Hayır olsun canım. İnşallah her şey yoluna girmiştir...Selam kizlar
Kotu bir gece gecirdim. Ona ragmen ise gitmek istedim. Sabah nirmal saatimde uyandim sandim megerse gec kalmisim. Oyuzden bu saate kaldi. Yedim ictim bide
Soyunup hemen tartiliyorum
çok korktum yahu sana bişey oldu diye. bu saate kadar habersiz bıraktın bizi. gecen neden kötüydü. hasta mı oldun ? canını birşey mi sıktı?Selam kizlar
Kotu bir gece gecirdim. Ona ragmen ise gitmek istedim. Sabah nirmal saatimde uyandim sandim megerse gec kalmisim. Oyuzden bu saate kaldi. Yedim ictim bide
Dunden beri hastayim kiz. Gece uyanip durdum. Isede gittim. Haftasonu dinlenecemçok korktum yahu sana bişey oldu diye. bu saate kadar habersiz bıraktın bizi. gecen neden kötüydü. hasta mı oldun ? canını birşey mi sıktı?
Ben burada bir fıstık görüyorum, aşı maşı görmedi gözüm
Kıyamam sana kuzum ya. İyi misin şimdi?Selam kizlar
Ben burada bir fıstık görüyorum, aşı maşı görmedi gözüm
Kıyamam sana kuzum ya. İyi misin şimdi?
Kapil ruzgarima 2 haftada 1 beden incelme garantiliHadi bakalım meydan okumanı kabul ediyorum
Yenilgiyi bastan kabul ettinanaaaa ben yokum neden? benim sabitim garanti diye korktun değil mi? + çıkarsan kesin ben birinciyim
Bence yarin sabah da tartil. Gercek kilonu gorur haftaya ona gore hedef koyarsin
Valla ya. 10 senede 1 hasta olurum. Oda simdiye denk geliyo anasiniBence yarin sabah da tartil. Gercek kilonu gorur haftaya ona gore hedef koyarsin
Yerim len seni
Ne tatlisin kizMerhabalar hanımlar kadınlar kulübünde yeniyim TSK ederim burayı tam olarak bilmiyorum nedir ne değildir yani az önce nereye msj yazacağımı bile zor buldum o kadar yani Bi kaç günde çözerim sanirim gerçekten çok mutlu oldum sizin bana benim size iyi gelmem temennisiyle :)))
Yerim len seni
Ne tatlisin kizhosgeldin
Kiz ilk sayfaya bakvallahi çok hoş gördüm ama Bi form varmış ama Bn hala onu bulupta dolduramadı 7nci kattan ativerecem.kendimi şimdi bütün işlerim duruyor bulamiyorummm bulamiyorummmm
Ay kiyamamvallahi çok hoş gördüm ama Bi form varmış ama Bn hala onu bulupta dolduramadı 7nci kattan ativerecem.kendimi şimdi bütün işlerim duruyor bulamiyorummm bulamiyorummmm
Ay kiyamam
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı
Bir de bunu deme Bn Bi formu dolduramadı onu nasl yapayim@Suzan Avci foto yüklemedin mi ben mi göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?