atlatmışsınız ne güzel kol ağrısını geçtim kalbim ağrıyor çok ödleğim ben ya.
geniş ailem baskı yapıyor 7 kişi birden hergün arayıp oldun mu diye soruyorlar.bu kadar korkuyorsan olma bence ya,
bazi yan etkileri zaten psikolojik hissediyorsun diyorlar.
benim komsularimin tamami sanirim astrazenaca oldular, onlarda da yan etki olmadi hic ama.
rahatlayamazsan zorlama kendini bence.
bu kadar korkuyorsan olma bence ya,
bazi yan etkileri zaten psikolojik hissediyorsun diyorlar.
benim komsularimin tamami sanirim astrazenaca oldular, onlarda da yan etki olmadi hic ama.
rahatlayamazsan zorlama kendini bence.
Aynen ben de öyle oldum. Biri davulla zurnayla geliyor.yav ben nasıl gaddar bir insandım. yaş aldıkça bir tuhaf oldum. iğne korkum baki o hep vardı. vücuduma benden başkası müdahale edince geriliyorum. kuaföre gideceğim saçımı elleyecekler diye bile geriliyorum. tuhaf tuhaf huylar.
Hafif kahvaltı sonrası ara öğün olarakda deneyebilirsin ablacım. Yine faydası olur bence. Ben 2 yk zeytinyağıda koyuyordum içine dediğin gibi wc sorunu için çok iyi oluyor.Günaydın kizlar...
Nerdeyse 2 ay oldu regl yok.
Özellikle gece, bir kaç dk arayla bir ateş basıyor, bir donuyorum.
Şişlik de hissediyorum. Pazar günü pazardan bolca maydanoz alınsın da, pazartesi yeşil smoothieye başlarım.
H3RA_ aç karına denedim ama midemi çok agritti. Yıllar önce ulser geçirmiştim, sanırım o yüzden.
Yine ara öğün olarak içerim. Hem ödeme, hem bağırsaklara iyi geldiğini hissediyorum. Sanki bedenimde zararlı ne varsa silip süpürüyor.
Ablam da 15 gün yaptı, o da çok iyi geldiğini söylemişti.
Kabızlık sorunu olanlar zeytinyağlı incir kürünü de deneyebilir, çok çok faydasını görüyorum. Sıkılana kadar devam.
Hafif kahvaltı sonrası ara öğün olarakda deneyebilirsin ablacım. Yine faydası olur bence. Ben 2 yk zeytinyağıda koyuyordum içine dediğin gibi wc sorunu için çok iyi oluyor.
Tatilde biraz yaramazlıklar yaptım mezuniyetin verdiği rahatlıkla. Dönüşte bende başlamak istiyorum maydonoz kürüne
Aynen dediğin gibi yaparım inşallah, zeytinyağını da hatırlattığın iyi oldu.Hafif kahvaltı sonrası ara öğün olarakda deneyebilirsin ablacım. Yine faydası olur bence. Ben 2 yk zeytinyağıda koyuyordum içine dediğin gibi wc sorunu için çok iyi oluyor.
Tatilde biraz yaramazlıklar yaptım mezuniyetin verdiği rahatlıkla. Dönüşte bende başlamak istiyorum maydonoz kürüne
Bence süper bir rakam canımGünaydın ballar kaymaklar lokumlar
Geçen hafta artıdaydım şuanki eksiye bakıldığında iki haftam boşa geçmiş gibi oldu
Bu hafta: 65.2
Geçen hafta: 66.5
Giden : 1.3
Yüzde: 1.954
Hedefim: 64.5
Arrietty_ sedulu CEYDOS H3RA_
Eki Görüntüle 2885344
Bu kadar az kiloya güzel rakam canımBugun tartida farkli farkli rakamlar gordum daha düsugunude gordum ama yanlis tarttigini dusunuyorum bunu baz aldim
Gecen hafta 58.45
Bu hafta 58
Fark -0.45
Yuzde %0.76
Hedef 57.90
Daha azını gördüysen bu geçici şişliktir canım.
Harikasın canım 5 onluklara hoşgeldin
Diyet demek hayatı kendimize zehir etmek değil. Yediğin ictigin şifa olsun, dert olmasın. Döndüğünde temiz beslenmeye devam...Hafif kahvaltı sonrası ara öğün olarakda deneyebilirsin ablacım. Yine faydası olur bence. Ben 2 yk zeytinyağıda koyuyordum içine dediğin gibi wc sorunu için çok iyi oluyor.
Benim yaramazlıklar genelde sıvıtatilde sadece keyfine odaklan,
1 haftadan bir sey olmaz, neyden keyif aliyorsan onu ye,
bir de egedesin yani, her gun egenin salatasini yersen ondan sagliklisi ve de lezzetlisi var midir ki
öpücük emojisi yokAynen dediğin gibi yaparım inşallah, zeytinyağını da hatırlattığın iyi oldu.
günaydıııınnnn
geçen hafta : 87,3 kg
bu hafta : 86 kg
fark : 1,3 kg
haftaya hedef : 84,5 kg
Yüzde : 1,49
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2885281
Gunaydin
Izne ayrildigim kilo : 81.1
Guncel kilo: 74.9
Fark: 6.2
Yuzde : % 7.7
Haftaya hedef : 72.9
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2885296
Geçen cuma 52.2
Bugün 52.0
Fark 0.2
Yüzde 0.38
Klan; hayır
Hedef 51.5
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2885340
Günaydın ballar kaymaklar lokumlar
Geçen hafta artıdaydım şuanki eksiye bakıldığında iki haftam boşa geçmiş gibi oldu
Eki Görüntüle 2885344
Bence süper bir rakam canım
Bu kadar az kiloya güzel rakam canım
Tebrikler
Daha azını gördüysen bu geçici şişliktir canım.
Haftaya kadar dikkat edersen yine görürsün 58 leri
Harikasın canım 5 onluklara hoşgeldin
fotoğraf boyutun çok büyüktür ondan kabul etmiyor olabilir. kenarlarda kırpma yap öyle eklemeyi deneDosya ekleye basıyorum yok hıc bısey olmuyor telefonumla alakalı mı cozemedım
Fotograflara hıc gıremıyorum kı kırpayımfotoğraf boyutun çok büyüktür ondan kabul etmiyor olabilir. kenarlarda kırpma yap öyle eklemeyi dene
Bısey yapmamıs korkmaBakalim korumada simit sana ne yapacak
Senin spor yapman lazim spor
Su miktarin sahane
Cok ıyıı bence canım. Regl donemınde 1 kg fazla bıle cıkıyorum ben sen eksıyle atlatmışsın demekkı daha az kılon
Uygulamadan giriyorsan fotoğraf yüklemez. Yarına fotograf atarsan esas listeye girmen gecikir.Fotograflara hıc gıremıyorum kı kırpayımyarın atsam fotoyu sorun olmaz heralde
Neyıne kızıyon kız eksın harıkaGünaydın ballar kaymaklar lokumlar
Eki Görüntüle 2885344
harıka eksııı masallah artyla dönmemen bıle gzuel
Hadi bakalım meydan okumanı kabul ediyorumSize bu hafta meydan okuyorumKazanani % (yuzde) belirleyecek. Menuleriniz adimlariniz takibimde. Elinizden gelenin en iyisini yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?