aramıza hoşgeldin canım bugün cuma o yüzden tartı kilosu paylaşırsan net bir başlangıç yapmış oluruz.
bugünün tartısı dah makbul olur.HosbuldumBugun tartılmadım ama gecen gun tartılmıstım aynı kılodayım o fotoyu atayım mı?
Olur arada oyle
Kendı tabagımı yıyorum sonra aa cocukların tabagı da kalmıs yazık cope gıtmesn ısraf olmasın dıye onu da yiyorumçocukların arta kalan tabaklarını sıyırıyorsan ondan olmuştur belki de. @bnnu ona söylüyorum kızım sen anla
sabah sabittim bekletiyorum kendimi bakalım ne olacak ? yılan hikayesine döndüm. ama olsun 1 ay kafaya takınca sonrasında relax oluyormuşsun onu fark ettim. gidecek gidecek biliyorum benSenin kilo işin nasıl oldu? Hala sabit mi?
HosgeldinizKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3 cocuk 6.5 yas buyuk oglum 3 yaş ikizlerim
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :168
Kilonuz:83
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :tamamen keyfi. Pandemının getırdıgı depresyonu geciştirmek ıcın yedım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglıklı olmak ve kendımı begenmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
bende sabah uyandım coraspin içtim 1 tane. kafamda deli senaryolar cicilerimi giyip gideceğim arkamdan etiketli kalmasın. ben kendimi zor ikna ettim tek diyeceğim varyantlar çok tehlikeli en azından aşı öldürmezse onlara karşı az biraz korumamız olur.
Günaydın canlar..
Hemsire aradi benim 1 tanecik yumurtam embriyo oldu 3.gunu bugun guzel ilerliyor yarin olmasi gereken bir evre var oraya gelirse donduracağınız dediler..
Harika eksiler var tebriklerben de birazdan yattığım yerden kalkinca tartilacagim
Hosbuldum ☺ farklı konuya yazmak cok ıyı olmus mesajların arasında kaybolup gıdıyordu tesekkurlerHosgeldiniz
Burayi aktif kullaninca gidiyor kilolar
Menüleri 4. Takim menu ve spor listeleri konusuna yaziyoruz. Kilo bildirimleride oraya
ay anneciğine sevgilerimi ve şifa dileklerimi ilet canım. hayırlısı ile olalım da bitsin bu stres.Annem icinde bugune rdvu aldik ,ben burdayken ol dedik boyle okudukca korkuyorum da tansiyonu var cuku gozetim altinda vurulacak
Benim babam kalp, seker simdide tansiyon cikti.Annem icinde bugune rdvu aldik ,ben burdayken ol dedik boyle okudukca korkuyorum da tansiyonu var cuku gozetim altinda vurulacak
Nasıl bir challenge
yav ben nasıl gaddar bir insandım. yaş aldıkça bir tuhaf oldum. iğne korkum baki o hep vardı. vücuduma benden başkası müdahale edince geriliyorum. kuaföre gideceğim saçımı elleyecekler diye bile geriliyorum. tuhaf tuhaf huylar.Benim babam kalp, seker simdide tansiyon cikti.
Asilari oldu ve hic Yan etki yasamadi.
Ben boyle diyor ama hala Yusuf Yusufum kendim icin
Igneden korkmuyorumCEYDOS gibi. Tam tersi severim kan alininca psikopat gibi bakarim, gerci sirf dogru yapiyor mu diye mi desek, meslekden dolayi mi
Hoşgeldiniz kısa sürede kurtulmanız dileğiyle kilolardanFotograf nasıl ekleyebılırım beceremedim
Hosbuldum ☺ farklı konuya yazmak cok ıyı olmus mesajların arasında kaybolup gıdıyordu tesekkurler
ay anneciğine sevgilerimi ve şifa dileklerimi ilet canım. hayırlısı ile olalım da bitsin bu stres.
Benim babam kalp, seker simdide tansiyon cikti.
Asilari oldu ve hic Yan etki yasamadi.
Ben boyle diyor ama hala Yusuf Yusufum kendim icin
Igneden korkmuyorumCEYDOS gibi. Tam tersi severim kan alininca psikopat gibi bakarim, gerci sirf dogru yapiyor mu diye mi desek, meslekden dolayi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?