Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Agırlıkla evde nasıl çalışıyorsunuz. Izledıgınız bırı varmı vıdeo falan

su orucunu nasıl bozarım diyeti. yarın için sabiti garantilemem gerekliydi.

Çarşamba çarşafa dolanır

Yani şair burda demek istiyor ki "cumaya az kaldı ödem olur şişkinlik yapar tartı gününe artı çıkarsınız bre gafiller bre zındıklar "
Ahaha nasılda guzel anlatmıs bızım eli sopalı kaptanları
su orucunu nasıl bozarım diyeti. yarın için sabiti garantilemem gerekliydi.
Su orucundamıydın. Eksı varmı. Senın beslenmene eksı olmalı ben senden daha cok taktım kafaya valla

Ya mnm sorun degil de,
Bu kalan yemekleri yeme sorumlulugu sorun,
Ben cok yapardim, ondan uyarmak istedim.

O kadar fark ediyormus ki.
Aman 2 kasik ondan kalmasin, aman cocugun kalani atilmasin derken bazen uzerine 1 porsiyon fazladan yiyormusum. Simdi hepsini esime/cocuklara zorla yediriyorum.

Hem de bahanem hazir oluyor, eger kalanlar yenmeyip atilacaksa baska hic bir sey yiyemezsiniz, yemek atip ustune tatli mi yenirmis.

yarın sabah belki esmeriiim düşer mi sürpriz olur mu bana bilemiyorum. bu hafta hayallerimde 69 küsür çıkacaktım cuma zil takıp oynayacaktım.
Belkı cıkarsın ya 69.5
hollywood paklayacak beni sanki ona başlıyorum yarın yeniden.elimde liste olursa daha mı güzel gidiyorum diye düşünüyorum.
Ya bence beslenme duzenı oturtmalıyız genel olarak. 2 öğün , bazı gunler tek oğün onuda kucuk porsıyon. Hollywoodunda sonu ypkko

Dirin dirin,
Dirin dirin,
Aksiyonlu gerilim muzigi caliyorum senin icin.

Bu pattis yemegi cok enteresan,
Firinda 1 porsiyon yersem sorun yok, ama sulu salcali yemegini yersem, ertesi gune ben diyim +2 sen de +3 kg.
Aman sende etkisi oyle olmasin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…