Eki Görüntüle 2886115
Burda da ikonlar var. Bi dene
Aa tamam o zaman. Yine de cayi azaltmaya calis. Suya sebze meyve vs ekleyip denedin mi? Belki daha icilir olur o zamanGunaydin kuzum.
Ben 2. Ayin son gunlerinden beri tup mideliyim
Istesemde yiyemiyorum. Gunde 6 defa yemeliyim. Porsiyon cok kucuk oluyor. Dun aksam mesela 3 cigkofte yedim sistim.
Ameliyattan beri de su sirke gibi geliyor. Ilk basladigim zaman 1 bardak su bile zor iciyordum. Simdi gene iyi. Suyu zorla iciyorum. Cay iciyorum cok sekersiz tabi. Vitamin water diye bi icecek var kalorisiz, onu iciyorum. Gunluk vitamin aliyorum bideOyuzden benim menuler sakat
Allah razi olsun. Hic bilmiyordumBen siteninkileri kullanmıyorum, telefonda ne varsa o ikonlar...
Supersinoldu zannmca
Denedim kuzum hersey denedimAa tamam o zaman. Yine de cayi azaltmaya calis. Suya sebze meyve vs ekleyip denedin mi? Belki daha icilir olur o zaman
Bu arada kacti kilon sabah?
Z.yagi icebiliyor musun?Denedim kuzum hersey denedim
Wc sikinti
Kiloma baktim 107,3
Wc ye gidersem bugun 1 kilo giderim eminim muhahha
Ayy çok sıcak yavrum yaa bende gitcem bugün pazar varda akşam üstü çıkıcam az güneş insin dedim
Nasıl gidiyor zıplama işi kızlar? Sabah rutin sporumu yaptım ben. Dinlenmeye geçtim. 500 jj 10500 adım 60 dk eva var
Oh ne guzel Turkiyenin pazarlariAyy çok sıcak yavrum yaa bende gitcem bugün pazar varda akşam üstü çıkıcam az güneş insin dedim
Mantar alırım salata malzemesi filan oh mis
Sabah kalkamamışım bu arada yaa birazdan evde bişiler yapmaya başlıycam akşamda yürürüm Bi sürü diyorum
Ooo maşallah daha bnde spor namina tik yok ama olcak allahin izniyle bos gecmicem bugunuNasıl gidiyor zıplama işi kızlar? Sabah rutin sporumu yaptım ben. Dinlenmeye geçtim. 500 jj 10500 adım 60 dk eva var
Eşim guzel menun afiyet olsun anca bakabildim allahin izniyle guzel eksilerimiz olsun insallah bu haftaki hedefin nedir senn?İyi akşamlar kızlar
Cuma menüm
Sabah
60gr beyaz peynir, çeyrek avakado, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, domates, salatalık, yeşillik
Ara
2 hurma, 6 çiğ badem
Ara
15 kiraz, 1 çay bardağı süt
Akşam
Yarım kase tavuk suyu çorba, 6-7yk zeytinyağlı bamya yemeği, 2yk yoğurt
Su: 2,5lt
Sporyok
4200adım: 126puan
Arrietty_ sedulu @Fatma Girik Huhuki
Dinlen yavrum yeni çıkıyorsun hastalıktan yorma vücuduBende ziplama falan yok.
Yarin salona gidecektim ama iptal edecek gibiyim. Cok cabuk yoruluyorum halen
Pazara gittim geldim pilim bitti, bisi de almadim ha, 1 canta ancak.
Boş geçmeyin tabi benim ergen bebesiyle bir saat spor vaktim oluyor anında değerlendiriyorum.Ooo maşallah daha bnde spor namina tik yok ama olcak allahin izniyle bos gecmicem bugunu
Sen bugun spor olarak ne yapacaksin canim? Bugun jumping jack gunuMahi57 canım eşim nerelerdesin yahu gel bir tanışalım
Bi ben sevemiyorum heralde yaa bağırıyorlar filan ya yüksek seslere alerjim var sinir yapıyor bendeOh ne guzel Turkiyenin pazarlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?