Bak ne güzel yanlisini biliyorsun. Madem biliyorsun, tartıdaki rakamı bir kenarı bırak ve o yanlışlarını toparlamaya çalış. Tartı da takıntılı ama sen ondan takıntılı.canım ya çok tatlısın bu güne kadar neden içinde tutuyorsun ki bunları desene kendini patlatacağına. ben azıcık kendimi anlatayım hayır aslında nefsime zulüm etmiyorum. ben hep derim diyet yaptığım zaman normal yediğimden daha fazla yemek yiyorum. dişime göre yemek varsa sonuna kadar tüketip yoksa aç gezen biriyim. yani daha net 1 tepsi baklava koy önüme onu 2 günde temizlerim. ama yoksa yıllarca aramamda. normal zamanda tüm gün kahve ile yaşıyorum. akşam yemek kendi sevdiğim tarzda ise yiyorum. ne sabah ne öğle ne ara. kendime göre çok düzenliyim ama samimi söylüyorum daha da düzenli olacağım.
senin menülerine yorum yapmıyorum. zaten maşallahın var nazar değmesin diyorum.
Abla o uykusunu duzene soksa yeter aslinda. Sabaha dogru yatiyorBak ne güzel yanlisini biliyorsun. Madem biliyorsun, tartıdaki rakamı bir kenarı bırak ve o yanlışlarını toparlamaya çalış. Tartı da takıntılı ama sen ondan takıntılı.Yoksa o döngü daha cooook sürer. Yazık değil mi sana? Al ver, al ver nereye kadar? Hadi mucks
Vurun abaliya gibi oldu bu be.Abla o uykusunu duzene soksa yeter aslinda. Sabaha dogru yatiyor
suzi düzenlemek istiyorum inan erken yatıyorum 2 gündür ne oluyor tahmin et sabahın köründe hortluyorum. dün 8 bugün 7 bir gün önce 3 te yattım dün 2 de 5 saat uyuyabiliyormuşum onu fark ettimAbla o uykusunu duzene soksa yeter aslinda. Sabaha dogru yatiyor
Emelim sevgili esim, bu haftamiz birlikte.
Ilk gunun gunahi olmaz ama birazdan menu paylasacam korkma tamam mi
Ben haftasonu zengin gibi
Hafta basi normal
Carsambadan sonra fakir gibi besleniyorum
Menun cok guzel
Leblebi iki ogun arasi olabilirmis.
Adimi da benim hatrima onbin yaparsin zaten
aynen bu hafta 10.000 atmayı hedef koydum bende kendime min.10.000 yapcam
senin beslenme düzenin çok mantıklı zaten tamamen hedefine ulaştığında da bunu korursun ben şuan hafta sonu orta gelirli sonrasında fakir gibi besleniyorum henüz zengin olamadık
leblebi hiç hesapta yoktu kızım kavanozu almış elinde gezerken heves ettim midemde de az yer vardı tam doyamamıştım akşam yapışturdum gitti
sabah 8 gibi kalkıp ilk tur yürüyüşümü yaparım o sırada da yazarım
ohh afiyet olsun iyi yapmışsın bende yarın sabah en sevdiklerimden güzel bir sofra donatmayı düşünüyorum sonrada mis gibi sporumu yapar yakarım iki günde zaten böyle ödül vs yapılmazsa ben çok uzun süre aynı azimle gidebilecek bir bünye deelim tüm hafta ödülümü düşünüp motive oluyorumO okuyan_e
08.30
1 haslama yumurta
11.00
1 mini kase vegan dondurma
12.30
1 buyuk kase yesil salata, icine soya fasulyesi ve mayonez ekledim doyurucu olsun diye
13.00
400 ml meyveli kefir (ev yapimi, kirmizi meyvelerden yaptim.)
18.15
1 porsiyon doner
2 yk pilav
3 4 kizarmis patates
21.00
1 kadeh sarap (esime kutlama sozum var)
ohh afiyet olsun iyi yapmışsın bende yarın sabah en sevdiklerimden güzel bir sofra donatmayı düşünüyorum sonrada mis gibi sporumu yapar yakarım iki günde zaten böyle ödül vs yapılmazsa ben çok uzun süre aynı azimle gidebilecek bir bünye deelim tüm hafta ödülümü düşünüp motive oluyorum
Afiyet olsun.O okuyan_e
08.30
1 haslama yumurta
11.00
1 mini kase vegan dondurma
12.30
1 buyuk kase yesil salata, icine soya fasulyesi ve mayonez ekledim doyurucu olsun diye
13.00
400 ml meyveli kefir (ev yapimi, kirmizi meyvelerden yaptim.)
18.15
1 porsiyon doner
2 yk pilav
3 4 kizarmis patates
21.00
1 kadeh sarap (esime kutlama sozum var)
Abla o uykusunu duzene soksa yeter aslinda. Sabaha dogru yatiyor
baskılar beni yıldıramazVurun abaliya gibi oldu bu be.Artık susalım.
Afiyet olsun.
Mayonez ev yapımıysa iyi, hazır ürünse olmamış.
Meyveli kefir de...Döner ettir, et de candır. Amaaa o pilavla, patates kızartması neyin nesi?
Booool bol yeşil salata olsaydi yakışırdı...
