Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Oğlum dün menejit aşısı oldu, ateşlendi gece hiç uyumadım. Sabah da tartılamadım o yüzden, acelece çıktım evden. Dün sabah tartılmıştım ama 55.6 idim.
Geçmiş olsun. Hangi menenjit asisini olmustu ? Ben bir yaşında tek doz yapılandan yaptırmıştım ufak bir ateş çıkmıştı calpolle düzelmişti. Bir kaç aşı fazlaca ateş yapıyor diye okumuştum. Şimdi nasıl oldu ?

bende sabah uyandım coraspin içtim 1 tane. kafamda deli senaryolar cicilerimi giyip gideceğim arkamdan etiketli kalmasın. ben kendimi zor ikna ettim tek diyeceğim varyantlar çok tehlikeli en azından aşı öldürmezse onlara karşı az biraz korumamız olur.

geçmiş olsun kuzum en zor nöbet ateş nöbeti. bugün nasıl peki?
Gece de çıkmadı ateşi, yatarken 38.5-39 arasıydı ilacı içince düştü ama ben uyumadım tabii yine çıkar diye. Sabah bomba gibiydi beni işe uğurlarken. :)
1 yaşından sonra tek doz nimenrix oldu, 8. ve 11. aylarda, bir de dün 3 doz olmak üzere bexsero oldu. Aferin verdim ben de. Daha önce hiç ateşlenmemişti ama emiyordu. İlk defa emmezken bir aşı oldu, o yüzden ateşlenmiş olabilir. Şimdi çok iyi maşallah, bacağı ağrıyor sadece biraz.

Ben aşı oldum, biontech. Sadece 1 gün çok çok az ağrım oldu o kadar. Başka hiçbir şey yaşamadım.

Günaydın kızlar
Oğlum dün menejit aşısı oldu, ateşlendi gece hiç uyumadım. Sabah da tartılamadım o yüzden, acelece çıktım evden. Dün sabah tartılmıştım ama 55.6 idim.
Gunaydin
Gecmis olsun
Neyseki gece ateslenmemis tekrar

günaydıııınnnn

geçen hafta : 87,3 kg
bu hafta : 86 kg
fark : 1,3 kg
haftaya hedef : 84,5 kg
Yüzde : 1,49

Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS

Eki Görüntüle 2885281
Masallah cok guzel eksi
bu konuda şansıma hiç güvenmiyorum milyonda 1 arıza varsa gelir beni bulur korkusu var
Bende boyleyim.
Asi cikti gecen hafta. Moderna (amerika asisi) hala olmadim. Her aksilik beni bulur kokusu ile biontech cikarsa olurum diyorum. Ama o cikinca yine ayni sekil dusunecegim kesin

mecbur olacağız kaptanım ertelemek çözüm olmayacak.

Gecen hafya:70.3kg
Bugün 69.8kg
Fark: 0.5 kg
Yuzde: 0.711
Hedef: 69.4 kgEki Görüntüle 2885284
Tebrikler canim, harika eksi
Nerelerdesin? Kuzucuk hasta mi hala?
Gunaydin
Izne ayrildigim kilo : 81.1
Guncel kilo: 74.9
Fark: 6.2
Yuzde : % 7.7
Haftaya hedef : 72.9
Arrietty_ sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2885296
Muthis, masallah
Gecmis olsun. Tel basta cok zorlar yeme icme isini. Tek artisi bu herhal kilo vermek isteyenler icin
Nick imde S harfini kucuk yazmisim. Yeniden cektim. Eki Görüntüle 2885309
Deli kiz
Geçen cuma 52.2
Bugün 52.0
Fark 0.2
Yüzde 0.38
Klan; hayır
Hedef 51.5

Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2885340

Karb da boldu aksamlari. Acaba adimlari arttirmak mi sebep eksiye
Yani dusunsene
Listede olacaktin bu hafta
Tebrikler Yinede
Gunaydin
Gecen hafta=70.6
Bu hafta=70.2
Fark=-400
Yuzde=0.56
Hedef=69.7
Eki Görüntüle 2885350

Daha iyi olabilirdi kaptanim aslinda ama regl olamama kabizlik problemim bublari bahane etmicem ama gram gram da olsa gidiyo buna da sukur aza kanaat etmeyen cogu bulamaz derler

Bildirimde farkettim. Can havli kalkip bir daha resim cektim

Nick cok uzun. Bugun gecsin de Blue istiyorum. Sistem kabul ederse degistiririm

Günaydın canlar..

Hemsire aradi benim 1 tanecik yumurtam embriyo oldu 3.gunu bugun guzel ilerliyor yarin olmasi gereken bir evre var oraya gelirse donduracağınız dediler..

Harika eksiler var tebrikler ben de birazdan yattığım yerden kalkinca tartilacagim

ne güzel haberler almışsın sabah sabah. işte o ceydoş vallahi kızzzz aynı ben nasılda birinci gelmek için çabalıyor canım yaaaa.

Teşekkürler canım.
Yok çok şükür iyi.
Ama akşamları çok yoruluyorum siziyorum.
Menuleride paylaşmadım kac gündür.
Ama bu hafta daha aktif olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…