Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sana en yakın @ysmnczm ve ben görünüyoruz. beni seçersen baştan galip ilan edelim seni.
Olmazzz. Kiran kirana mucadele isterim
Gozun aydin

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3 cocuk 6.5 yas buyuk oglum 3 yaş ikizlerim
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :168
Kilonuz:83
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :tamamen keyfi. Pandemının getırdıgı depresyonu geciştirmek ıcın yedım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglıklı olmak ve kendımı begenmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet

Sağol canım..
Öyle gerçekten, geçen sefer de doktor dedi ağrısı olucak, ilaç alırsın ama iyi atlattım 1 haftayı, hiç ilaç da almadım.. Bu sefer zorluyor, birşeyler yiyebilirsem alırım ilacı.

Sağol canım..
Diyet yapacaksın mecbur diyor doktorum da :) ben şu an diyetlik bile yiyemiyorum

Gordugum kadarıyla kurallarda azıcık degısıklık olmus gayet guzel. Bızım zamanımızda tartı fotosu yoktu ve bazı arkadaslarla sıkıntı yasadık. Ve pazartesı bıldırımıde guzel bence. Ben hafta sonu yer cumaya kadar aç gezerdım

Hoşgeldiniz..
MaşaAllah bu yaşta 3 çocuk ve de ikizz
Allah bağışlasın..
Kısa sürede, sağlıkla kurtulursun inşaAllah kilolarından..

Hoşgeldiniz..
MaşaAllah bu yaşta 3 çocuk ve de ikizz
Allah bağışlasın..
Kısa sürede, sağlıkla kurtulursun inşaAllah kilolarından..
Cok tesekkur ederım hayata erken atılanlardanım 3 oglan cocuguyla ugrasmak cok yıpratıcı bırazda ac kalırsam hıc cekemıyorum ama kılomdanda memnun degılım

günaydıııınnnn

geçen hafta : 87,3 kg
bu hafta : 86 kg
fark : 1,3 kg
haftaya hedef : 84,5 kg
Yüzde : 1,49

Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS

Eki Görüntüle 2885281

Gecen hafya:70.3kg
Bugün 69.8kg
Fark: 0.5 kg
Yuzde: 0.711
Hedef: 69.4 kgEki Görüntüle 2885284

Gunaydin
Izne ayrildigim kilo : 81.1
Guncel kilo: 74.9
Fark: 6.2
Yuzde : % 7.7
Haftaya hedef : 72.9
Arrietty_ @sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2885296

Geçen cuma 52.2
Bugün 52.0
Fark 0.2
Yüzde 0.38
Klan; hayır
Hedef 51.5

Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2885340

Gunaydin
Gecen hafta=70.6
Bu hafta=70.2
Fark=-400
Yuzde=0.56
Hedef=69.7
Eki Görüntüle 2885350

Bugun tartida farkli farkli rakamlar gordum daha düsugunude gordum ama yanlis tarttigini dusunuyorum bunu baz aldim
Gecen hafta 58.45
Bu hafta 58
Fark -0.45
Yuzde %0.76

Hedef 57.90

Tebrik ederim kızlar

Gecen seneden berı cok ıstıyorum kılo vermek 78 dim kasım ayında. Instadan dıyet hesabı acıp yedıklerımı atmayı denedım. Farkettım kı ben cok atıstırıyorum ayakustu. Bı toparlayıp duzenlı tabak resmı cekemedım neredeyse 1 sene olacak dıyet kararı verelı hem aglayıp hem yıyorum. Insallah burdakı sorumluluk duygum benı durdurup yeme ıstegımı gecırır. Korkarım 90 a kadar gıdecek yoksa. İkizlere hamılelıkte bıle zayıftım ne olduysa 3 cocuklu hayatımda oldu

aramıza hoşgeldin canım bugün cuma o yüzden tartı kilosu paylaşırsan net bir başlangıç yapmış oluruz.

Ben de gidip tartılayım..
Hiç umutlu değilim ama, kaç gündür doğru düzgün uyku yok, sürekli şişkinlik var, çoğu kişiyi zayıflatan teller beni nasıl etkilemiş bir bakayım

çocukların arta kalan tabaklarını sıyırıyorsan ondan olmuştur belki de. bnnu ona söylüyorum kızım sen anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…