Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizz valla yazik olmus. Hem kendine hemde kilo alacak olmasina

Bende manyak manyak seyler dusunuyorum
9.15-10.15 pilates
10.15-11.15 agirlik dersi

Kizz valla yazik olmus. Hem kendine hemde kilo alacak olmasina

Bende manyak manyak seyler dusunuyorum
9.15-10.15 pilates
10.15-11.15 agirlik dersi

Bu pilates bir tek benim mi anami aglatiyor yahu, hayatta ustune bir de agirlik yapamam. Agirligin üstüne hic bir sey yapamam zaten

Ancak yürüme ve yoga olabilir.

Bisikletle gider gelirim, o da kardiyosu olsun hadi

Yeter da.

Zorlama sen de cok kendini, gerek yok gercekten, bak bende bile hafiften kaslanma başladı düşün

Markayı kapatıp çekeyim onu paylaş reklam gibi olmuş yaww. Marka ön plana çıkmış

Anneme gitcem. Tartımı götürürsem kocam kızar. Napcam ben
aşkım senin için formumu koruyorum o yüzden bunu yanımda götürmeliyim desene. az cilve yap bak nasıl götürür. basküle üstünde ağırlık fazlalık olmadan çıkacağını da söyle ama. detaylar önemli

Saol canım. Sen gittin mi annenlere yapmış mı sarmaları girmeyince siteye o gelişmeyi kaçırmış olabilirim
öyle mi böyle mi şöyle mi derken kaldım ben evde. gidemedim. eşim önce beraber gidelim dedi. sonra mantık çerçevesinde madem beraber gidiyoruz dedim izin tarihlerini hesapladım. 1 hafta sonra çıkma kararı aldık.sarmalarında çeşitliliği arttı ben durdukça yaprak sarma ilave ciğer sarma girdi devreye

Yaa 4.takım tek yürek sarma sorunun sonucunu bekliyoruz kim kazanacak diye anne mi ceydoş mu??? Neyse annen 1 hafta daha sarma yapıp sana yedirmek için seninle pazarlık yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…