Geçmiş olsun. Hangi menenjit asisini olmustu ? Ben bir yaşında tek doz yapılandan yaptırmıştım ufak bir ateş çıkmıştı calpolle düzelmişti. Bir kaç aşı fazlaca ateş yapıyor diye okumuştum. Şimdi nasıl oldu ?Günaydın kızlar
Oğlum dün menejit aşısı oldu, ateşlendi gece hiç uyumadım. Sabah da tartılamadım o yüzden, acelece çıktım evden. Dün sabah tartılmıştım ama 55.6 idim.
bende sabah uyandım coraspin içtim 1 tane. kafamda deli senaryolar cicilerimi giyip gideceğim arkamdan etiketli kalmasın. ben kendimi zor ikna ettim tek diyeceğim varyantlar çok tehlikeli en azından aşı öldürmezse onlara karşı az biraz korumamız olur.Bende daha olmadım ya eşim biontech olduktan sonra kol agrisi dışında 3/4 gün sol tarafta uyuşma yasadi. Kan sulandırıcı aspirin aldi sonra öyle geçti. Onun da fobisi var ben ona bağlamıştım psikolojiktir diye ama internette de sonradan miyokardit yaptığı ortaya çıkınca vazgeçtim. Şu an bende de coronavirus aşı fobisi başladı. Biri de beni dürtsün bu konuda
Gece de çıkmadı ateşi, yatarken 38.5-39 arasıydı ilacı içince düştü ama ben uyumadım tabii yine çıkar diye. Sabah bomba gibiydi beni işe uğurlarken. :)geçmiş olsun kuzum en zor nöbet ateş nöbeti. bugün nasıl peki?
1 yaşından sonra tek doz nimenrix oldu, 8. ve 11. aylarda, bir de dün 3 doz olmak üzere bexsero oldu. Aferin verdim ben de. Daha önce hiç ateşlenmemişti ama emiyordu. İlk defa emmezken bir aşı oldu, o yüzden ateşlenmiş olabilir. Şimdi çok iyi maşallah, bacağı ağrıyor sadece biraz.Geçmiş olsun. Hangi menenjit asisini olmustu ? Ben bir yaşında tek doz yapılandan yaptırmıştım ufak bir ateş çıkmıştı calpolle düzelmişti. Bir kaç aşı fazlaca ateş yapıyor diye okumuştum. Şimdi nasıl oldu ?
Ben aşı oldum, biontech. Sadece 1 gün çok çok az ağrım oldu o kadar. Başka hiçbir şey yaşamadım.bende sabah uyandım coraspin içtim 1 tane. kafamda deli senaryolar cicilerimi giyip gideceğim arkamdan etiketli kalmasın. ben kendimi zor ikna ettim tek diyeceğim varyantlar çok tehlikeli en azından aşı öldürmezse onlara karşı az biraz korumamız olur.
bu konuda şansıma hiç güvenmiyorum milyonda 1 arıza varsa gelir beni bulur korkusu varBen aşı oldum, biontech. Sadece 1 gün çok çok az ağrım oldu o kadar. Başka hiçbir şey yaşamadım.
GunaydinGünaydın kızlar
Oğlum dün menejit aşısı oldu, ateşlendi gece hiç uyumadım. Sabah da tartılamadım o yüzden, acelece çıktım evden. Dün sabah tartılmıştım ama 55.6 idim.
günaydıııınnnn
geçen hafta : 87,3 kg
bu hafta : 86 kg
fark : 1,3 kg
haftaya hedef : 84,5 kg
Yüzde : 1,49
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2885281
Bende boyleyim.bu konuda şansıma hiç güvenmiyorum milyonda 1 arıza varsa gelir beni bulur korkusu var
mecbur olacağız kaptanım ertelemek çözüm olmayacak.Gunaydin
Gecmis olsun
Neyseki gece ateslenmemis tekrar
Masallah cok guzel eksi
Bende boyleyim.
Asi cikti gecen hafta. Moderna (amerika asisi) hala olmadim. Her aksilik beni bulur kokusu ile biontech cikarsa olurum diyorum. Ama o cikinca yine ayni sekil dusunecegim kesin
Tebrikler canim, harika eksi
Gunaydin
Izne ayrildigim kilo : 81.1
Guncel kilo: 74.9
Fark: 6.2
Yuzde : % 7.7
Haftaya hedef : 72.9
Arrietty_ sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2885296
Deli kizNick imde S harfini kucuk yazmisim. Yeniden cektim. Eki Görüntüle 2885309
Geçen cuma 52.2
Bugün 52.0
Fark 0.2
Yüzde 0.38
Klan; hayır
Hedef 51.5
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2885340
Yani dusunseneGünaydın ballar kaymaklar lokumlar
Geçen hafta artıdaydım şuanki eksiye bakıldığında iki haftam boşa geçmiş gibi oldu
Bu hafta: 65.2
Geçen hafta: 66.5
Giden : 1.3
Yüzde: 1.954
Hedefim: 64.5
Arrietty_ sedulu CEYDOS @neutral
Eki Görüntüle 2885344
Daha iyi olabilirdi kaptanim aslinda ama regl olamama kabizlik problemim bublari bahane etmicem ama gram gram da olsa gidiyo buna da sukur aza kanaat etmeyen cogu bulamaz derlerTebrikler canim, harika eksi
Nerelerdesin? Kuzucuk hasta mi hala?
Muthis, masallah
Gecmis olsun. Tel basta cok zorlar yeme icme isini. Tek artisi bu herhal kilo vermek isteyenler icin
Deli kiz
Karb da boldu aksamlari. Acaba adimlari arttirmak mi sebep eksiye
Yani dusunsene
Listede olacaktin bu hafta
Tebrikler Yinede
Bildirimde farkettim. Can havli kalkip bir daha resim cektimTebrikler canim, harika eksi
Muthis, masallah
Gecmis olsun. Tel basta cok zorlar yeme icme isini. Tek artisi bu herhal kilo vermek isteyenler icin
Deli kiz
Yani dusunsene
Tebrikler Yinede
sana en yakınCok guzel bildirimler var. Herkesi tebrik ederim. Listeler bitince soyle boyu boyuma kilosu kiloma uygun birini secip challenge yapacagim. Haberiniz olsun
atlatmışsınız ne güzel kol ağrısını geçtim kalbim ağrıyor çok ödleğim ben ya.Gunaydin kizlar,
Ben biontech, esim moderna oldu.
Ikimizde de hafif kol agrisi disinda bir sey olmadi, esimde 2. Gunu hafif yorgunluk oldu, yatti uyudu gün icinde o kadar.
ne güzel haberler almışsın sabah sabah. işte o ceydoş vallahi kızzzz aynı ben nasılda birinci gelmek için çabalıyor canım yaaaa.Günaydın canlar..
Hemsire aradi benim 1 tanecik yumurtam embriyo oldu 3.gunu bugun guzel ilerliyor yarin olmasi gereken bir evre var oraya gelirse donduracağınız dediler..
Harika eksiler var tebriklerben de birazdan yattığım yerden kalkinca tartilacagim
Teşekkürler canım.Tebrikler canim, harika eksi
Muthis, masallah
Deli kiz
Yani dusunsene
Tebrikler Yinede
Bende anlamadımKarb da boldu aksamlari. Acaba adimlari arttirmak mi sebep eksiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?