasalarda maci zaten gonullerin heroesleri adamlar
Turkcesi aklima gelmedi, iyi mi
Beckham disinda hicbir ingilizi sevmiyorum
baktım tabi hatta dün gece gördüm onu. dikkatimi çekti . bol protein yeniliyor.Evetkız bıye soruyon yazmadım araya kaynar dıye hemende ele verın yaaa
Aristo dıyetıne baktın mı hıc. Cok guEl verıyolar bende bakıcam dugunden sonra bence sen onunla guzeş verırsın
Maasallah canım nazar değmesinTsk cicegimmm
Neden olmasin kizz. Bunu diyende sensin bide3 haftada neler olur nelerr
Insallahhh kaptanimm
Insallah kelebem
Supersinben 19 bin yaptim. Simdi eve girdim. Bi caydanlik cay icem. Kalkabilirsem 20yi geceyim
Bol çiğ sebze ve proteın dene bencebaktım tabi hatta dün gece gördüm onu. dikkatimi çekti . bol protein yeniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?