mutlaka canlı olmasa da kayıttan verileri bildireceğim. skor tutacağız annem ne yaptı ben ne yedim.Yaa4.takım tek yürek sarma sorunun sonucunu bekliyoruz kim kazanacak diye anne mi ceydoş mu??? Neyse annen 1 hafta daha sarma yapıp sana yedirmek için seninle pazarlık yapar
Gunaydin canimGünaydınlar canlarım sabah tartıya çıktım tek seferde foto alıp indim normalde biraz daha bekleyim şişim gitsin diye 3-5 kez çıktığım oluyor
Haberler iyi canım kendimmmOzaman dans
MerhabaMerhabalar arkadaslar.
Bir suredir sessizdeyim. Bi gun hastaliktan sonra (Allahtan daha fazla surmedi) kalktim ayaga. Ama sonrasinda ciddi telasin icine girdim ve telas devam edecek. Mutfagim yenilenecek. Yarin itibariyla evde insaat var ve mutfagim da olmayacak. Haliyle yemek duzenim herseyim degisecek.
Grubun motivasyonunu kacirmama adina mutfak telasesi bitene kadar musade isteyecegim uygunsa.
Donusum muhtesem olacak bu arada insallah:)
Bakalim korumada simit sana ne yapacak
OyBugün saf pro yaptım yarın hayırlı sonuçlar görürüm nasipse amin
Saat 7.30
2 haşlanmış yumurta
10 Gr peynir
Saat 12.15
Ayran ve tavuk sote iş yeri menüsüydü diyete uygun olması beni ziyadesiyle memnun etti
Eki Görüntüle 2885248
Saat 18.3
2 yumurta + 2 yumurtadan Dukan krebi
Ayran
Eki Görüntüle 2885250
4+ lt su
30 dk yürüyüş ==> 75 puan
14769 adım ==> 443,07 puan
500 merdiven ==> 150 puan
668,07 puan
Arrietty_ sedulu CEYDOS @neutral
Eki Görüntüle 2885251
Baslangic: 65.0
Hedef: sanirim yoktu
Guncel: 64.6
Fark: 0.6%
Baya stres sardi zaten. Bir de burda belediyeden her asamada inspector geliyor. Onayi olmadan devam edilemiyor. Surec bikac hafta surebiliyor. Bi arkadas yeni yaptirdi bi cok beklenmeyen uzatmalarla, tam 7 hafta surdu. Insallah uzun surmez cabucak biter. Diyet iyi gidiyordu ama simdilik ara verip geri gelmek istiyorum duzenimi oturtup. En kisa zamandaGunaydin canim
Tamam en gec 15 de bildirim yapman yeterli.
Merhabadaha iyi olmana Sevindim. Mutfak yeniletmek hemde evde iken baya zor surec. Sesi, Kiri, tozu
Simdiden gule gule kullan yeni mutfagini. Bitince bekliyoruz seni
Akşam diyorum ama saat 16 gibiydi ve pattisler çok küçüktüDirin dirin,
Dirin dirin,
Aksiyonlu gerilim muzigi caliyorum senin icin.
Bu pattis yemegi cok enteresan,
Firinda 1 porsiyon yersem sorun yok, ama sulu salcali yemegini yersem, ertesi gune ben diyim +2 sen de +3 kg.
Aman sende etkisi oyle olmasin ins.
geçmiş olsun canım. dişçi fobisi olup geçen yıl bir dünya implant yaptırdığım için seni çok iyi anlıyorum. bol ağrı kesici almak tek çözüm.Günaydın kızlar..
Dün doktora gidip geldikten sonra uğrayamadım, halim kalmamıştı açıkcası, bugün de pek iyi sayılmam.. Alt dişler üstlerden daha zormuş, imkanım olsa bütün gün uyurum birşey hissetmemek için
bende erken yedim ama faydasız. az önce tartıldım hiç değişen bir şey yok. bekleyip yeniden tartılacağım. zaten sabahın köründe de hortlamaya başladım. böyle olunca tam uyku alamadığım içinde düşmüyor galiba.
şimdi böyle günah çıkartırsın işte. ben gece hallettim o işi rahat rahat oturuyorum. hadi ama görelim nasıl bir sonuç oldu pattislerdenAkşam diyorum ama saat 16 gibiydi ve pattisler çok küçüktüartı çıkacak gibi görünmüyorum ama eksilmemi etkilediği kesin
Sabit çıktım biraz daha bekleyeyimşimdi böyle günah çıkartırsın işte. ben gece hallettim o işi rahat rahat oturuyorum. hadi ama görelim nasıl bir sonuç oldu pattislerden
günaydın. ben aşı korkusundan cin gibiyim valla. en hızlı uyanışım oldu. sol kolum deli gibi ağrıyor ve daha aşı olmadım. nasıl korkuyorsam hesap et.Günaydın kızlar
Sabahın köründe ne işim varsa uyandım. Şu şekil ekrana bakıyorum
Eki Görüntüle 2885334
geçmiş olsun kuzum en zor nöbet ateş nöbeti. bugün nasıl peki?Günaydın kızlar
Oğlum dün menejit aşısı oldu, ateşlendi gece hiç uyumadım. Sabah da tartılamadım o yüzden, acelece çıktım evden. Dün sabah tartılmıştım ama 55.6 idim.
Bende daha olmadım ya eşim biontech olduktan sonra kol agrisi dışında 3/4 gün sol tarafta uyuşma yasadi. Kan sulandırıcı aspirin aldi sonra öyle geçti. Onun da fobisi var ben ona bağlamıştım psikolojiktir diye ama internette de sonradan miyokardit yaptığı ortaya çıkınca vazgeçtim. Şu an bende de coronavirus aşı fobisi başladı. Biri de beni dürtsün bu konudagünaydın. ben aşı korkusundan cin gibiyim valla. en hızlı uyanışım oldu. sol kolum deli gibi ağrıyor ve daha aşı olmadım. nasıl korkuyorsam hesap et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?