Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar arkadaslar.
Bir suredir sessizdeyim. Bi gun hastaliktan sonra (Allahtan daha fazla surmedi) kalktim ayaga. Ama sonrasinda ciddi telasin icine girdim ve telas devam edecek. Mutfagim yenilenecek. Yarin itibariyla evde insaat var ve mutfagim da olmayacak. Haliyle yemek duzenim herseyim degisecek.
Grubun motivasyonunu kacirmama adina mutfak telasesi bitene kadar musade isteyecegim uygunsa.
Donusum muhtesem olacak bu arada insallah:)

Gunaydin kizlar
Listemizi ekleyeyim. Kilo bildirim sekli hem Ilk sayfada mevcut hemde CEYDOS cok guzel ornek vermis birkac post yukarida.
Gelelim listeye

***4.Takım 734. Etap***

Suzan Avci (107.1)
Kumral_kraker (67.1)
aysunayy (68.9)
Yzgt66(70.6)
emell_ ( 87.3)
Mahi57 (70.3)
BlueSkyyy (81.1) 693. Etapda 81.1 kg ile izne ayrilan uye geri döndü
Melegimkorusun (61.6) 726. Etapda 61.6 kg ile izne ayrilan uye geri döndü

4. Takım ortalaması: %

*** Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 734. Etap***

Ysmnczm (72.5) Yeni Üye, Bt 28.06. 21 bk 75, hk 68
Lida (65) Yeni Üye, Bt 28.06. 21 bk 65.5 hk 50
Beyaz lotus (65.7) Yeni Üye, Bt 29.06. 21 bk 66.7 hk 50

*** Free üyeler ***

esmeriiim (57.7)
Klbk33 (52.2)
Alys (55.1)
Karpuzuncekirdegi (53.9)
Caroline84 (93.3)
Bnnu (59.3)
Tavsannesi (58.4)
Noram (55.5)
neutral (56.5)
Asi Matmazel (64.)

*** Izinli üyeler ***

Fatma Girik (70.8/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
matilda34 (84.5)
681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
_Vera_ (66.2) 706. Etapda 66.2 ile izne ayrilan üye geri döndü
Lusi (66.5) 704. Etapda 65.3 ile izne ayrilan üye geri döndü. 13. takimdan transfer olmak istiyor

Günaydınlar canlarım sabah tartıya çıktım tek seferde foto alıp indim normalde biraz daha bekleyim şişim gitsin diye 3-5 kez çıktığım oluyor

Haberler iyi canım kendimmm Ozaman dans
Gunaydin canim
Tamam en gec 15 de bildirim yapman yeterli.
Merhaba daha iyi olmana Sevindim. Mutfak yeniletmek hemde evde iken baya zor surec. Sesi, Kiri, tozu
Simdiden gule gule kullan yeni mutfagini. Bitince bekliyoruz seni

Sabah 1 yumurta yağda, yarım sımıt, 9 zeytın, domates salatalık
Ara turk kahvesı, soda
Aksam: kıyma yemegı 1 kase yoğurt
3.5 lt su
Adım 8.900
Arrietty_ sedulu CEYDOS
Bakalim korumada simit sana ne yapacak
Senin spor yapman lazim spor
Su miktarin sahane
Oy Lusi can, ne guzel saf protein günü olmus
Baslangic: 65.0
Hedef: sanirim yoktu
Guncel: 64.6
Fark: 0.6%
Tebrik ederim
Harika eksi

Gunaydin canim
Tamam en gec 15 de bildirim yapman yeterli.

Merhaba daha iyi olmana Sevindim. Mutfak yeniletmek hemde evde iken baya zor surec. Sesi, Kiri, tozu
Simdiden gule gule kullan yeni mutfagini. Bitince bekliyoruz seni
Baya stres sardi zaten. Bir de burda belediyeden her asamada inspector geliyor. Onayi olmadan devam edilemiyor. Surec bikac hafta surebiliyor. Bi arkadas yeni yaptirdi bi cok beklenmeyen uzatmalarla, tam 7 hafta surdu. Insallah uzun surmez cabucak biter. Diyet iyi gidiyordu ama simdilik ara verip geri gelmek istiyorum duzenimi oturtup. En kisa zamanda

Akşam diyorum ama saat 16 gibiydi ve pattisler çok küçüktü artı çıkacak gibi görünmüyorum ama eksilmemi etkilediği kesin

geçmiş olsun canım. dişçi fobisi olup geçen yıl bir dünya implant yaptırdığım için seni çok iyi anlıyorum. bol ağrı kesici almak tek çözüm.
Günaydın
Arrietty_ akşamı erken yedim biraz ama yinede olmamış bencede
bende erken yedim ama faydasız. az önce tartıldım hiç değişen bir şey yok. bekleyip yeniden tartılacağım. zaten sabahın köründe de hortlamaya başladım. böyle olunca tam uyku alamadığım içinde düşmüyor galiba.

Akşam diyorum ama saat 16 gibiydi ve pattisler çok küçüktü artı çıkacak gibi görünmüyorum ama eksilmemi etkilediği kesin
şimdi böyle günah çıkartırsın işte. ben gece hallettim o işi rahat rahat oturuyorum. hadi ama görelim nasıl bir sonuç oldu pattislerden

Günaydın kızlar
Sabahın köründe ne işim varsa uyandım. Şu şekil ekrana bakıyorum
Eki Görüntüle 2885334
günaydın. ben aşı korkusundan cin gibiyim valla. en hızlı uyanışım oldu. sol kolum deli gibi ağrıyor ve daha aşı olmadım. nasıl korkuyorsam hesap et.

günaydın. ben aşı korkusundan cin gibiyim valla. en hızlı uyanışım oldu. sol kolum deli gibi ağrıyor ve daha aşı olmadım. nasıl korkuyorsam hesap et.
Bende daha olmadım ya eşim biontech olduktan sonra kol agrisi dışında 3/4 gün sol tarafta uyuşma yasadi. Kan sulandırıcı aspirin aldi sonra öyle geçti. Onun da fobisi var ben ona bağlamıştım psikolojiktir diye ama internette de sonradan miyokardit yaptığı ortaya çıkınca vazgeçtim. Şu an bende de coronavirus aşı fobisi başladı. Biri de beni dürtsün bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…