Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım ama öğlenki mayonez olmamış keşke peynir falan koysaydın doyurucu olmadı adına

Yok peynir de yok,
Son haftamiz tatil oncesi diye evdeki her seyi bitirmeye calisiyorum, son gunu fisi cekip dolabi temizleyip birakicam, 4 haftaya yakin yokuz cunku.

Mayonez yazdim, cidden en masumuydu, 0 karbonhidrat 0 ek aroma/tatlandirici.

Çok mantıklıııı

Heyoooo millettt
Bi dışarıya çıktım geldim sayfalar coşmuş.
Es yarışı hayırlı olsun. Takıma bir hareket gelir en azından.
Ya ben akşamları iptal oluyorum resmen benim ufaklik büyüdükçe parktan zor topluyorum. Yatir derken de aha bu saat oluyor.

Kiz zaliim
4.güne geliyormuş cuma günü
Etap birlesimi komik olur

Ama Sizinde fikirlerinizi alayim demokratik olayim
Bence birleşsin ama marabaya oy hakkı sorulmaz pek hökümetimiz ne karar verirse o olur
Duruma göre tatilde basküle bavulumda yer ayıracağım herkesin diline düşeceğim sırıtıp gülecekler o olacak

Yok peynir de yok,
Son haftamiz tatil oncesi diye evdeki her seyi bitirmeye calisiyorum, son gunu fisi cekip dolabi temizleyip birakicam, 4 haftaya yakin yokuz cunku.

Mayonez yazdim, cidden en masumuydu, 0 karbonhidrat 0 ek aroma/tatlandirici.
Ohh süper yaa tatil gelmiş yaa fişi çekince koku yapmaz mı? Bizde bu sene ilk defa 5 haftalığına gidiyoruz hiç buzdolabı fişini çekmeyi düşünmemiştim çekmem mi gerekiyor gurbetçiler benim gibi acemi gurbetçiye akıl verin bakem

Aramiza hosgeldin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…