Agırlıkla evde nasıl çalışıyorsunuz. Izledıgınız bırı varmı vıdeo falan
evet sonu var yaz meyveleri bitince benim için meyve faslı biter. bu da hollywood sonu demek. hemen başka ufuklara yelken açarım o zaman.Belkı cıkarsın ya 69.5
Ya bence beslenme duzenı oturtmalıyız genel olarak. 2 öğün , bazı gunler tek oğün onuda kucuk porsıyon. Hollywoodunda sonu ypkko
Ya ben vucut yapmak ıstemıyorum tabıde. Sıkılasmak ıstıyorum bunun ıcın ne yapabılırım hangı sporu. İç bacak mesela yumusacık belım karnımda oyle nasıl sımsıkı olurkiYok ben salonda calisiyorum.
Ama evde de dumbellarla calisilir.
Tek sorun ilerleyen zamanda agirliklari artirma ihtoyaci duyarsan iste masraf cikiyor hep
Instada guzel hesaplar var.
Ben genel bildigimiz hareketleri agirlikla yapiyorum, squat falan. Bir de salondaki aletleri kullaniyorum, o evde mümkün degil tabi. Dur bir insta postu gondericem bacak icin.
Sonu yok derken usun sureli yapamazsın anlamında dedım ceydoş. Yanı bence kalıcı bı duzen oturtsan. 20 gr karb ı gecmeden mesela 2 oğün.evet sonu var yaz meyveleri bitince benim için meyve faslı biter. bu da hollywood sonu demek. hemen başka ufuklara yelken açarım o zaman.
Ya ben vucut yapmak ıstemıyorum tabıde. Sıkılasmak ıstıyorum bunun ıcın ne yapabılırım hangı sporu. İç bacak mesela yumusacık belım karnımda oyle nasıl sımsıkı olurki
Ooo boyle yanı. En ıyısı salona yazılmakCharlee Atkins, Instagram: "I see a trend here… 🦵 Which one is your fav??"
4,039 likes, 65 comments - charleeatkins, June 28, 2021: "I see a trend here… 🦵 Which one is your fav??".www.instagram.com
esmeriiim
Yok bugun oyle bir yokladim salonuBen agirlikla salonda calistin sandim.
Popisimin agrisi yeni gecti benim de, korktum valla.
Ya benim 20 yasindaki kuzen sipasi spinning dersine gidiyor, artik nasil zorladi ise kuzum kendini suan fizik tedavi görüyor, cok kotu olmus, yuruyemiyordu ilk hafta
Yani ince lavas icinde Döner, salata. Bildigin durum mu buÜzülme canım eksı gorursun yınede yarın. Pınguı dısında fazla bısey yok
Oy senın menu gene harıka yaw.
Bildiğimiz dürümmü yedın. Sen ve dürüm yemek ben şokmıden bayram etmiştir hee
Bu ne dıyetı ceydoş
Insta dan video buluyorum. Mesela omuz calistimAgırlıkla evde nasıl çalışıyorsunuz. Izledıgınız bırı varmı vıdeo falan
Off catlakDevlet sırrı mı var aramızda merakımdan evirdim çevirdim mana veremedim dedim küfür mü ediyor hay m.na
Bence en catlagiAhhhaah sende mı çatlak cıktın
çoğunlukla karbo miktarım daha az oluyor son birkaç gündür cıvıttım. toparlarım ama dont panik ilk sabitlere göre kendimi daha relax hissediyorum.Sonu yok derken usun sureli yapamazsın anlamında dedım ceydoş. Yanı bence kalıcı bı duzen oturtsan. 20 gr karb ı gecmeden mesela 2 oğün.
Plates sevıyorum devam edıyorumda. Bu hafta hıc yapamadım bu düğün telasından hersey ustuste geldı zamanım yok hıcc. Ama devam ediyorum yanı 1 saat yapamasanda topta harekwtler yapıyorum 20-30Sen pilates seviyorsun devam etsene.