Haklisin. Taze kaynatmistim sicacik mis gibi. DayanamadimSenin beslenme şekline akıl sır erdiremiyorum, o yüzden de hiiiic yorum yapmak içimden gelmiyor. Her okuduğumda ciks ciks ciks bu hatun neden nefsine zulmediyor ki diyorum.
Aa dedim de rahatladım.
Sen de yazma bana, Allah Allah ya! Atara atar, gidere gider...
Menun çok güzel, sadece o iki bardak süt gözüme fazla geldi...2. bardak yerine bir porsiyon meyve olaydı, sanki daha iyi olurdu. Afiyet olsun.
Ooo rekabete gelDUYURU !!!
Bu hafta zorunlu eş yarışması vardır. Aktif üyelerimizin ben hariç 18 kişi her biri eş yarışmasına katılmak zorundadır.
Ne yapacaksınız ??? Hafta boyunca eşlerinizin her türlü menü, spor, dert, sevinç tüm bedensel ve duygusal yanlış anlamadınız her şeyiyle ilgileneceksiniz. Mutlu ve motive olmuş kişi kendine daha çok özen göstereceği için daha çok kilo kaybedecektir. Birbirinizi zor durumda bırakmamak içinde menülerinize dikkat etmek zorunda kalacaksınız. Oh olsun.
Menülerinizde sporlarınızda eşlerinizi de etiketlemeyi unutmayınız. iş yükünüzü hemen azaltayım beni etiketlemenize gerek yok. Gözüm üzerinizde zaten.
Anlamadığınız bir şey varsa sormaya çekinmeyin.
Yarışmada hepinize başarılar dilerim.
Eş Listesi
***Mahi57 & @vl3demir ***
***Dahlia_ & KumraL_KrakeR ***
***ysmnczm & caroline84 ***
***matilda34 & bnnu ***
*** 1 1artiikizanasi & K klbk33 ***
***Lusi & tavsannesi ***
*** @Suzan Avci &BLU3 ***
***Melegimkorusun & @Yzgt66 ***
*** O okuyan_e &Alys ***
Evvvvetttt
Dayanamadığın sut olsun...Haklisin. Taze kaynatmistim sicacik mis gibi. Dayanamadim
Ooo rekabete gel
EvvvvettttSabah tartil lutfen. Yeni hedef belirleyelim sana. Sen 9 lara ben 6 lara.. ruzgar gibi esmemiz lazim
bi üstünde tutamadın. at gitsinHaklisin. Taze kaynatmistim sicacik mis gibi. Dayanamadim
Ooo rekabete gel
EvvvvettttSabah tartil lutfen. Yeni hedef belirleyelim sana. Sen 9 lara ben 6 lara.. ruzgar gibi esmemiz lazim
Ayy eşimi çok beğendim nerdesinDUYURU !!!
Bu hafta zorunlu eş yarışması vardır. Aktif üyelerimizin ben hariç 18 kişi her biri eş yarışmasına katılmak zorundadır.
Ne yapacaksınız ??? Hafta boyunca eşlerinizin her türlü menü, spor, dert, sevinç tüm bedensel ve duygusal yanlış anlamadınız her şeyiyle ilgileneceksiniz. Mutlu ve motive olmuş kişi kendine daha çok özen göstereceği için daha çok kilo kaybedecektir. Birbirinizi zor durumda bırakmamak içinde menülerinize dikkat etmek zorunda kalacaksınız. Oh olsun.
Menülerinizde sporlarınızda eşlerinizi de etiketlemeyi unutmayınız. iş yükünüzü hemen azaltayım beni etiketlemenize gerek yok. Gözüm üzerinizde zaten.
Anlamadığınız bir şey varsa sormaya çekinmeyin.
Yarışmada hepinize başarılar dilerim.
Eş Listesi
***Mahi57 & @vl3demir ***
***Dahlia_ & KumraL_KrakeR ***
***ysmnczm & caroline84 ***
***matilda34 & bnnu ***
*** 1 1artiikizanasi & K klbk33 ***
***Lusi & tavsannesi ***
*** @Suzan Avci &BLU3 ***
***Melegimkorusun & @Yzgt66 ***
*** O okuyan_e &Alys ***
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
| ||||||||
@Suzan Avci | 5.095 | |||||||
@beyaz lotus | ||||||||
O okuyan_e | 1.996 | |||||||
@Yzgt66 | ||||||||
| 2.055 | |||||||
| 2.211 | |||||||
K klbk33 | 3.004 | |||||||
| 585 | |||||||
| 2.108 | |||||||
| 1.546 | |||||||
| 1.866 | |||||||
| ||||||||
| 1.035 | |||||||
| ||||||||
| 2.704 | |||||||
| 2.605 | |||||||
| 861 | |||||||
| 1.590 | |||||||
|
Selam bugünki son kötü menüm
Sabah
1 h yumurta
2 ince dilim ekmek
1 yk kaymak
Domates
ara
Sade türk kahvesi
öğle
3 yk bulgur pilav
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase m.n.ı(oğlum yemedi kalanı yedim )
ara
Sade filtre kahve
su:2 lt
Spor: 40 dk tempolu rampalı yürüyüş bandı
4812 adım
Arrietty_ @sedulu H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2885185
Ver elini 53 de anlasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?