Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen haftaya göre 300 gram vermişimde kızlar ben sınavım geçene kadar gruba girmesem sonradan gelme imkanim var mı acaba çünkü aktif olamıyorum ..sınav geçsin spor aktiflik vs vaktim bol olacak böyle imkan varsa mutlu olurum yoksa direk çıkarım artık ...Hayırlı geceler herkese Arrietty_

Olur,ne sinavi bu canim?Kp nasil oldu?

Olur,ne sinavi bu canim?Kp nasil oldu?
Çıktı babam elhamdülillah , 2 gündür evde ..ağrısı sızısı yok ama 1 ay sonra yine ameliyat olması gerekmiş .. hayırlısı artık...kpss giricem kuzum ya 22 gün mü ne kaldı kpss sonrası eve ayrıntılı temizlik yapıp spor zayıflama işlerine dalicam direk yine tabiki az yemeye dikkat edeceğim ama burada aktif olamıyorum olayları takip edemiyorum ...

Oyhhhh oh oldun demis bideee oldu olduu

Tekrar gecmis olsun.
Sinavini atlat bekliyoruz canim. Hem kafan rahat olur.
Beslenme ne dikkat et. Kilo almadan dön

Yarin icin planlar nedir kizlar?

Ip ve jumping jack günü yarin, iyi degerlendirin

Ben bu haftasonu 7-15 Isteyim. Sonrada 3 hafta tatil.

Benim planim Karin calismak sabah 5.30 da kalkip. Ise bisiklet ile gidecegim, ve iste surekli yuruyorum zaten.
Evde ip atlatip spor kismini bitiririm.

Yemek kismini dusunmedim daha
Bundan sonra yazi rengim bu mu olsa

Harikasın Ceydoşum
eş yarışları kesinlikle motivasyonu artırıyor kızlar.

Anaaa ikinci olmuşum ilk defa. Hakkat bu ben

Merhaba

Menün bugün bol ödüllü gibi olmuş ama sporda yaptın birazda olsa telafisi olmuştur yarın tam gaz diyete devam afiyet olsun canım
Afiyet olsun abla güzel menü
Afiyet olsun ceydoşum ama birsey yememişsin
Harika afiyet olsun
Sporum=65dkka leslie
10bin adım Eki Görüntüle 2885887 su 3oldu devam
Çok güzel
Sabah:
2 dilim tb ekmek
1 ck kaymak
1 kaşık reçel.
Oglen:
Yarım tabaktan da az domates soslu makarna.

Odul:1top dondurma

Aksam:
1 kase sebze çorbası

Ara: 1 seftali

Su:2 litre devam

Spor:4000 adim- 120 puan
Akşamki sebzeyi saymazsan gün içinde sadece karbonhidrat almışsın canım yaa olmamış bugün afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun canım ama öğlenki mayonez olmamış keşke peynir falan koysaydın doyurucu olmadı adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…