Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olur arada oyle
Sabit gelmen kotu birsey degil
Ama Yinede dön bir bak menülerine. Buraya alinti yap tek tek. Sonra bak bakalim analizin de neler göreceksin

Ben bakmadim, birsey gordugum icin demiyorum

Mesela benim tum haftam guzeldi. Dun sabah nohut ve humus ki Oda nohut dan yapiliyor. Aksam da dürüm yedigim icin bu sabah +300gr ciktim
Simdi bu arti sebebi bugun ot ile beslenecegim.

çocukların arta kalan tabaklarını sıyırıyorsan ondan olmuştur belki de. @bnnu ona söylüyorum kızım sen anla
Kendı tabagımı yıyorum sonra aa cocukların tabagı da kalmıs yazık cope gıtmesn ısraf olmasın dıye onu da yiyorum ben daha beterım galıba

Hosgeldiniz
Burayi aktif kullaninca gidiyor kilolar
Menüleri 4. Takim menu ve spor listeleri konusuna yaziyoruz. Kilo bildirimleride oraya

Annem icinde bugune rdvu aldik ,ben burdayken ol dedik boyle okudukca korkuyorum da tansiyonu var cuku gozetim altinda vurulacak

Ayyy ne güzel haber canim ,ins. Surec tamamlanir

Annem icinde bugune rdvu aldik ,ben burdayken ol dedik boyle okudukca korkuyorum da tansiyonu var cuku gozetim altinda vurulacak
Benim babam kalp, seker simdide tansiyon cikti.
Asilari oldu ve hic Yan etki yasamadi.
Ben boyle diyor ama hala Yusuf Yusufum kendim icin
Igneden korkmuyorum CEYDOS gibi. Tam tersi severim kan alininca psikopat gibi bakarim, gerci sirf dogru yapiyor mu diye mi desek, meslekden dolayi mi

Günaydın kizlar...

Nerdeyse 2 ay oldu regl yok.
Özellikle gece, bir kaç dk arayla bir ateş basıyor, bir donuyorum.
Şişlik de hissediyorum. Pazar günü pazardan bolca maydanoz alınsın da, pazartesi yeşil smoothieye başlarım.
H3RA_ aç karına denedim ama midemi çok agritti. Yıllar önce ulser geçirmiştim, sanırım o yüzden.
Yine ara öğün olarak içerim. Hem ödeme, hem bağırsaklara iyi geldiğini hissediyorum. Sanki bedenimde zararlı ne varsa silip süpürüyor.
Ablam da 15 gün yaptı, o da çok iyi geldiğini söylemişti.

Kabızlık sorunu olanlar zeytinyağlı incir kürünü de deneyebilir, çok çok faydasını görüyorum. Sıkılana kadar devam.

yav ben nasıl gaddar bir insandım. yaş aldıkça bir tuhaf oldum. iğne korkum baki o hep vardı. vücuduma benden başkası müdahale edince geriliyorum. kuaföre gideceğim saçımı elleyecekler diye bile geriliyorum. tuhaf tuhaf huylar.

ay anneciğine sevgilerimi ve şifa dileklerimi ilet canım. hayırlısı ile olalım da bitsin bu stres.

Insallah canim herkese sifa olsunda kurtulalim artik.

Gecmis olsun canim ,Allah sifa versin hepsine annemde olmali hem kndi icin hemde kardesime bakiyor hastalanmamasi lazim keske yakin olsak ben ikisinide bakarim ama malesef hep yanlarinda olamiyorum..
Onceden hic korkmazdim hamilelikte o kadr cok kan verdimki artik tirsiyorum diyebilirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…