Agırlıkla evde nasıl çalışıyorsunuz. Izledıgınız bırı varmı vıdeo falanBen agirlikla salonda calistin sandim.
Popisimin agrisi yeni gecti benim de, korktum valla.
Ya benim 20 yasindaki kuzen sipasi spinning dersine gidiyor, artik nasil zorladi ise kuzum kendini suan fizik tedavi görüyor, cok kotu olmus, yuruyemiyordu ilk hafta
su orucunu nasıl bozarım diyeti. yarın için sabiti garantilemem gerekliydi.Üzülme canım eksı gorursun yınede yarın. Pınguı dısında fazla bısey yok
Oy senın menu gene harıka yaw.
Bildiğimiz dürümmü yedın. Sen ve dürüm yemek ben şokmıden bayram etmiştir hee
Bu ne dıyetı ceydoş
Ahaha nasılda guzel anlatmıs bızım eli sopalı kaptanlarıÇarşamba çarşafa dolanır
Yani şair burda demek istiyor ki "cumaya az kaldı ödem olur şişkinlik yapar tartı gününe artı çıkarsınız bre gafiller bre zındıklar "
Su orucundamıydın. Eksı varmı. Senın beslenmene eksı olmalı ben senden daha cok taktım kafaya vallasu orucunu nasıl bozarım diyeti. yarın için sabiti garantilemem gerekliydi.
eksi yok sabah 70,9 kg çıktım yine yine.Ahaha nasılda guzel anlatmıs bızım eli sopalı kaptanları
Su orucundamıydın. Eksı varmı. Senın beslenmene eksı olmalı ben senden daha cok taktım kafaya valla
Köyü olan ne yaww bana mı doğal gelıyo herseySelam bugünki son kötü menüm
Sabah
1 h yumurta
2 ince dilim ekmek
1 yk kaymak
Domates
ara
Sade türk kahvesi
öğle
3 yk bulgur pilav
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase m.n.ı(oğlum yemedi kalanı yedim )
ara
Sade filtre kahve
su:2 lt
Spor: 40 dk tempolu rampalı yürüyüş bandı
4812 adım
Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2885185
Selam bugünki son kötü menüm
Sabah
1 h yumurta
2 ince dilim ekmek
1 yk kaymak
Domates
ara
Sade türk kahvesi
öğle
3 yk bulgur pilav
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase m.n.ı(oğlum yemedi kalanı yedim )
ara
Sade filtre kahve
su:2 lt
Spor: 40 dk tempolu rampalı yürüyüş bandı
4812 adım
Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2885185
Köyü olan ne yaww bana mı doğal gelıyo hersey
Allah allah yaa. Resmen kitlendin. Cok ılgınc. Sureklıde farklı dıyetler denıyorsun aslında. Alys gıbı 2 gun if 2 gun omad yapsanmı acabaeksi yok sabah 70,9 kg çıktım yine yine.
hollywood paklayacak beni sanki ona başlıyorum yarın yeniden.elimde liste olursa daha mı güzel gidiyorum diye düşünüyorum.Allah allah yaa. Resmen kitlendin. Cok ılgınc. Sureklıde farklı dıyetler denıyorsun aslında. Alys gıbı 2 gun if 2 gun omad yapsanmı acaba
One kidusunuyom bulamadım mgnum mu
Belkı cıkarsın ya 69.5yarın sabah belkiesmeriiim düşer mi sürpriz olur mu bana bilemiyorum. bu hafta hayallerimde 69 küsür çıkacaktım cuma zil takıp oynayacaktım.
Ya bence beslenme duzenı oturtmalıyız genel olarak. 2 öğün , bazı gunler tek oğün onuda kucuk porsıyon. Hollywoodunda sonu ypkkohollywood paklayacak beni sanki ona başlıyorum yarın yeniden.elimde liste olursa daha mı güzel gidiyorum diye düşünüyorum.
Evwt akıllardakı tek soru bnnu ne yedı
Devlet sırrı mı var aramızda merakımdan evirdim çevirdim mana veremedim dedim küfür mü ediyor hay m.na
Belkı cıkarsın ya 69.5
Ya bence beslenme duzenı oturtmalıyız genel olarak. 2 öğün , bazı gunler tek oğün onuda kucuk porsıyon. Hollywoodunda sonu ypkko
Tartiya 2 gun kalmasiÇarşamba nın özelliği neydi kaçırdımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?