Ben yoga ve platesle guzel incelmistim.
Simdi azicik kaslanmak istiyorum, o yüzden agirliga basladim, sevdim de ama cok.
Tarti oncesi hiiic begenmedim aksam yemegi. Hadi 2 yk yeseydin okey.
Evet aynen bıldiğim ama uzunnn zamandr yıyemedıgım dürümYani ince lavas icinde Döner, salata. Bildigin durum mu bu
Agir geldi ama
Hala sindiremedim. Tika basa doluyum
Sen halledersınnçoğunlukla karbo miktarım daha az oluyor son birkaç gündür cıvıttım. toparlarım ama dont panik ilk sabitlere göre kendimi daha relax hissediyorum.
Plates sevıyorum devam edıyorumda. Bu hafta hıc yapamadım bu düğün telasından hersey ustuste geldı zamanım yok hıcc. Ama devam ediyorum yanı 1 saat yapamasanda topta harekwtler yapıyorum 20-30
Plateste artık hıc acı vermıyor ertesi gun falan acaba etkısı yokmu dıyorum
Evet bncede acı istiyor vucutYuklenme kendine, dugun ustu normal yapamazsin.
Dugun gecsin hele.
Bilmiyorum belki de artik pilatese alismissindir, vucut alistigi seyi zorlanmadan yapar. Yeni challengelar lazimdir belki
Yok bugun oyle bir yokladim salonu
Yarin ki core & abs de iptal olmus gicik oldum
Sabah pilates var birde agirlik var
Hangisine gitsem. Ikiside olur
Ah cok kotu olmus. Yeni baslayanlar icin degildi belki gittigi?
Ceydoşum yaa ben izne ayrıldığım kiloyu mu baz alıcam. İzin sonrası ilk tartılı resim olacak çünkü4. Takımın Şahane HatunlarıPeki nasıl paylaşacağız.
Baskülle olan samimi ilişkimiz yarın yine gündeme gelecek. saat 15:00 olmadan paylaşımlarınızı 4. Takim Menü ve Spor listeleri konusunda paylaşmanız gerekiyor.
GEÇEN HAFTA : 52,2 kg
BU HAFTA : 51,9 kg
FARK : 0,300 kg
YÜZDE : %0,575
HAFTAYA HEDEF : 51 kg
Yüzde hesaplama : bir zahmet 1. sayfaya bakın orada ayrıntılı anlatımı mevcut.
K klbk33 temsili paylaşımdır. telif ücreti talep etme olur mu?
Eki Görüntüle 2885218
GÖRMEDİK DUYMADIK DEMEYİN DİYORSANIZ GEÇMİŞ YAPMIYORSUNUZ DEMEKTİR
@_Vera_aysunayy B beyazlotus bnnu caroline84 O okuyan_e Dahlia_ CEYDOS Karpuzuncekirdegi
K klbk33KumraL_KrakeR Alys L lida Lusi Mahi57 matilda34 Melegimkorusun @Suzan Avci tavsannesi ysmnczm Huhuki BLU3
Çarşamba nın özelliği neydi kaçırdımmı
Haha arkadaş mükemmel açıklamışÇarşamba çarşafa dolanır
Yani şair burda demek istiyor ki "cumaya az kaldı ödem olur şişkinlik yapar tartı gününe artı çıkarsınız bre gafiller bre zındıklar "
İyi akşamlar kızlar Perşembe Menüm
1 yumurta, 1 yk lor peyniri , 1yk yulaf, maydonoz, kırmızı biber ile omlet, domates, salatalık
Ara
3 gün kurusu, şade Türk kahvesi
Ara
15 tane kiraz, 10çiğ fındık, filtre kahve
Akşam
Yoğurtlu tavuk suyu çorba, salata
Su:2,5lt
Spor: yok
3900adım:117p
Arrietty_ sedulu CEYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?