Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa yarina kalmasin diye bugun yemistim onu kaçırmışım

suzi düzenlemek istiyorum inan erken yatıyorum 2 gündür ne oluyor tahmin et sabahın köründe hortluyorum. dün 8 bugün 7 bir gün önce 3 te yattım dün 2 de 5 saat uyuyabiliyormuşum onu fark ettim
Hemen olmaz zamanla duzene girer bebem
Haklisin. Taze kaynatmistim sicacik mis gibi. Dayanamadim

Ooo rekabete gel

EvvvvettttSabah tartil lutfen. Yeni hedef belirleyelim sana. Sen 9 lara ben 6 lara.. ruzgar gibi esmemiz lazim
O yeahhh
Ula ben bu hafta dogru duzgun spor yapmadim ona ragmen 1. Oldum he? Utanin ula
Ben bi yere gitmiyorum gaddar reisim
Bende simdi farkettim

Günaydın kızlar..

Dün çok kötüydüm, bütün gün ağrı çektim, ağrıkesici aldım bana mısın demedi
Menü de yazamadım, gerçi doğru düzgün birşey yediğim de yok, öğlen akşam çay kaşığıyla çorba içmeye çalıştım su bile içemiyordum, berbat bir gün geçirdim..
Bugün biraz iyiyim, ağrılar hafiflemiş, henüz birşey yiyip içmedim, az sonra denerim artık, suyu yudumlaya bilirsem gerisi düzelir gibi..

Geçmişi bitireyim, gidip kahvaltı yapmaya çalışacağım :)

Çok sevindimmm
Dün ben yaşamıyor gibi birşeydim
Bugün toparlandım, işim de çok gerçi bugün ama iyi spor puanı yapmaya çalışalım.. Güzel kilo verelim bu hafta, 3 haftanın acısını çıkarmam gerek kendimden

Güzelmiş, akşam tarhana ağır gelmemiştir umarım.. Adımı bugün daha çok beklerim ona göre, ağrılı acılı halimle bile 8.700 müş dün benimki bugünden menümü de yazarım, bakayım hele yiyebiliyor muyum

Bısey yapmamıs korkma

Cok ıyıı bence canım. Regl donemınde 1 kg fazla bıle cıkıyorum ben sen eksıyle atlatmışsın demekkı daha az kılon sen benı gececen kız
Ay hadi inşallah
Sen beni geç ben seni
Bu sabah 59.0 çıktım hep o cumaları fazla çıkıyorum ah ah

CEYDOS
Ama ama regl di , bir kase idi , minik idi mantılar

Manti güzelmiydi ?
Niye sansürledin
Bilmem diyet topiğine de dolu dolu mantı yazmak istemedim canı çeken olmasın diye, hiç de güzel değildi soğumuş idi, oğlumdan kalanı yedim zaten

Biz evdeyiz kaptanım
Menun çok güzel olmuş, afiyet olsun.
Özel bir durum yoksa, biraz daha hareketli olabilirsin...
Saol abla evet artık eskisi kadar spor yapmak istemiyorum yaa ama bu hafta eş yarışı var eşi mağdur etmemek adına yapmak için uğraşacağım sadece yürüyüş yapıyorum ama 2 gündür o da yok
Dur izne ayrıldım amma ortalığı temizleyeyim bari o kadar da tembellik yapmayayim siz yoruldunuz eş meş spor neyim derken tabi Hadi sabah miss gibi uyanın

Ohh ellerine sağlık heryer mis olmuş
Çok geçmiş olsun canım

Gunaydin

Ben haftaya cumadan sonra 10 gun evde degilim kaptanim. Birlesirse de gevseme olmaz yine haftalik hedeflerimi tutturmak icin ugrasirim. Kurban bayrami zaten. Et salata ayran. Ketojenik bi tatil olacak

Bu arada baskasini etiketlemissin Su nickimi degistireyim kisaltayim bir.

Bugun daha iyi olmana sevindim. Giderek kolaylasacaktir

Hastasin diye mi boyle yedin? Benden az yiyorsun bu nasil menu

Ben senin gecmis menulerine bir bakayim da once. Tarti bildirimi bekliyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…