Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızılcığa benzettim ben
annem marmelatımı yapardı
ekşi tatlı bir tadı olurdu

türkçe adınıda yabancı adınıda bilmiyorum ama ben bunu çok severim ormandan toplayıp yerdim küçükkene.
Bizde hep evin arkasinda olurdu, toplar yerdik :))
Simdide karsi parkta varmis. Topladik biraz cocuklar ile
kızılcığa benzettim ben
annem marmelatımı yapardı
ekşi tatlı bir tadı olurdu
Yok kizilcik degil ismi
Ama hafif eksi buda

Güzelim hatunlar…
Yarın hepiniz güzel rakamlar görürsünüz umarım…
Menü ve sporlara çok bakamadım bu hafta kimse için tahmin de yürüyemiyorum o yüzden. Bakalım kim yüzdesini uçurup gözlerimizi kamaştıracak.

Vay be şaka gibi… 7 aydır her cuma heyecan ve stresle beklediğim tartı stresim olmayacak bu hafta. Perde arkasından sizi izlicem

Sagol kaptanim
Nasıl önünde gebelik testi gibi kendiniz mi yapıyonuz
Evet

H3RA_ canim sagol, dipcik gibi olamasam da dun on bin adimimi attim, bugun de atiyorum, daha fazlasina gucum yetmez suan ama cok cok iyi haldeyim ilk gunlere gore.

Sen tatilini yap, diyet falan dusunme vir hafta hic, biz kulaklari cekilecekleri cekiyoruz

Bende niye hala cuma tarti stresi var len

Bağışıklık kuramamışın daha ehuheheh

Sagol kaptanim

Arrietty_ canim over training diye bisi duydun mu, 45 dakika spor salonunda kim bilir nelerle calistin, ustune aquapark yapmissin, dinlensene daha ne sporu.

Her seyin fazlasi zarar demiyor mu senin suzy?
2 saat full yuzme degildi kuzum. Cocuklar ile 3 havuz arasi Git gel ile dolu 2 saat

Cardio yaptim sadece
Agirlik da evde aksam sporum oldu

Menu içeriklerini cok begendim bu saate aciktim galiba

2 saat full yuzme degildi kuzum. Cocuklar ile 3 havuz arasi Git gel ile dolu 2 saat

Cardio yaptim sadece
Agirlik da evde aksam sporum oldu

Ben agirlikla salonda calistin sandim.

Popisimin agrisi yeni gecti benim de, korktum valla.

Ya benim 20 yasindaki kuzen sipasi spinning dersine gidiyor, artik nasil zorladi ise kuzum kendini suan fizik tedavi görüyor, cok kotu olmus, yuruyemiyordu ilk hafta

Üzülme canım eksı gorursun yınede yarın. Pınguı dısında fazla bısey yok
Oy senın menu gene harıka yaw.
Bildiğimiz dürümmü yedın. Sen ve dürüm yemek ben şok mıden bayram etmiştir hee
Bu ne dıyetı ceydoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…