Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Agırlıkla evde nasıl çalışıyorsunuz. Izledıgınız bırı varmı vıdeo falan

Yok ben salonda calisiyorum.

Ama evde de dumbellarla calisilir.
Tek sorun ilerleyen zamanda agirliklari artirma ihtoyaci duyarsan iste masraf cikiyor hep

Instada guzel hesaplar var.
Ben genel bildigimiz hareketleri agirlikla yapiyorum, squat falan. Bir de salondaki aletleri kullaniyorum, o evde mümkün degil tabi. Dur bir insta postu gondericem bacak icin.

Belkı cıkarsın ya 69.5

Ya bence beslenme duzenı oturtmalıyız genel olarak. 2 öğün , bazı gunler tek oğün onuda kucuk porsıyon. Hollywoodunda sonu ypkko
evet sonu var yaz meyveleri bitince benim için meyve faslı biter. bu da hollywood sonu demek. hemen başka ufuklara yelken açarım o zaman.

Ya ben vucut yapmak ıstemıyorum tabıde. Sıkılasmak ıstıyorum bunun ıcın ne yapabılırım hangı sporu. İç bacak mesela yumusacık belım karnımda oyle nasıl sımsıkı olurki

Ya ben vucut yapmak ıstemıyorum tabıde. Sıkılasmak ıstıyorum bunun ıcın ne yapabılırım hangı sporu. İç bacak mesela yumusacık belım karnımda oyle nasıl sımsıkı olurki

Sen pilates seviyorsun devam etsene.

Ben yoga ve platesle guzel incelmistim.

Simdi azicik kaslanmak istiyorum, o yüzden agirliga basladim, sevdim de ama cok.

Yok bugun oyle bir yokladim salonu
Yarin ki core & abs de iptal olmus gicik oldum
Sabah pilates var birde agirlik var
Hangisine gitsem. Ikiside olur
Ah cok kotu olmus. Yeni baslayanlar icin degildi belki gittigi?
Yani ince lavas icinde Döner, salata. Bildigin durum mu bu
Agir geldi ama
Hala sindiremedim. Tika basa doluyum
Agırlıkla evde nasıl çalışıyorsunuz. Izledıgınız bırı varmı vıdeo falan
Insta dan video buluyorum. Mesela omuz calistim
Evde agirlik var 2,4,5,10 kg
Lastiklerim de var 2 cesit biri Max 14 kg biri 30 du galiba. Onunla zorlaniyorum
Devlet sırrı mı var aramızda merakımdan evirdim çevirdim mana veremedim dedim küfür mü ediyor hay m.na
Off catlak
Ahhhaah sende mı çatlak cıktın
Bence en catlagi Lusi

Sonu yok derken usun sureli yapamazsın anlamında dedım ceydoş. Yanı bence kalıcı bı duzen oturtsan. 20 gr karb ı gecmeden mesela 2 oğün.
çoğunlukla karbo miktarım daha az oluyor son birkaç gündür cıvıttım. toparlarım ama dont panik ilk sabitlere göre kendimi daha relax hissediyorum.

Sen pilates seviyorsun devam etsene.

Ben yoga ve platesle guzel incelmistim.

Simdi azicik kaslanmak istiyorum, o yüzden agirliga basladim, sevdim de ama cok.
Plates sevıyorum devam edıyorumda. Bu hafta hıc yapamadım bu düğün telasından hersey ustuste geldı zamanım yok hıcc. Ama devam ediyorum yanı 1 saat yapamasanda topta harekwtler yapıyorum 20-30
Plateste artık hıc acı vermıyor ertesi gun falan acaba etkısı yokmu dıyorum

Yani ince lavas icinde Döner, salata. Bildigin durum mu bu
Agir geldi ama
Hala sindiremedim. Tika basa doluyum
Evet aynen bıldiğim ama uzunnn zamandr yıyemedıgım dürüm afıyet olsunn bunlar bıze agır gelıyor bacımm mıde alışık degııl
çoğunlukla karbo miktarım daha az oluyor son birkaç gündür cıvıttım. toparlarım ama dont panik ilk sabitlere göre kendimi daha relax hissediyorum.
Sen halledersınn

Yuklenme kendine, dugun ustu normal yapamazsin.

Dugun gecsin hele.

Bilmiyorum belki de artik pilatese alismissindir, vucut alistigi seyi zorlanmadan yapar. Yeni challengelar lazimdir belki

4. Takımın Şahane Hatunları
Baskülle olan samimi ilişkimiz yarın yine gündeme gelecek. saat 15:00 olmadan paylaşımlarınızı 4. Takim Menü ve Spor listeleri konusunda paylaşmanız gerekiyor.
Peki nasıl paylaşacağız.

GEÇEN HAFTA : 52,2 kg
BU HAFTA : 51,9 kg
FARK : 0,300 kg
YÜZDE : %0,575

HAFTAYA HEDEF : 51 kg

Yüzde hesaplama : bir zahmet 1. sayfaya bakın orada ayrıntılı anlatımı mevcut.
K klbk33 temsili paylaşımdır. telif ücreti talep etme olur mu?

Yok bugun oyle bir yokladim salonu
Yarin ki core & abs de iptal olmus gicik oldum
Sabah pilates var birde agirlik var
Hangisine gitsem. Ikiside olur
Ah cok kotu olmus. Yeni baslayanlar icin degildi belki gittigi?

Beginner bile degil ki o
En son lisede beden egitimi dersinde kosmustur belki.
Genc ve zayif diye kendine guvendi muhtemelen, bakti herkesler cosuyir bu da zorladi kendini ilk gunden. Cok feciydi durumu sorma. Neyse biraz daha iyi simdi. Anasi da yedirip duruyor kizin spor iyice elinde patladı

Ceydoşum yaa ben izne ayrıldığım kiloyu mu baz alıcam. İzin sonrası ilk tartılı resim olacak çünkü Arrietty_

Ben senin menüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…