Katılıyorum.Harikasın Ceydoşum
eş yarışları kesinlikle motivasyonu artırıyor kızlar.
Profil resminizdeki kimVallahi sok sok sok
Iyi yürüdün ama
Yuruyus ile aldin ikinciligi
Tebrik ederim
Afiyet olsun canım ama öğlenki mayonez olmamış keşke peynir falan koysaydın doyurucu olmadı adına
Çok mantıklııııBen birkac kez yazdim,
Ben de odule cok sicak bakiyorum,
Erken saatte yapinca ve tartiya uzak gunde olunca cok etkilemiyor.
Bir de dedigin gibi haftaici, aa bunu haftasonu yerim deyip kendini ikna etmen daha kolay oluyor
Ama bu hafta senin icin ekstradan dikkat edicem, birincilik bizde yani, biz haftaya kutlama olarak ne yesek onu dusunelim haftaici
Benim yaramazimProfil resminizdeki kim
Bence birleşsin ama marabaya oy hakkı sorulmaz pek hökümetimiz ne karar verirse o olurKiz zaliim
4.güne geliyormuş cuma günü
Etap birlesimi komik olur
Ama Sizinde fikirlerinizi alayimdemokratik olayim
Bende biri daha geldi takıma girecem diye hevesimden hepBence birleşsin ama marabaya oy hakkı sorulmaz pek hökümetimiz ne karar verirse o olur
Duruma göre tatilde basküle bavulumda yer ayıracağım herkesin diline düşeceğim sırıtıp gülecekler o olacak
Birlesince etap, Yüzdeler 2 e bolunecek biliysin demiBence birleşsin ama marabaya oy hakkı sorulmaz pek hökümetimiz ne karar verirse o olur
Duruma göre tatilde basküle bavulumda yer ayıracağım herkesin diline düşeceğim sırıtıp gülecekler o olacak
Çok et yersek çok su tutmasın kaptanımKiz zaliim
4.güne geliyormuş cuma günü
Etap birlesimi komik olur
Ama Sizinde fikirlerinizi alayimdemokratik olayim
Yok peynir de yok,
Son haftamiz tatil oncesi diye evdeki her seyi bitirmeye calisiyorum, son gunu fisi cekip dolabi temizleyip birakicam, 4 haftaya yakin yokuz cunku.
Mayonez yazdim, cidden en masumuydu, 0 karbonhidrat 0 ek aroma/tatlandirici.
Hedef koymayım canım bu hafta tatildeyiz@1artiikizanasi @vl3demir kızlar önümüzdeki hafta cuma günü kaç kilo olmak istediğinizi yazar mısınız?
@aysunayymatilda34 @caroline84 yeni arakadaşlarımızın hatrına son çağrı hedefiniz var mı?
Ben evdeyim gitmiyorum bi köy havası alır gelirim ancaToplasin bakalim kacak 4. Takim dombilileri
Bayram da tatile gidecek cok mu diyi verin hele?
En cok esas listede olanlari merak ediyorum
@Suzan Avci
KumraL_KrakeR
Huhuki
O okuyan_e
Mahi57
blueskyyy
Melegimkorusun
Lusi
Etaplar birlesirse yuzdeniz 2 e bolunecek. Bu yuzden sizden beklentim yuksek olacak
-500 alti geleni falakaya yatiracagim
Et yemeniz korkutmuyor beniÇok et yersek çok su tutmasın kaptanım
Hayırlı aksamlar kızlar. Haftaya hedefım sorulmus 82 dıyorum odem var zaten rahatca ulasırım dıye düşünüyorum. Yazılanları okudum ne tatlısınız grubun enerjisini begendımyarın ınsallah aktıf oluyorum 10000 adım hedefım. Eş yarısmasında da K klbk33 gelmıs merhaba dıyorum arkadasa hayırlı hafta sonlarınız olsun ☺☺
Ozaman birlesmesin diyorsun emiBen evdeyim gitmiyorum bi köy havası alır gelirim anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?