evet canım en son izne ayrıldığın hafta fotoğraflı bildirimin kaç kg'dı onu baz alacaksın. bende 59,8 görünüyor.Ceydoşum yaa ben izne ayrıldığım kiloyu mu baz alıcam. İzin sonrası ilk tartılı resim olacak çünküArrietty_
Saol canımBensenin menüler
Kizz valla yazik olmus. Hem kendine hemde kilo alacak olmasinaBeginner bile degil ki o
En son lisede beden egitimi dersinde kosmustur belki.
Genc ve zayif diye kendine guvendi muhtemelen, bakti herkesler cosuyir bu da zorladi kendini ilk gunden. Cok feciydi durumu sorma. Neyse biraz daha iyi simdi. Anasi da yedirip duruyorkizin spor iyice elinde patladı
Gecmis olsun canimSelam kızlar nasılsınız bugün hiç giremedim buraya oğlum rahatsızdı öksürük ve halsizlik vardı evdeydi tüm gün onunla ilgilendim ev işi yemek derken fırsat bulamadım bir türlü yarın tartı yüzümü güldürsün inş
Yok o tartılı değil geçen hafta ben gruba gelmeden tartılmıştım Cuma günü. İzne 61 küsürdu sanırım bulurum şimdievet canım en son izne ayrıldığın hafta fotoğraflı bildirimin kaç kg'dı onu baz alacaksın. bende 59,8 görünüyor.
Selam canimSelam kızlar nasılsınız bugün hiç giremedim buraya oğlum rahatsızdı öksürük ve halsizlik vardı evdeydi tüm gün onunla ilgilendim ev işi yemek derken fırsat bulamadım bir türlü yarın tartı yüzümü güldürsün inş
Gecmis olsun canim
Saolun kızlarSelam canim
Gecmis olsun kuzucuga
Kizz valla yazik olmus. Hem kendine hemde kilo alacak olmasina
Bende manyak manyak seyler dusunuyorum
9.15-10.15 pilates
10.15-11.15 agirlik dersi
Yok o tartılı değil geçen hafta ben gruba gelmeden tartılmıştım Cuma günü. İzne 61 küsürdu sanırım bulurum şimdi
bende buldum arama. 61,6 takıma dönersen esas alınacak rakam olacak. bendeki seyrin geçen haftaki bildirimle devam edecek.
Anneme gitcem. Tartımı götürürsem kocam kızar. Napcam benSelam canim
Gecmis olsun kuzucuga
Markayı kapatıp çekeyim onu paylaş reklam gibi olmuş yaww. Marka ön plana çıkmış4. Takımın Şahane HatunlarıPeki nasıl paylaşacağız.
Baskülle olan samimi ilişkimiz yarın yine gündeme gelecek. saat 15:00 olmadan paylaşımlarınızı 4. Takim Menü ve Spor listeleri konusunda paylaşmanız gerekiyor.
GEÇEN HAFTA : 52,2 kg
BU HAFTA : 51,9 kg
FARK : 0,300 kg
YÜZDE : %0,575
HAFTAYA HEDEF : 51 kg
Yüzde hesaplama : bir zahmet 1. sayfaya bakın orada ayrıntılı anlatımı mevcut.
K klbk33 temsili paylaşımdır. telif ücreti talep etme olur mu?
Eki Görüntüle 2885218
GÖRMEDİK DUYMADIK DEMEYİN DİYORSANIZ GEÇMİŞ YAPMIYORSUNUZ DEMEKTİR
@_Vera_ @aysunayy @beyazlotus @bnnu @caroline84 @emell_ @AKovserCEYDOS @Karpuzuncekirdegi
K klbk33 @KumraL_KrakeRAlys @lida @Lusi @Mahi57 @matilda34 Melegimkorusun @Suzan Avci @Tavsannesi @ysmnczm @Yzgt66 @BlueSkyyyy
aşkım senin için formumu koruyorum o yüzden bunu yanımda götürmeliyim desene. az cilve yap bak nasıl götürür. basküle üstünde ağırlık fazlalık olmadan çıkacağını da söyle ama. detaylar önemliAnneme gitcem. Tartımı götürürsem kocam kızar. Napcam ben
Saol canım. Yok bu hafta mezun olamam sanırım. Regl oldum bugün artı çıkarım büyük ihtimalle yani benim 58,9 tutturmam zor gibi bakalım
eski nickindi deriz soran olursaMarkayı kapatıp çekeyim onu paylaş reklam gibi olmuş yaww. Marka ön plana çıkmış
Saol canım. Sen gittin mi annenlere yapmış mı sarmalarıkaptanımızda zaten vardır bende buldum sorun kalmadı.
öyle mi böyle mi şöyle mi derken kaldım ben evde. gidemedim. eşim önce beraber gidelim dedi. sonra mantık çerçevesinde madem beraber gidiyoruz dedim izin tarihlerini hesapladım. 1 hafta sonra çıkma kararı aldık.sarmalarında çeşitliliği arttı ben durdukça yaprak sarma ilave ciğer sarma girdi devreyeSaol canım. Sen gittin mi annenlere yapmış mı sarmalarıgirmeyince siteye o gelişmeyi kaçırmış olabilirim
Yaaöyle mi böyle mi şöyle mi derken kaldım ben evde. gidemedim. eşim önce beraber gidelim dedi. sonra mantık çerçevesinde madem beraber gidiyoruz dedim izin tarihlerini hesapladım. 1 hafta sonra çıkma kararı aldık.sarmalarında çeşitliliği arttı ben durdukça yaprak sarma ilave ciğer sarma girdi devreye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?