- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
ne güzel haberler almışsın sabah sabah. işte o ceydoş vallahi kızzzz aynı ben nasılda birinci gelmek için çabalıyor canım yaaaa.
bende kürekleri su ile doldurup boşaltıp sonra yemek koyuyorum. bir azimleAynen canimm vallahi sen insallah ta 1.gelir sen gibi azimli olur ben gibi bosa kurek çekmesin de
1. sayfada kurallar bölümünü okuyup orada görmüş olduğun formu doldurur musun canım.Merhaba 2020 ocak ayından önce gruplar sayesınde 10 kılo vermıstım. Aradan gecen 1.5 senelık zamanda +10 kilo alarak basladıgım yerdeyım. Aranıza katılabılır mıyım?
Olmazzz. Kiran kirana mucadele isterimsana en yakın @ysmnczm ve ben görünüyoruz. beni seçersen baştan galip ilan edelim seni.
Gozun aydinGünaydın canlar..
Hemsire aradi benim 1 tanecik yumurtam embriyo oldu 3.gunu bugun guzel ilerliyor yarin olmasi gereken bir evre var oraya gelirse donduracağınız dediler..
Harika eksiler var tebriklerben de birazdan yattığım yerden kalkinca tartilacagim
geçmiş olsun canım. dişçi fobisi olup geçen yıl bir dünya implant yaptırdığım için seni çok iyi anlıyorum. bol ağrı kesici almak tek çözüm.
bende erken yedim ama faydasız. az önce tartıldım hiç değişen bir şey yok. bekleyip yeniden tartılacağım. zaten sabahın köründe de hortlamaya başladım. böyle olunca tam uyku alamadığım içinde düşmüyor galiba.
Tebrikler canim, harika eksi
Nerelerdesin? Kuzucuk hasta mi hala?
Muthis, masallah
Gecmis olsun. Tel basta cok zorlar yeme icme isini. Tek artisi bu herhal kilo vermek isteyenler icin
Deli kiz
Karb da boldu aksamlari. Acaba adimlari arttirmak mi sebep eksiye
Yani dusunsene
Listede olacaktin bu hafta
Tebrikler Yinede
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3 cocuk 6.5 yas buyuk oglum 3 yaş ikizlerim
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :168
Kilonuz:83
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :tamamen keyfi. Pandemının getırdıgı depresyonu geciştirmek ıcın yedım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglıklı olmak ve kendımı begenmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Cok tesekkur ederım hayata erken atılanlardanımHoşgeldiniz..
MaşaAllah bu yaşta 3 çocuk ve de ikizz
Allah bağışlasın..
Kısa sürede, sağlıkla kurtulursun inşaAllah kilolarından..
günaydıııınnnn
geçen hafta : 87,3 kg
bu hafta : 86 kg
fark : 1,3 kg
haftaya hedef : 84,5 kg
Yüzde : 1,49
Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2885281
Gunaydin
Izne ayrildigim kilo : 81.1
Guncel kilo: 74.9
Fark: 6.2
Yuzde : % 7.7
Haftaya hedef : 72.9
Arrietty_ @sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2885296
Geçen cuma 52.2
Bugün 52.0
Fark 0.2
Yüzde 0.38
Klan; hayır
Hedef 51.5
Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2885340
Günaydın ballar kaymaklar lokumlar
Geçen hafta artıdaydım şuanki eksiye bakıldığında iki haftam boşa geçmiş gibi oldu
Bu hafta: 65.2
Geçen hafta: 66.5
Giden : 1.3
Yüzde: 1.954
Hedefim: 64.5
Arrietty_ @sedulu CEYDOS @neutral
Eki Görüntüle 2885344
Bugun tartida farkli farkli rakamlar gordum daha düsugunude gordum ama yanlis tarttigini dusunuyorum bunu baz aldim
Gecen hafta 58.45
Bu hafta 58
Fark -0.45
Yuzde %0.76
Hedef 57.90
Cok tesekkur ederım hayata erken atılanlardanım3 oglan cocuguyla ugrasmak cok yıpratıcı bırazda ac kalırsam hıc cekemıyorum ama kılomdanda memnun degılım
aramıza hoşgeldin canım bugün cuma o yüzden tartı kilosu paylaşırsan net bir başlangıç yapmış oluruz.Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3 cocuk 6.5 yas buyuk oglum 3 yaş ikizlerim
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :168
Kilonuz:83
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :tamamen keyfi. Pandemının getırdıgı depresyonu geciştirmek ıcın yedım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglıklı olmak ve kendımı begenmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Hepımızın ısını rabbım kolaylastırsın. Birken bende cok zorlandıgımj soylerdım taaa ki ikizlerim olana kadarAllah kolaylık versin, ben biriyle zor başa çıkıyorum
Hosbuldumaramıza hoşgeldin canım bugün cuma o yüzden tartı kilosu paylaşırsan net bir başlangıç yapmış oluruz.
çocukların arta kalan tabaklarını sıyırıyorsan ondan olmuştur belki de.Gecen seneden berı cok ıstıyorum kılo vermek 78 dim kasım ayında. Instadan dıyet hesabı acıp yedıklerımı atmayı denedım. Farkettım kı ben cok atıstırıyorum ayakustu. Bı toparlayıp duzenlı tabak resmı cekemedımneredeyse 1 sene olacak dıyet kararı verelı hem aglayıp hem yıyorum. Insallah burdakı sorumluluk duygum benı durdurup yeme ıstegımı gecırır. Korkarım 90 a kadar gıdecek yoksa. İkizlere hamılelıkte bıle zayıftım ne olduysa 3 cocuklu hayatımda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?